Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.17. 20:41:37

Pepe pirosára 1.05ös szorzó van.

nem.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.17. 20:22:29

ÁÁ csak úgy repkedni fognak a csukák és a lábszárvédők, jobb lesz ha mindenki hátrébb ül a TV előtt.
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 20:21:21

fanbarca írta:
Én elfogadnék 3 pirosat : szerzőik - Pepe, CR és Coentrao :twisted: :twisted:
A legjobb fogadás az lenne,hogy vajon Pepe megússza a mai meccset lapok nélkül???? :lol: :lol: Sztem a válasz:NEM :D :D :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.17. 20:24:10-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.17. 20:17:59

Game90 írta:Holland - portugál meccset nézem majd, izgalmas, gólgazdag meccset várok, akár 1-2 piros lap is lehet :D

Portugálok ne jussanak tovább, nekem ennyi a lényeg.
Én elfogadnék 3 pirosat : szerzőik - Pepe, CR és Coentrao :twisted: :twisted:

Szerk : CR kaphat 2-t is. ( volt már rá példa a történelemben, hogy valaki 4 pirosat kapott egy meccsen )
més que un club
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.17. 20:15:30

Sanama írta:
Egyébként ma szurkolok a dánoknak és a hollandoknak.
Portugália 1-2 Hollandia,
Dánia 1-0 Németország.
ez a kettő nem üti egymást?
ha dánia nyer 6pontos, ha hollandia nyer 3pontos
dánia és németország megy tovább
Rosszul fogalmaztam, elnézést. Szorítok a dán győzelemért (ezáltal továbbjutásért) és a portugál vereségért (ezáltal kiesésért), de ebben nyilván benne van az, hogy a hollandoknak drukkolok.
Csak az a helyzet, hogy jobban utálom a portugálokat, mint amennyire szeretem az Oranjét.
PCsabi
aka Game90

2012.06.17. 20:12:52

Holland - portugál meccset nézem majd, izgalmas, gólgazdag meccset várok, akár 1-2 piros lap is lehet :D

Portugálok ne jussanak tovább, nekem ennyi a lényeg.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.17. 20:06:18

Egyébként ma szurkolok a dánoknak és a hollandoknak.
Dánia 1-0 Németország.
ez a kettő nem üti egymást?
ha dánia nyer 6pontos, ha hollandia nyer 3pontos
dánia és németország megy tovább
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.17. 19:56:06

PORTUGÁLIA: Rui Patrício; Pereira, Pepe, Bruno Alves, Coentrao; Veloso, Moutinho, Meireles; Nani, Cristiano Ronaldo, Hélder Postiga.
HOLLANDIA: Stekelenburg; Van der Wiel, Vlaar, Mathijsen, Willems; De Jong, Van der Vaart, Robben, Van Persie, Sneijder, Huntelaar.

DÁNIA: Andersen, S. Poulsen, Kjaer, Agger, Jacobsen, Kvist, J.Poulsen, Eriksen, Zimling, Krohn-Dehli, Bendtner.
NÉMETORSZÁG: Neuer, Lahm, Badstuber, Hummels, L. Bender, Khedira, Schweinsteiger, Podolski, Özil, Müller, Gomez.

HOLLANDIA! DÁNIA!
Deus
Boixos Nois

2012.06.17. 19:34:57

LOL! Legjobb haverom erositest ker a varosligetbe, mert tul sok a portugal drukker. Hat mondtam neki, hogy mar uton van az erosites, addig birja ki.

