Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legjobb fogadás az lenne,hogy vajon Pepe megússza a mai meccset lapok nélkül????fanbarca írta:
Én elfogadnék 3 pirosat : szerzőik - Pepe, CR és Coentrao![]()
Én elfogadnék 3 pirosat : szerzőik - Pepe, CR és CoentraoGame90 írta:Holland - portugál meccset nézem majd, izgalmas, gólgazdag meccset várok, akár 1-2 piros lap is lehet![]()
Portugálok ne jussanak tovább, nekem ennyi a lényeg.
Rosszul fogalmaztam, elnézést. Szorítok a dán győzelemért (ezáltal továbbjutásért) és a portugál vereségért (ezáltal kiesésért), de ebben nyilván benne van az, hogy a hollandoknak drukkolok.Sanama írta:ez a kettő nem üti egymást?Egyébként ma szurkolok a dánoknak és a hollandoknak.
Portugália 1-2 Hollandia,
Dánia 1-0 Németország.
ha dánia nyer 6pontos, ha hollandia nyer 3pontos
dánia és németország megy tovább
ez a kettő nem üti egymást?Egyébként ma szurkolok a dánoknak és a hollandoknak.
Portugália 1-2 Hollandia,
Dánia 1-0 Németország.
Bocs, elfelejtettem hozzátenni, hogy a németektől levon az UEFA 5 pontot, mert a megengedettnél tízzel több meleg játékos van a keretben.LG írta:Az B csoporthoz: még igy sem a hollandok mennének tovább, hisz a németeknek még a vereséggel is 6 pontjuk lenne, a hollandoknak meg az 5-0-s győzelem is csak 3 pontot érne, hiába De Jong és Mathijsen rúgná a gólokat.Gareth Tello írta:Ezek után a továbbjutók:
- Dánia, Hollandia (5-0-s holland győzelem De Jong mesterhármasával és Mathijsen duplájával, a dánok Badstuber két öngóljával győzik le a németeket 2-0-ra)
- Horvátország, Olaszország (a horvátok 4-0-ra elpáholják a spanyolokat, akik Mourinho nyilatkozata után barçások nélkül állnak fel, az olaszok 1-1-re állnak, aztán a 96. percben Bonucci félpályás ollózós góljával nyernek)
- Ukrajna, Svédország (a franciákat és az angolokat kizárják bundázás miatt)
Én valahogy idén sem érzem esélyesnek az Aranylabdára. Nyert egy bajnokságot, de azon kívül idén is minden Messiről szólt. Amit meg idáig leművelt az EB-n az figyelemre sem méltó. A bajnoki győzelmével 1-et előre lépet és most az EB-n pedig kettőt hátra.fanbarca írta:Az is sokat nyom a latba, hogy CR a portugálok csapatkapítánya. Ettől fogva az értékelései is hatványozódnak szerintem.LG írta:Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.Bízom CR-ben, azaz bízom abban, hogy nem javul a játéka.
Hup Holland!
Az is sokat nyom a latba, hogy CR a portugálok csapatkapítánya. Ettől fogva az értékelései is hatványozódnak szerintem.LG írta:Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.
Nem egészen.SuperMessi írta:Úgy látom az ágakból hogy ha a spanyolok nyerik a csoportjukat, amire jelentős esély van, akkor a negyeddöntőben a franciák, vagy az angolok jöhetnek, az elődöntőben, pedig a csehek, a németek, a döntőben pedig portugálok, a dánok, szélsőséges esetben a hollandok. Jól látom?
Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.nagyatyesz írta:Én régen kedveltem a holland csapatot, de a maiakkal már nem igazán tudok azonosulni, nem tudok nekik szorítani. Viszont a portugáloknak pláne nem! Szóval inkább nyerjenek a hollandok, és jussanak ők tovább. Egy jó Eb-vel Ronaldo aranylabdát nyerhet, de ha kiesnek, akkor nyitott a kérdés. Ha ma továbbjutnak, játszanak a cseh-görög csapat valamelyikével, és onnan könnyen a legjobb 4-be kerülhetnek. Ott meg bármi lehet! Nem szabad neki sok meccset adni, nehogy belejöjjön!)
