petiamadridista írta:1. Nem ajnároztam a Real Madridot, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni.. Nehogy már semmilyen dolog legyen 9 emberrel 1 félidő alatt lemosni a pályáról a Valenciat..
2.Te viszont egy olyan avatarral jössz ahol tulajdonnképpen szemétnek nézed az egész Real Madridot.. Szép.
3.És még azt mondod, hogy tipikus madridista hozzáállás?!
Az hogy csak a számok érdekelnek?? Nagyon nem..
Szted én azért kezdtem a Realnak szurkolni mert Trófeából, gólokból, pénzből itt van/ volt a legtöbb??
Te sem gondolhatod komolyan.
1. Számomra, ahogy írsz arról a meccsről, abból az cseng ki, hogy igenis ajnározás. Rendben, nem ajnároztad, de az a meccs nem elsősorban a Real Madrid érdeme volt. Szerintem

Ahhoz, hogy ez így történjen, nem mindegy, hogy ki az ellenfél.
2.Én ilyen fajta Barca drukker vagyok, vállalom is, de látod, hogy nem kezdek el neked anyázni. Lehet, hogy piszkálodom, de egy mértéket megtartok. Mindkét oldalon vannak ilyenek is és olyanok is. Majd a szélsőséges madridistákkal anyázunk egymásnak, de nekem nem célom belekeverni azt, aki nem akar ilyen lenni. Akit érdekel, annak szívesen kifejtem, de csak úgy nem keltem a feszültéget, a többségnek úgysem szimpatikusak ezek a nézetek, én meg nem akarom, hogy csak ez alapján ítéljenek meg.
3.Na ez kapcsolódik az előző témához. Lényeg: ,,A XX. század legjobb csapata". ennek indoklása mindannyiszor számadat. Erre verik a mellüket, a hátterére bezzeg nem... De ennél jobban ebbe nem akarok belemenni.