Hajra Hollandok! Vesszenek a Portugalok!
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.17. 19:34:02

LG írta:
Gareth Tello írta:Ezek után a továbbjutók:
- Dánia, Hollandia (5-0-s holland győzelem De Jong mesterhármasával és Mathijsen duplájával, a dánok Badstuber két öngóljával győzik le a németeket 2-0-ra)
- Horvátország, Olaszország (a horvátok 4-0-ra elpáholják a spanyolokat, akik Mourinho nyilatkozata után barçások nélkül állnak fel, az olaszok 1-1-re állnak, aztán a 96. percben Bonucci félpályás ollózós góljával nyernek)
- Ukrajna, Svédország (a franciákat és az angolokat kizárják bundázás miatt)
Az B csoporthoz: még igy sem a hollandok mennének tovább, hisz a németeknek még a vereséggel is 6 pontjuk lenne, a hollandoknak meg az 5-0-s győzelem is csak 3 pontot érne, hiába De Jong és Mathijsen rúgná a gólokat. :mrgreen:
Bocs, elfelejtettem hozzátenni, hogy a németektől levon az UEFA 5 pontot, mert a megengedettnél tízzel több meleg játékos van a keretben.

Egyébként ma szurkolok a dánoknak és a hollandoknak. :D
Dánia 1-0 Németország.
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.17. 17:55:29

fanbarca írta:
LG írta:Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.
Az is sokat nyom a latba, hogy CR a portugálok csapatkapítánya. Ettől fogva az értékelései is hatványozódnak szerintem. :) Bízom CR-ben, azaz bízom abban, hogy nem javul a játéka. :D Hup Holland!
Én valahogy idén sem érzem esélyesnek az Aranylabdára. Nyert egy bajnokságot, de azon kívül idén is minden Messiről szólt. Amit meg idáig leművelt az EB-n az figyelemre sem méltó. A bajnoki győzelmével 1-et előre lépet és most az EB-n pedig kettőt hátra.
Persze december is még messze van. Vagy januárban osszák, már nem is tudom.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.17. 17:52:07

LG írta:Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.
Az is sokat nyom a latba, hogy CR a portugálok csapatkapítánya. Ettől fogva az értékelései is hatványozódnak szerintem. :) Bízom CR-ben, azaz bízom abban, hogy nem javul a játéka. :D Hup Holland!
més que un club
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.06.17. 17:38:16

Ez esetben én ESP-FRA QF-et, ESP-POR SF-et és ESP-GER döntőt vizionálok. Amit pedig szeretnék, az ESP-UKR, ESP-CZE és ESP-GER.
Gali
Capitá del Barça

2012.06.17. 17:29:38

SuperMessi írta:Úgy látom az ágakból hogy ha a spanyolok nyerik a csoportjukat, amire jelentős esély van, akkor a negyeddöntőben a franciák, vagy az angolok jöhetnek, az elődöntőben, pedig a csehek, a németek, a döntőben pedig portugálok, a dánok, szélsőséges esetben a hollandok. Jól látom?
Nem egészen.
Amennyiben a spanyolok és a németek is nyerik a csoportjukat, akkor csak a döntőben találkozhatnak.
A papírforma alapján a spanyolok az elődöntőben a cseh-portugál/dán/holland meccs győztesével kerülhetnek szembe.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Capon
Llegenda del Barça

2012.06.17. 17:19:06

Már várom a portugál-hollandot. Hu hu mik lesznek a pályán. Akár a 18-as karikát is kitehetnék az M1-en. Irtózatosan kemény meccsre számítok, durvaságokkal és mindennel ami ezzel együtt jár, pofozkodás, piros lap stb.
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.06.17. 17:17:53

Úgy látom az ágakból hogy ha a spanyolok nyerik a csoportjukat, amire jelentős esély van, akkor a negyeddöntőben a franciák, vagy az angolok jöhetnek, az elődöntőben, pedig a csehek, a németek, a döntőben pedig portugálok, a dánok, szélsőséges esetben a hollandok. Jól látom?
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.17. 16:20:13

nagyatyesz írta:Én régen kedveltem a holland csapatot, de a maiakkal már nem igazán tudok azonosulni, nem tudok nekik szorítani. Viszont a portugáloknak pláne nem! Szóval inkább nyerjenek a hollandok, és jussanak ők tovább. Egy jó Eb-vel Ronaldo aranylabdát nyerhet, de ha kiesnek, akkor nyitott a kérdés. Ha ma továbbjutnak, játszanak a cseh-görög csapat valamelyikével, és onnan könnyen a legjobb 4-be kerülhetnek. Ott meg bármi lehet! Nem szabad neki sok meccset adni, nehogy belejöjjön! :-))
Ha most kiesne Portugália, akkor konkrétan elszállna CR minden esélye az Aranylabdára szerintem, főleg, h nagyon gyengén játszik. Fel kéne javulnia jelentősen, és gólokat lőnie, akkor még lehetne esélye.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.06.17. 16:16:18

