Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Zozzy 5 írta: Jézus, ez nagyon nagy.....
Itt is minden szavaddal egyetértek.Kálmán bá tényleg ilyengrecki írta:Néha van arra is példa. Ott van Iván barátunk, aki ugyan egy kis törpe, csöppet elfogult, és állandóan szívja a fogát, de ő legalább a vezetéknevén tudja szólítani a játékosokat... Utálom őt is, de ő legalább össze tud illeszteni két értelmes mondatot mindenféle erőlködés nélkül...
Meg egy kiváló újságíró, mondjuk tisztában van a hírekkel, magyarul, ha esélyt kell latolgatni, akkor nem a szokásos frázisokat kell elsütniük, hogy jobb a játékosállománya, stb. Ezekre pedig teljességgel képtelen az egész csürhe. Élükön Kálmán bával, akinél egy-egy hír kommentálása személyes emlékek felelevenítésében merül ki. "Amikor 67-ben a világválogatottal..." kezdetű mondatok tömkelege. De nem is folytatom inkább, mert csak felhúzom magam...
Jézus, ez nagyon nagyDrigo írta:Basszus könnyesre röhögtem magam komolyan ez nagyon nagy, lehetne hosszabb.Nekifutásból ilyen hülye, azt legalább tudjuk.Kicsit erőltetett de azért jó.Slither írta:Ha mi szánalmasat akartok látni akkorhttp://www.youtube.com/watch?v=CNs0Vt7hisU
Néha van arra is példa. Ott van Iván barátunk, aki ugyan egy kis törpe, csöppet elfogult, és állandóan szívja a fogát, de ő legalább a vezetéknevén tudja szólítani a játékosokat... Utálom őt is, de ő legalább össze tud illeszteni két értelmes mondatot mindenféle erőlködés nélkül...Drigo írta: Természetesen egyetértek Veled.Csak annyit fűznék hozzá, hogy az mennyivel jobb, hogyha mondjuk egy kiváló újságíró adja elő azt, amit ezek a "szakemberek" csinálnak?
Basszus könnyesre röhögtem magam komolyan ez nagyon nagy, lehetne hosszabb.Nekifutásból ilyen hülye, azt legalább tudjuk.Kicsit erőltetett de azért jó.Slither írta:Ha mi szánalmasat akartok látni akkorhttp://www.youtube.com/watch?v=CNs0Vt7hisU
Természetesen egyetértek Veled.Csak annyit fűznék hozzá, hogy az mennyivel jobb, hogyha mondjuk egy kiváló újságíró adja elő azt, amit ezek a "szakemberek" csinálnak?grecki írta:Igen, csak tudod az újságíró "közvetít" a sport és az érdeklődök között, és rohadtul nem mindegy, hogy milyen sületlenséget akar megetetni velük. Most elolvass teszem azt egy 13 éves kölyök ezt az oldalt, aki mondjuk még nem vágja, hogy mekkora "professzor" Zombori, és csak azt látja, hogy: "Öcsém, több, mint húszszoros válogatott, játszott Franicaországban is, és több, mint egy évtizede újságíróskodik, és ráadásul mindenkinek megmondja a frankót. Ennek hinni kell, mert amit mond, az biztos úgy is van... Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindig hülyeségeket beszél, mert természetesen neki is vannak értelmes gondolatai.
Csak az meg bánt, hogy ezek a szakik, lájk Kazinczy-díjas, szétlopom az agyam, elhiszem, hogy rámszavaznak Mészöly Kálmán és a retardált haverjai egy ilyen szaros műsorért 100 ruppó+ÁFÁT kaptak 3 éve... Az ötperces szereplésük alatt, ameddig kinyögik, hogy szép beadás, tökéletes rúgótechnika, gól.
Igen, csak tudod az újságíró "közvetít" a sport és az érdeklődök között, és rohadtul nem mindegy, hogy milyen sületlenséget akar megetetni velük. Most elolvass teszem azt egy 13 éves kölyök ezt az oldalt, aki mondjuk még nem vágja, hogy mekkora "professzor" Zombori, és csak azt látja, hogy: "Öcsém, több, mint húszszoros válogatott, játszott Franicaországban is, és több, mint egy évtizede újságíróskodik, és ráadásul mindenkinek megmondja a frankót. Ennek hinni kell, mert amit mond, az biztos úgy is van... Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindig hülyeségeket beszél, mert természetesen neki is vannak értelmes gondolatai.Drigo írta:Jó én nem akarok kötekedni, biztos volt vele munkájuk, de engem nem hat meg őszintén szólva kb 10mp-ig bírtam, sokakkal ellentétben...Szal megvolt annak a látotgatottsága biztios, de őszintén szólva ez nem lep meg, amilyen nézetek uralkodnak M.o-n.Az átlag értelmi szint hát nem is tom h hol vangrecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.
