Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tökéletesen egyetértek, én is így gondoltam, csak úgy voltam vele, hogy megvárom, hogy benne vagy-e.petiamadridista írta:Jó...
De egy valamit leszőgezek..
Az Avatar lehet, vicces, vagy furkalódós..
De undorító nem...
És mi van,ha döntetlen lesz?grecki írta: A tétet annyival még kiegészíteném, hogy hazai pályán is és az eurobarcán is hordanod kell az avatart, ahogyan nekem is itt és a madridistán is, amennyiben te nyernél...
Nnna?
Nem kényszer a disznótor, nehogy már nekem kelljen rábeszélnem téged. Én kinyújtottam a kezem virtuálisan, neked kell eldöntened, hogy belecsapsz-e.petiamadridista írta:Grecki, tőllem fogadhatunk.. Nekem mind1...
Hajlandó vagy fogadni? Én azt mondom, hogy Xavi több gólt fog szerezni a Primerában. A vesztes a győztes által előírt avatart használja egy hónapig. Hm?petiamadridista írta:Gyurinho, te még mindig itt jársz???
Ott kezdődötta dolog, hogy gólerősebb a 2 holland!!
Ennyi!! Erre nekemjöttek, hogy Xavi meg Iniesta megXavi, meg, hogy akkor ő mennivel jobb mint Vaart meg ez meg az..
De kvára nem ez volt a mondanivalóm, a hszem lényege, hanem, hogy Eddig!! minden jel arra utal, hogy a tulipánosok gólerősebbek! Vagy nem???
Sőt még az Eb is, igen az is azt mutatta, hogy l Sneijder gólerősebb!!!
3 meccs/2 gól...
Xavi: 5 meccs/ 1 gól...
De mondm, a lényeg, amit írtam, az arról szólt, hogy a Real kpja gólerősebb!!!
És eddig minden statisztika, minden emelett áll....
Nem azt írtam, először, hogy ki a jobb...
én azért örülök, h nem nagyképű, és nem olyan, mint céronáldó. látszik, h szerény és becsületes ember, 27 évesen még mindig szülővárosában él a családjával. ezzel szemben ronáldó már 20 évesen utcalányokkal hempergett...Gyurinho írta:chi omega egyetértek! maximális respect!!!!!! Amit írtál az így van ráadásul most még gólerős is xavi akkor most mi hiányzik belőle???.....szerintem semmi ....talán ha lenne egy kis nagyképűség-faktora akkor olyan lehetne mint a Ronaldo és lehet hogy többen elismernék/ismernék de pont ez a jó hogy ő és Ini amolyan szürke eminenciások....nem a szürkén van a hangsúly
ja, ez a másik. egyébként vdv 25 éves, csak 3 év van köztük, de hasonlítsuk már össze az eredménylistájukat.Gyurinho írta:Kit érdekel hány gólt rúgott ha egy csupaszív játékos aki rengeteg gólpasszt ad és hűséges a csapatához...akkor a gól mit se számít!
Jah és VdV milyen volt az Eb-n csak nem sz.ar????.....mindenesetre ott és akkor nem volt real szintű focista ....vagy mégis???!!!
Nem fog.petiamadridista írta:Megváltozhat nekem is a véleményem..
el Clásico. nem csak ott fog kiderülni, hanem az egész szezon során. persze az lesz a legnagyobb megmérettetés, de nem mondanám, h csak ott dőlne el.Gyurinho írta:Szerintem nem kéne má erről beszélni .....az El Clasíco-n(lehet hogy rosszul írtam akkor sry)majd kiderül ki a jobb!
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8454Xavi írta:Mi változott meg önben ezalatt az egy évtized alatt?
Hat-hét éven keresztül, egészen addig, amíg nem jött ide Rijkaard, védekező középpályás játszottam, az emberek kérték is, hogy lépjek jobban előre, adjak gólpasszokat, de abból a pozícióból ez nagyon nehéz. Valamivel előrébb, mintegy tíz- tizenöt méterrel följebb ez máris könnyebb.