Én régen kedveltem a holland csapatot, de a maiakkal már nem igazán tudok azonosulni, nem tudok nekik szorítani. Viszont a portugáloknak pláne nem! Szóval inkább nyerjenek a hollandok, és jussanak ők tovább. Egy jó Eb-vel Ronaldo aranylabdát nyerhet, de ha kiesnek, akkor nyitott a kérdés. Ha ma továbbjutnak, játszanak a cseh-görög csapat valamelyikével, és onnan könnyen a legjobb 4-be kerülhetnek. Ott meg bármi lehet! Nem szabad neki sok meccset adni, nehogy belejöjjön! :-))
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.17. 16:10:23

K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes. :cry: Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz. :?
Ha szerinted ez a portugál csapat erős, akkor te még nem láttál erős csapatot focizni. Láttam mind2 meccsüket és hulla gyöngék voltak. Ha erős csapatot kéne kiemelnem erről az EB-ről, akkor a német és a spanyol. De számomra, azért még ez a 2 is hagy kívánni valót maga után. A portugálok védelme tele a sok ostoba bunkóval... A középpálya nevetséges. Ha neked ez erős, akkor a Xavi, Iniesta, Busquets 3-as mi? De a németet is sorolhatnám. Láttam az összes meccsét a portugáloknak és tudod mit szűrtem le a kp-jukból? Nincs náluk a labda. És ez komoly. Múltkor nézem a Portugália-Dánia meccset és akkor azt hallom, hogy ez az idióta Mészöly Géza, hogy dícséri Miquel Velosot, hogy mennyire jól irányítja a csapatát. És meg mondom, hogy mi van? Ugyanazt a meccset néztük, de egyáltalán nem volt nála a labda. A 2. játékrészben direkt csak ezt a gyereket figyeltem. A félidő közepén volt nála először a labda... Aztán ettől a Moutinhotól, meg ettől hulla gyönge Meirelestől sem dobom hanyatt magam. Elől a Ronaldo-Postiga-Nani 3-as. Nani messze maga alatt teljesít, Ronaldoról abszolút lerí, hogy ez nem a Real Madrid, míg a Postiga a klasszis befejező csatártól nagyon messze van.

Aztán visszatérek a mai meccsekre.
Németország-Dánia: Nagyon remélem, hogy x, vagy dán győzelem.
Portugália-Hollandia: Hollandok sokkal jobbak, de egyértelműen hiányzik jó pár poszton nekik is emberük. Van Persie-Sneijder zseniális. Robben viszont sehogy sem találja magát, rendre önzően játszik. Gio is rendkívül hiányzik bal hátul, ez a Willems gyerek nem vmi nagy eresztés. A kp-juk pedig az említett Sneijderben ki is merült. Számomra Vaart és Kuyt abszolút nem nyerőemberek. Múltkor nézem a németek elleni meccset. Ahol persze ismét Mészöly Géza égette magát... Azt mondta, hogy a hollandok a cseréik miatt lettek jobbak. Huntelaarnak csak védekezésnél volt a labda, Kuyt 0, Vaartról a 30 méteres lövése maradt meg. Nekik tuda be a hollandok javuló játékát. Nem annak, hogy Van Persie, Sneijder és Robben feljavultak a 2. félidőre. 1 szó, mint 100 az oltásokból. A portugálok nagyon gyengék, ráadásul mocskosul undorítóak, a hollandok meg nagyon maguk alatt teljesítenek. 2 gólos holland győzelem tökéletes lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.17. 15:52:32