A tűz közelébent pedig úgy értettem, hogy akik írnak a sportról, mert ugyebár nem olyan egyszerű bekerülni...
Az a kisebbik baj lenne, hogyha csak az újságírók lennének ilyenek, de az állítólagos vezetők is egytől egyig ilyenek
Hugi még csak 7éves...nagyon fallosz mesék vannak mostanában,ha a DB-t betiltották anno,akkor ezek 90%át be lehetne úgyanúgy! De ezeknek még történetük sincs,meg semmi,csak hülyébbnél hülyébb figurák...Drigo írta:Hát igen, bezzeg a mi időnkbanCharlie írta:Egyébként Drigo hozzászólásáshoz annyit, hogy pont tegnap beszéltük Ozsi-val, hogy mai gyerekeket mikkel mérgezik, egyszerűen félelmetes. Sokkal de sokkal kártékonyabbak, mint a DB volt.
C.De nem csak az a baj, hogy mik vannak, hanem, hogy mik nincsenek, azok a bizonyos nagyszerű régi magyar mesék, nem tom, hogy fognak felnőni a mostani kicsik...borzasztó.
Ja és már a kindertojás is kezd eltűnni Vp-ben egy nagy boltban(nem akaro ma nevét írni) csak ilyen [auto_cenzúra] kinderdzsojt lehet kapni vagy mit aminek egyik vele kajálható másik meg játék.Hova süllyed a világ?!
Azt el is hiszem, minden mondának van valóságalapja...Charlie írta:Nem tudom milyen apropóból született az az oldal. De az a csaj télleg ilyen, biztos infóból tudomgrecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.
A tűz közelébent pedig úgy értettem, hogy akik írnak a sportról, mert ugyebár nem olyan egyszerű bekerülni...![]()
C.
Jó én nem akarok kötekedni, biztos volt vele munkájuk, de engem nem hat meg őszintén szólva kb 10mp-ig bírtam, sokakkal ellentétben...Szal megvolt annak a látotgatottsága biztios, de őszintén szólva ez nem lep meg, amilyen nézetek uralkodnak M.o-n.Az átlag értelmi szint hát nem is tom h hol vangrecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.
A tűz közelébent pedig úgy értettem, hogy akik írnak a sportról, mert ugyebár nem olyan egyszerű bekerülni...
Nem tudom milyen apropóból született az az oldal. De az a csaj télleg ilyen, biztos infóból tudomgrecki írta:A cukivagyok ne hogy azt hidd, hogy egy hülye kis szöszi bijáccs oldala. Azt rendesen megcsinálták, bármit is akartak elérni vele.
Épp ezaz. Legalább neki nem kéne ilyen szintre leereszkedniDrigo írta:Jajj mások miért csinálnak oldalt???Cuki vagyok és társai minden baromnak van már saját oldala Zomborin legalább lehet nevetni, de az igaz, hogy nem túl okosakat szokott mondani.Zozzy 5 írta:Amúgy szerintem is elég furcsa...Most csinál magának egy oldalt, csakazért, hogy elmondja a frankótSlither írta:Mi ebben a szánalom?
Da aki M.o-n ott van a "tűz" közelében az mind ilyen, ezért vagyunk ott, ahol...
Jajj mások miért csinálnak oldalt???Cuki vagyok és társai minden baromnak van már saját oldala Zomborin legalább lehet nevetni, de az igaz, hogy nem túl okosakat szokott mondani.Zozzy 5 írta:Amúgy szerintem is elég furcsa...Most csinál magának egy oldalt, csakazért, hogy elmondja a frankótSlither írta:Mi ebben a szánalom?
Az, hogy ő Magyarország vezető sportcsatornájának egyik vezető "szakkommentátora", és aki több évtizede újságíráskodik... Mégsem tudja a játékosok nevét, és minden második mondatában használja a "dolog" kifejezést.Slither írta:Mi ebben a szánalom?