Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 14:29:30

Szerintem nem lenne olyan gáz... :oops:
Nekem a kedvenc ingem is rózsaszínű volt, amíg ki nem égettem...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 14:28:17

Nekem :?: :oops: :oops: ÁÁÁ,dehogy....

Amúgy is..amíg Rózsaszínbe akarod öltöztetni a BARCÁT,addig ne várj mást :wink: :lol: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 14:23:11

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta: Jézus, ez nagyon nagy.....

Már megint meglestél :?: :shock: :oops: :evil:

:lol: :lol:
Miki, nagyon rosz(perverz) humorod van néha :roll: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 14:19:29

Zozzy 5 írta: Jézus, ez nagyon nagy.....

Már megint meglestél :?: :shock: :oops: :evil:

Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.01. 14:12:48

grecki írta:Néha van arra is példa. Ott van Iván barátunk, aki ugyan egy kis törpe, csöppet elfogult, és állandóan szívja a fogát, de ő legalább a vezetéknevén tudja szólítani a játékosokat... Utálom őt is, de ő legalább össze tud illeszteni két értelmes mondatot mindenféle erőlködés nélkül...

Meg egy kiváló újságíró, mondjuk tisztában van a hírekkel, magyarul, ha esélyt kell latolgatni, akkor nem a szokásos frázisokat kell elsütniük, hogy jobb a játékosállománya, stb. Ezekre pedig teljességgel képtelen az egész csürhe. Élükön Kálmán bával, akinél egy-egy hír kommentálása személyes emlékek felelevenítésében merül ki. "Amikor 67-ben a világválogatottal..." kezdetű mondatok tömkelege. De nem is folytatom inkább, mert csak felhúzom magam...
Itt is minden szavaddal egyetértek.Kálmán bá tényleg ilyen :lol: Nyilasiba azt bírtam, hogy tavaly egész évben ez ment nála:"a Barça előbb - utóbb kipukkan és a Real lesz a bajnok, de ezt mindig." Tornyiról nem is beszélve, aki meg ráadásul NB1es edző is (vagy már nem ő van tatabányán?)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 14:09:45

Drigo írta:
Slither írta:Ha mi szánalmasat akartok látni akkor :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=CNs0Vt7hisU
Basszus könnyesre röhögtem magam komolyan ez nagyon nagy, lehetne hosszabb.Nekifutásból ilyen hülye, azt legalább tudjuk.Kicsit erőltetett de azért jó.
Jézus, ez nagyon nagy :lol: :lol: :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 14:07:43

Drigo írta: Természetesen egyetértek Veled.Csak annyit fűznék hozzá, hogy az mennyivel jobb, hogyha mondjuk egy kiváló újságíró adja elő azt, amit ezek a "szakemberek" csinálnak?
Néha van arra is példa. Ott van Iván barátunk, aki ugyan egy kis törpe, csöppet elfogult, és állandóan szívja a fogát, de ő legalább a vezetéknevén tudja szólítani a játékosokat... Utálom őt is, de ő legalább össze tud illeszteni két értelmes mondatot mindenféle erőlködés nélkül...

Meg egy kiváló újságíró, mondjuk tisztában van a hírekkel, magyarul, ha esélyt kell latolgatni, akkor nem a szokásos frázisokat kell elsütniük, hogy jobb a játékosállománya, stb. Ezekre pedig teljességgel képtelen az egész csürhe. Élükön Kálmán bával, akinél egy-egy hír kommentálása személyes emlékek felelevenítésében merül ki. "Amikor 67-ben a világválogatottal..." kezdetű mondatok tömkelege. De nem is folytatom inkább, mert csak felhúzom magam...
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.01. 14:06:37

Slither írta:Ha mi szánalmasat akartok látni akkor :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=CNs0Vt7hisU
Basszus könnyesre röhögtem magam komolyan ez nagyon nagy, lehetne hosszabb.Nekifutásból ilyen hülye, azt legalább tudjuk.Kicsit erőltetett de azért jó.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.01. 13:59:40

grecki írta:Igen, csak tudod az újságíró "közvetít" a sport és az érdeklődök között, és rohadtul nem mindegy, hogy milyen sületlenséget akar megetetni velük. Most elolvass teszem azt egy 13 éves kölyök ezt az oldalt, aki mondjuk még nem vágja, hogy mekkora "professzor" Zombori, és csak azt látja, hogy: "Öcsém, több, mint húszszoros válogatott, játszott Franicaországban is, és több, mint egy évtizede újságíróskodik, és ráadásul mindenkinek megmondja a frankót. Ennek hinni kell, mert amit mond, az biztos úgy is van... Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindig hülyeségeket beszél, mert természetesen neki is vannak értelmes gondolatai.