Ha szerinted ez a portugál csapat erős, akkor te még nem láttál erős csapatot focizni. Láttam mind2 meccsüket és hulla gyöngék voltak. Ha erős csapatot kéne kiemelnem erről az EB-ről, akkor a német és a spanyol. De számomra, azért még ez a 2 is hagy kívánni valót maga után. A portugálok védelme tele a sok ostoba bunkóval... A középpálya nevetséges. Ha neked ez erős, akkor a Xavi, Iniesta, Busquets 3-as mi? De a németet is sorolhatnám. Láttam az összes meccsét a portugáloknak és tudod mit szűrtem le a kp-jukból? Nincs náluk a labda. És ez komoly. Múltkor nézem a Portugália-Dánia meccset és akkor azt hallom, hogy ez az idióta Mészöly Géza, hogy dícséri Miquel Velosot, hogy mennyire jól irányítja a csapatát. És meg mondom, hogy mi van? Ugyanazt a meccset néztük, de egyáltalán nem volt nála a labda. A 2. játékrészben direkt csak ezt a gyereket figyeltem. A félidő közepén volt nála először a labda... Aztán ettől a Moutinhotól, meg ettől hulla gyönge Meirelestől sem dobom hanyatt magam. Elől a Ronaldo-Postiga-Nani 3-as. Nani messze maga alatt teljesít, Ronaldoról abszolút lerí, hogy ez nem a Real Madrid, míg a Postiga a klasszis befejező csatártól nagyon messze van.K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes.Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz.
Igazad lehet. A dánok tényleg nagyon nagyot játszanak és megérdemelnének egy továbbjutást. Én viszont holland szurkoló vagyok, nem tudok az Oranje ellen szólni.Sanama írta:én meg azt remélem,hogy mindkét nagy arcú bagázs kiesik a fenébe.
Dánia ezerszer szimpatikusabb, mint akár a hollandok vagy a portugálok. Menjenek csak szépen tovább a németekkel, szerintem ők érdemlik meg legjobban, ha azt nézzük hogy magukhoz képest mit nyújtottak az elmúlt 2 meccsen.
Pepe és Bruno Alves két nagyon masszív, erős védő, de azért a holland tiki-takával ki lehet őket játszani. Ívelgetésekkel meg nem szabad fecsérelni az időt, azt könnyűszerrel kifejelgetik a luzitánok. A középpályályukat én messze nem tartom olyan erősnek, mint a hollandokét. Moutinhotól mindenki sokat vár, ám még sosem nyújtott valami igazán nagyot, ügyesen irányítja a középpályát, de nem kiemelkedő. Meireles erős pont, de néha lankad a figyelme és akkor le lehet rá csapni, mint ahogy Velosora is. Utóbbi berobbanhat ezen az EB-n, ígéretes játékos. Úgy érzem, a hollandok középpályán magasan a luzitánok fölött lesznek ma. Szerintem Gómez nagyobb veszélyt jelent manapság a kapusok számára, mint CR. A német óriási formának örvend, míg a portugál kicsit visszaesett, nem tudja felvenni a ritmust, nem tudja a nyomást kezelni. Úgy érzem, fcbarca0827 "álma" valóra válhat, ha higgadtan tudnak a narancsok játszani, nem lesz itt probléma. Az én tippem : Hollandia 3 - 1 PortugáliaK900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes.Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz.
Őő nem, tényleg nemfcbarca0827 írta: soadroli! Komolyan kérdezted, hogy miért kezdődik egyszerre?
CR majd azt csinálja, amit a dánok és a németek ellen is.K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes.fcbarca0827 írta:
Amúgy, ma nyernek a németek 2:0-ra, a hollandok meg 3:1-re.Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz.