Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és ki volt olyan bombaerős az elhizott ronnie? vagy talán a meccshiánnyal küszködő deco? de még sorolhatnék pár nevet eto'o hozta egyedül a szintet de ez csak ennyire volt elég ott viszont nincsenenk olyan bajok mint nálunk voltak tavalyi szezonbanbarca0417 írta:tavaly nekünk volt messze a legerősebb keretünk.....sokra mentünk vele...
hát nem tudomhogy vagytok vele srácok de ha robinho is odaigazol a cselszibe akkor ki kell mondani messze a legjobb kerete nekiklesz europában és mellé van egy olyan edzőjük aki cspatot tud belőlük faragni viszonylag rövid idő alatt ugyhogy a realnak meg kéne fontolnia ezt a robinhos dolgot:) de ha eldaják remélem a blbe a real kapja a cselszit nem pedig miMr. Master írta:Addigra már az lesz a világ legjobb csapatasocio66 írta: Van der Vaart is,a KS-ban közölt interjújában.
-Örülsz hogy itt lehetsz?
-persze,hiszen a Real a világ legjobb csapata!
-Ó,de hízelgő!
-De hiszen ha így gondolom!
![]()
![]()
aztán két vagy három év múlva elmegy a Chelseába...
Addigra már az lesz a világ legjobb csapatasocio66 írta: Van der Vaart is,a KS-ban közölt interjújában.
-Örülsz hogy itt lehetsz?
-persze,hiszen a Real a világ legjobb csapata!
-Ó,de hízelgő!
-De hiszen ha így gondolom!
![]()
![]()
aztán két vagy három év múlva elmegy a Chelseába...
Szerintem nem szánalmas, teljesen meg lehet érteni. Hamburg-ból a Real-hoz került. Nagy a külömbség a két csapat között, Real-hoz kerülni óriási lehet, persze hogy el van szállva.socio66 írta:...
Tényleg az összes jó játékoshoz lefogod írni, h nem érted, h mi miért nem próbáltuk leszerződtetni?lui1698 írta:Hát jah, nem értem, hogy mi miért nem próbáltuk meg leszerződtetni....
De mind1 nem rossz a keretünk így se.
mármint a raul vagy a villA?socio66 írta:semmi nem lesz,mert nem veszik meg.Atyec írta:Ha Villat megveszik mi lesz Raul-lal?
úgy hallottam (talán egy közvetítésban) hogy a Real játékosai ellenzik Villa jövetelét,a csapatmorál romlása miatt. mindez azért mert Villa ugymond Raul helyett került be a válogatottba. (persze ez nem teljesen igy van,hiszenő nyilvánvalóan jobb játékos)
A Real ajánlatot tett Villáért ugyan, de sztem marad a Mestallában!MessiFan írta:Minek menne oda?
semmi nem lesz,mert nem veszik meg.Atyec írta:Ha Villat megveszik mi lesz Raul-lal?
raul marad bent ő a csapatkapitány nem gondolod hogy az elmult 5 év ikonját letszi kispadra schuster nem őneki biztos helye van villa csere lenne vagy nistelrooy lenne nem tudom vagy talán kimenne villa szélre mint a barcanal alán még ezt tudom elképzelniAtyec írta:Ha Villat megveszik mi lesz Raul-lal?
Hát igen. A Realnak lassan el kéne dönteni, hogy bazárt vagy futball klubot üzemeltet.bty írta:nagy külömbség van a pénzkidobás meg a befektetés között 48 misit nem ér villa egy játékos se ér ennyit real meg kidobja rá a pénzt szánalmas és nevetséges....a real kidobott volna 80 milliot a ronaldo aki kétség kívül a legjobb formában lévő játékos volt de áááááá még most se tudom megérteni 80 milliot ajánlani mert oké hogy valamennyit visszahoz a mezeladásokbol meg reklámokbol stb de azért ez nem egy beckham szintű játékos (piár oldalát nézve) mert ő 1 honap alatt visszahozta az árát és nagyon sokat tett a realért amit nem méltányoltak de mind1 is ha a real költekezni akar hát tegye ugyis kevés lesz a barca ellencris119 írta:A madrid HADJÁRATOT INDÍTOTT VILLÁÉRT 48 misi és szerintem a Valencia elég BA.OM ha nem fogadja el. Szóval a héten szerintem pont kerül az EB gólkirály igazolási ügyére. ŐK NEM SAJNÁLJÁK A PÉNZT NEM ÚGY MINT MI. (BÁR SOSEM SAJNÁLTÁK)![]()
nagy külömbség van a pénzkidobás meg a befektetés között 48 misit nem ér villa egy játékos se ér ennyit real meg kidobja rá a pénzt szánalmas és nevetséges....a real kidobott volna 80 milliot a ronaldo aki kétség kívül a legjobb formában lévő játékos volt de áááááá még most se tudom megérteni 80 milliot ajánlani mert oké hogy valamennyit visszahoz a mezeladásokbol meg reklámokbol stb de azért ez nem egy beckham szintű játékos (piár oldalát nézve) mert ő 1 honap alatt visszahozta az árát és nagyon sokat tett a realért amit nem méltányoltak de mind1 is ha a real költekezni akar hát tegye ugyis kevés lesz a barca ellencris119 írta:A madrid HADJÁRATOT INDÍTOTT VILLÁÉRT 48 misi és szerintem a Valencia elég BA.OM ha nem fogadja el. Szóval a héten szerintem pont kerül az EB gólkirály igazolási ügyére. ŐK NEM SAJNÁLJÁK A PÉNZT NEM ÚGY MINT MI. (BÁR SOSEM SAJNÁLTÁK)
kidcsit igazat adok neked szerintem se a holland vonalat kéne erősiteniAtyec írta:Hány gólt rúgott már ez VDV a Madridban?
Én személy szerint nagyon örülök, hogy nem a hollandok szabnak már fazont a Barca játékának. Borzalmas időszak volt! Ha holland focit akarok nézni, akkor majd nézem az Ajax meccseit. Meg lassan a Real-ét.
1. Számomra, ahogy írsz arról a meccsről, abból az cseng ki, hogy igenis ajnározás. Rendben, nem ajnároztad, de az a meccs nem elsősorban a Real Madrid érdeme volt. Szerintempetiamadridista írta:1. Nem ajnároztam a Real Madridot, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni.. Nehogy már semmilyen dolog legyen 9 emberrel 1 félidő alatt lemosni a pályáról a Valenciat..
2.Te viszont egy olyan avatarral jössz ahol tulajdonnképpen szemétnek nézed az egész Real Madridot.. Szép.
3.És még azt mondod, hogy tipikus madridista hozzáállás?!![]()
Az hogy csak a számok érdekelnek?? Nagyon nem..
Szted én azért kezdtem a Realnak szurkolni mert Trófeából, gólokból, pénzből itt van/ volt a legtöbb??
Te sem gondolhatod komolyan.