Csak az meg bánt, hogy ezek a szakik, lájk Kazinczy-díjas, szétlopom az agyam, elhiszem, hogy rámszavaznak Mészöly Kálmán és a retardált haverjai egy ilyen szaros műsorért 100 ruppó+ÁFÁT kaptak 3 éve... Az ötperces szereplésük alatt, ameddig kinyögik, hogy szép beadás, tökéletes rúgótechnika, gól.
Természetesen egyetértek Veled.Csak annyit fűznék hozzá, hogy az mennyivel jobb, hogyha mondjuk egy kiváló újságíró adja elő azt, amit ezek a "szakemberek" csinálnak?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 13:58:56

Cuki vagyok témához:

a csaj lehet,h alapban is oltári gáz (ahogy Charlie írta),de akik rávették (nem kellett sokat győzködni szntem :lol: ),h legyen ez az oldal,és akik megcsinálták alá az egészet..pontosan tudják,h amióta Kiszel Tüncik..meg Kelemen Annák a "menők" addig ez eladható lessz simán :? :? Szóval nem hülyék akik ilyen szennnyet gyártanak..az a szomorú,h ilyet már nem a hülyék csinálnak,hanem épp azok akiknek van eszük :? :arrow: mert tudják,hogy ezt el lehet adni :oops: :cry: sajnos...

Amúgy azon kívűl,hogy a Balázs féle showkon lehet röhögni is,nem kicsit..szntem az ilyen műsorok kezdetével szaporodnak el a kicsitalapbahülyevokderáteszekmégjósoklapáttalmertúgymenőbbbbbhogysíkhülyénektűnök csajok :?

Mert mit lát a gyerek? buta "hölgyeket" a tvben,akiken nevetnek :arrow: biztos ez a jó viselkedés,hisz mindenkinek tetszik :roll: na kb ezt gondolhatja...

U.i. természetesen férfiban is van bőven ökör!
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 13:52:54

Drigo írta:
grecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.

A tűz közelébent pedig úgy értettem, hogy akik írnak a sportról, mert ugyebár nem olyan egyszerű bekerülni...
Jó én nem akarok kötekedni, biztos volt vele munkájuk, de engem nem hat meg őszintén szólva kb 10mp-ig bírtam, sokakkal ellentétben...Szal megvolt annak a látotgatottsága biztios, de őszintén szólva ez nem lep meg, amilyen nézetek uralkodnak M.o-n.Az átlag értelmi szint hát nem is tom h hol van

Az a kisebbik baj lenne, hogyha csak az újságírók lennének ilyenek, de az állítólagos vezetők is egytől egyig ilyenek
Igen, csak tudod az újságíró "közvetít" a sport és az érdeklődök között, és rohadtul nem mindegy, hogy milyen sületlenséget akar megetetni velük. Most elolvass teszem azt egy 13 éves kölyök ezt az oldalt, aki mondjuk még nem vágja, hogy mekkora "professzor" Zombori, és csak azt látja, hogy: "Öcsém, több, mint húszszoros válogatott, játszott Franicaországban is, és több, mint egy évtizede újságíróskodik, és ráadásul mindenkinek megmondja a frankót. Ennek hinni kell, mert amit mond, az biztos úgy is van... Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindig hülyeségeket beszél, mert természetesen neki is vannak értelmes gondolatai.

Csak az meg bánt, hogy ezek a szakik, lájk Kazinczy-díjas, szétlopom az agyam, elhiszem, hogy rámszavaznak Mészöly Kálmán és a retardált haverjai egy ilyen szaros műsorért 100 ruppó+ÁFÁT kaptak 3 éve... Az ötperces szereplésük alatt, ameddig kinyögik, hogy szép beadás, tökéletes rúgótechnika, gól.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 13:52:47

Drigo írta:
Charlie írta:Egyébként Drigo hozzászólásáshoz annyit, hogy pont tegnap beszéltük Ozsi-val, hogy mai gyerekeket mikkel mérgezik, egyszerűen félelmetes. Sokkal de sokkal kártékonyabbak, mint a DB volt.
C.
Hát igen, bezzeg a mi időnkban :lol: De nem csak az a baj, hogy mik vannak, hanem, hogy mik nincsenek, azok a bizonyos nagyszerű régi magyar mesék, nem tom, hogy fognak felnőni a mostani kicsik...borzasztó.

