K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes.

Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz.

Ha szerinted ez a portugál csapat erős, akkor te még nem láttál erős csapatot focizni. Láttam mind2 meccsüket és hulla gyöngék voltak. Ha erős csapatot kéne kiemelnem erről az EB-ről, akkor a német és a spanyol. De számomra, azért még ez a 2 is hagy kívánni valót maga után. A portugálok védelme tele a sok ostoba bunkóval... A középpálya nevetséges. Ha neked ez erős, akkor a Xavi, Iniesta, Busquets 3-as mi? De a németet is sorolhatnám. Láttam az összes meccsét a portugáloknak és tudod mit szűrtem le a kp-jukból? Nincs náluk a labda. És ez komoly. Múltkor nézem a Portugália-Dánia meccset és akkor azt hallom, hogy ez az idióta Mészöly Géza, hogy dícséri Miquel Velosot, hogy mennyire jól irányítja a csapatát. És meg mondom, hogy mi van? Ugyanazt a meccset néztük, de egyáltalán nem volt nála a labda. A 2. játékrészben direkt csak ezt a gyereket figyeltem. A félidő közepén volt nála először a labda... Aztán ettől a Moutinhotól, meg ettől hulla gyönge Meirelestől sem dobom hanyatt magam. Elől a Ronaldo-Postiga-Nani 3-as. Nani messze maga alatt teljesít, Ronaldoról abszolút lerí, hogy ez nem a Real Madrid, míg a Postiga a klasszis befejező csatártól nagyon messze van.
Aztán visszatérek a mai meccsekre.
Németország-Dánia: Nagyon remélem, hogy x, vagy dán győzelem.
Portugália-Hollandia: Hollandok sokkal jobbak, de egyértelműen hiányzik jó pár poszton nekik is emberük. Van Persie-Sneijder zseniális. Robben viszont sehogy sem találja magát, rendre önzően játszik. Gio is rendkívül hiányzik bal hátul, ez a Willems gyerek nem vmi nagy eresztés. A kp-juk pedig az említett Sneijderben ki is merült. Számomra Vaart és Kuyt abszolút nem nyerőemberek. Múltkor nézem a németek elleni meccset. Ahol persze ismét Mészöly Géza égette magát... Azt mondta, hogy a hollandok a cseréik miatt lettek jobbak. Huntelaarnak csak védekezésnél volt a labda, Kuyt 0, Vaartról a 30 méteres lövése maradt meg. Nekik tuda be a hollandok javuló játékát. Nem annak, hogy Van Persie, Sneijder és Robben feljavultak a 2. félidőre. 1 szó, mint 100 az oltásokból. A portugálok nagyon gyengék, ráadásul mocskosul undorítóak, a hollandok meg nagyon maguk alatt teljesítenek. 2 gólos holland győzelem tökéletes lenne.