Sanama írta:én meg azt remélem,hogy mindkét nagy arcú bagázs kiesik a fenébe.
Dánia ezerszer szimpatikusabb, mint akár a hollandok vagy a portugálok. Menjenek csak szépen tovább a németekkel, szerintem ők érdemlik meg legjobban, ha azt nézzük hogy magukhoz képest mit nyújtottak az elmúlt 2 meccsen.
Igazad lehet. A dánok tényleg nagyon nagyot játszanak és megérdemelnének egy továbbjutást. Én viszont holland szurkoló vagyok, nem tudok az Oranje ellen szólni. :D A fiúk majd eldöntik.
més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.17. 15:48:40

én meg azt remélem,hogy mindkét nagy arcú bagázs kiesik a fenébe.
Dánia ezerszer szimpatikusabb, mint akár a hollandok vagy a portugálok. Menjenek csak szépen tovább a németekkel, szerintem ők érdemlik meg legjobban, ha azt nézzük hogy magukhoz képest mit nyújtottak az elmúlt 2 meccsen.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.17. 15:41:32

K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes. :cry: Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz. :?
Pepe és Bruno Alves két nagyon masszív, erős védő, de azért a holland tiki-takával ki lehet őket játszani. Ívelgetésekkel meg nem szabad fecsérelni az időt, azt könnyűszerrel kifejelgetik a luzitánok. A középpályályukat én messze nem tartom olyan erősnek, mint a hollandokét. Moutinhotól mindenki sokat vár, ám még sosem nyújtott valami igazán nagyot, ügyesen irányítja a középpályát, de nem kiemelkedő. Meireles erős pont, de néha lankad a figyelme és akkor le lehet rá csapni, mint ahogy Velosora is. Utóbbi berobbanhat ezen az EB-n, ígéretes játékos. Úgy érzem, a hollandok középpályán magasan a luzitánok fölött lesznek ma. Szerintem Gómez nagyobb veszélyt jelent manapság a kapusok számára, mint CR. A német óriási formának örvend, míg a portugál kicsit visszaesett, nem tudja felvenni a ritmust, nem tudja a nyomást kezelni. Úgy érzem, fcbarca0827 "álma" valóra válhat, ha higgadtan tudnak a narancsok játszani, nem lesz itt probléma. Az én tippem : Hollandia 3 - 1 Portugália

A másik meccs nagy taktikai játszma lehet, a dánok sokat fognak kockáztatni, így megnyílhat a lehetőség a német fenegyerekek előtt. Remélem Götze és Reus végre lehetőséget fog kapni. Nem elképzelhetetlen, hogy a dánok gyors vezetést szereznek, de úgy érzem, a németek behúzzák a meccset. Tippem : Dánia 1 - 2 Németország

:D:D
més que un club
soadroli
Llegenda del Barça

2012.06.17. 15:24:13

fcbarca0827 írta: soadroli! Komolyan kérdezted, hogy miért kezdődik egyszerre?
Őő nem, tényleg nem :lol: Most már értem, szajko rádöbbentett.
Így viszont jó ötlet.
Ma kiesnek a hollandok és a dánok. Jó lenne, ha Portugália menne haza.
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 14:42:11

Ez lesz a várható kezdő 11-egy:

Kép
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.17. 14:29:11

K900 írta:
fcbarca0827 írta:
Amúgy, ma nyernek a németek 2:0-ra, a hollandok meg 3:1-re. :P
Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes. :cry: Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz. :?
CR majd azt csinálja, amit a dánok és a németek ellen is. :mrgreen:
Egyébként sztem a hollandoknak Huntelaart kéne kezdetniük. Én taktikailag a portugálok ellen őt látom a legjobb opciónak.

Nagyon fogok szurkolni a hollandoknak, holott ők sem épp a kedvenceim. De még mindig inkább ők, mint az antipatikus portugál banda. Ráadásul, ha CR-ék itt továbbmennek, a csehek aligha állítják meg őket, és máris itt vannak az elődöntőben. Ott meg már, ahogy az idei BL is megmutatta, bármi előfordulhat....

Annak örülnék, ha a dánok mennének tovább 2. helyen, de azt meg elvárom a németektől, h győzelemre játsszanak, és sztem arra is fognak.
Lezárt