Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért árultad elgrecki írta:Zozzy, nem veszed észre, hogy addig fogod kapni a cinket, ameddig reagálsz rá?
Majd megtaláljuk Mikit is valamivel...![]()
Én már egy kicsit belefáradtam ebbegrecki írta:Zozzy, nem veszed észre, hogy addig fogod kapni a cinket, ameddig reagálsz rá?
Kösz, az jó leszozsimiki írta:Igen,mert NEKEM nem tetszik az ötletZozzy 5 írta: Nem erről van szó...Csak miután bedobtam a rózsaszín témát, egyfolytábba ezzel poénkodtál meg kiforgattátok a szavaim
Nem túl nehéz felfogni aszhem...
Amúgy nemhiszem,h egyszeris belemásztam,belemásztunk volna a lelki világodba,ha még is ,akkor sorry...majd ezentúl itthon leírom egy lapra az épp aktuális "beszólásom" neked,és feladom postán![]()
De nem szeretem, ha másé az utolsó szó, főleg úgy nem, ha nincs igazagrecki írta:Zozzy, nem veszed észre, hogy addig fogod kapni a cinket, ameddig reagálsz rá?
Majd megtaláljuk Mikit is valamivel...![]()
Én meg a sörből!Zozzy 5 írta:Én kétem volna abból a perecbőlgrecki írta: "Gyertek fel, van sör meg perec!"![]()
![]()
Igen,mert NEKEM nem tetszik az ötletZozzy 5 írta: Nem erről van szó...Csak miután bedobtam a rózsaszín témát, egyfolytábba ezzel poénkodtál meg kiforgattátok a szavaim
Én kétem volna abból a perecbőlgrecki írta:Nem, véletlenül, mondom, hogy imádtam. Akkor afterparty volt szilveszter után, úgyhogy 36 órán keresztül ittunk. Francia salátát dobáltunk a szembefalra a tapétára, meg kiálltam Pécsen a Pepsis ház negyedik emeletének korlátjára, szórtam ki a perecet a munkába/boltba igyekvőknek, hogy "Gyertek fel, van sör meg perec!"Drigo írta:És direkt vagy véletlen?grecki írta:amíg ki nem égettem...![]()
![]()
Amúgy nekem is van egy olyan ingem fehér rózsaszin/lilás csikozású és marhára szeretem, de azért a Barça ne játszon rózsaszínben
Azóta sem értem, hogyan éltem túl azt a napot. A részegeknek állítólag van védőszentje, nálam ez már párszor bebizonyosodott...
Hát erről én is tudnék mesélni, de erről így még nem hallottam, ezentúl soha nem józanodom kigrecki írta:Azóta sem értem, hogyan éltem túl azt a napot. A részegeknek állítólag van védőszentje, nálam ez már párszor bebizonyosodott...
Nem erről van szó...ozsimiki írta:Mindig is elismertem,ha vkinek más izlése van,de ha nem tenném sose szóvá,h nekem ez vagy az nem tetszik esetleg..akkor minek fórumZozzy 5 írta:Örök harag![]()
![]()
![]()
![]()
Am csak azért írtam, mert ez volt az első hsz-ed amiben végre elsimerted, hogy mindnekinek más ízlése van![]()
Nem azt írtam,hogy neked,vagy bárki másnak nem lehet olyan izlése,hogy rózsaszínbe akarja látni a BARCÁT,csupán azt,hogy én meg nem szeretném úgy látni
Sőt nagyon nem szeretném
Nem, véletlenül, mondom, hogy imádtam. Akkor afterparty volt szilveszter után, úgyhogy 36 órán keresztül ittunk. Francia salátát dobáltunk a szembefalra a tapétára, meg kiálltam Pécsen a Pepsis ház negyedik emeletének korlátjára, szórtam ki a perecet a munkába/boltba igyekvőknek, hogy "Gyertek fel, van sör meg perec!"Drigo írta:És direkt vagy véletlen?grecki írta:amíg ki nem égettem...![]()
![]()
Amúgy nekem is van egy olyan ingem fehér rózsaszin/lilás csikozású és marhára szeretem, de azért a Barça ne játszon rózsaszínben
Mindig is elismertem,ha vkinek más izlése van,de ha nem tenném sose szóvá,h nekem ez vagy az nem tetszik esetleg..akkor minek fórumZozzy 5 írta:Örök harag![]()
![]()
![]()
![]()
Am csak azért írtam, mert ez volt az első hsz-ed amiben végre elsimerted, hogy mindnekinek más ízlése van
Csodálkozol még ha szurkálódókZozzy 5 írta:Jeee, megértettedozsimiki írta:Végülis amíg nem látom Őket valóban pinkben![]()
,addig nyugodtan lehet róla álmodozni Zozzy...egyszerűen nekem nem jön be..sőt nagyon távol áll tőlem az a szín. Persze izlések és pofonok....
Csak 1 hétbe telt
![]()
Jeee, megértettedozsimiki írta:Végülis amíg nem látom Őket valóban pinkben![]()
,addig nyugodtan lehet róla álmodozni Zozzy...egyszerűen nekem nem jön be..sőt nagyon távol áll tőlem az a szín. Persze izlések és pofonok....
És direkt vagy véletlen?grecki írta:amíg ki nem égettem...
Ez azzzz, lovagolj csak ezen egész életedben...ozsimiki írta:Nekem![]()
![]()
ÁÁÁ,dehogy....
Amúgy is..amíg Rózsaszínbe akarod öltöztetni a BARCÁT,addig ne várj mást![]()
![]()