Ja és már a kindertojás is kezd eltűnni Vp-ben egy nagy boltban(nem akaro ma nevét írni) csak ilyen [auto_cenzúra] kinderdzsojt lehet kapni vagy mit aminek egyik vele kajálható másik meg játék.Hova süllyed a világ?!
Hugi még csak 7éves...nagyon fallosz mesék vannak mostanában,ha a DB-t betiltották anno,akkor ezek 90%át be lehetne úgyanúgy! De ezeknek még történetük sincs,meg semmi,csak hülyébbnél hülyébb figurák...
Kindertojásról nem is beszélve :? :? :shock: egyszer elcsórtam hugitól egyik "kindert" aztán azt hittem,h ugyanolyan mint a régi...majdnem benyeltem azt a kumma játékot :lol: :lol: :lol: egyszerűen süllyedünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.06.01. 13:53:33-kor.
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2007.06.01. 13:47:23

Természetesen nem. Nem is tudom mi a céljuk...

Ajándékboltja is van már, cd-je, és 100% hogy vannak olyanok akik vesznek bármit is onnan.
C.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 13:45:47

Charlie írta:
grecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.

A tűz közelébent pedig úgy értettem, hogy akik írnak a sportról, mert ugyebár nem olyan egyszerű bekerülni...
Nem tudom milyen apropóból született az az oldal. De az a csaj télleg ilyen, biztos infóból tudom :D
C.
Azt el is hiszem, minden mondának van valóságalapja... :wink:
De szerinted egy ilyen üresfejű liba össze tudott volna rakni egy ilyen oldalt?
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.01. 13:45:15

Jó én nem akarok kötekedni, biztos volt vele munkájuk, de engem nem hat meg őszintén szólva kb 10mp-ig bírtam, sokakkal ellentétben...Szal megvolt annak a látotgatottsága biztios, de őszintén szólva ez nem lep meg, amilyen nézetek uralkodnak M.o-n.Az átlag értelmi szint hát nem is tom h hol van

Az a kisebbik baj lenne, hogyha csak az újságírók lennének ilyenek, de az állítólagos vezetők is egytől egyig ilyenek
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.01. 13:44:37

Ha mi szánalmasat akartok látni akkor :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=CNs0Vt7hisU
Charlie
Öreg Harcos

2007.06.01. 13:43:06

Nem tudom milyen apropóból született az az oldal. De az a csaj télleg ilyen, biztos infóból tudom :D
C.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 13:40:20

A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 13:39:16

Drigo írta:
Zozzy 5 írta:
Slither írta:Mi ebben a szánalom? :roll:
Amúgy szerintem is elég furcsa...Most csinál magának egy oldalt, csakazért, hogy elmondja a frankót :roll:
Jajj mások miért csinálnak oldalt???Cuki vagyok és társai minden baromnak van már saját oldala Zomborin legalább lehet nevetni, de az igaz, hogy nem túl okosakat szokott mondani.

Da aki M.o-n ott van a "tűz" közelében az mind ilyen, ezért vagyunk ott, ahol...
Épp ezaz. Legalább neki nem kéne ilyen szintre leereszkedni :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.01. 13:34:41

Zozzy 5 írta:
Amúgy szerintem is elég furcsa...Most csinál magának egy oldalt, csakazért, hogy elmondja a frankót :roll:
Jajj mások miért csinálnak oldalt???Cuki vagyok és társai minden baromnak van már saját oldala Zomborin legalább lehet nevetni, de az igaz, hogy nem túl okosakat szokott mondani.

Da aki M.o-n ott van a "tűz" közelében az mind ilyen, ezért vagyunk ott, ahol...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 13:32:11

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.01. 13:27:17

Ezt most én sem értem.

Szerk: Későn idéztem... (5 mp) :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 13:27:12

Az, hogy ő Magyarország vezető sportcsatornájának egyik vezető "szakkommentátora", és aki több évtizede újságíráskodik... Mégsem tudja a játékosok nevét, és minden második mondatában használja a "dolog" kifejezést.

Az a szánalom, hogy egy ilyen figura egyáltalán ott lehet a tűz közelében, és hogy ennek a linknek köszönhetően több tízezer pageview-t regisztrál majd az oldala. Az szánalom, hogy hetente kétszer odavakkant valami nyilvánvaló közhelyet, hogy ő mindig megmondta a frankót. Az ilyen bekaphatja! Anti tudja, hogy miről beszélek szerintem, mert hasonló cipőben eveztünk/evezünk...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.01. 13:22:16

Mi ebben a szánalom? :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 13:19:08

grecki írta:http://www.zomborisandor.mindenkilapja.hu/

szánalom a köbön!
Milyen jó kis zene megy alatta :lol: Amúgy szerintem sokmindenben igaza van :roll:
Lezárt