Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 21:02:34

Szerintem sérülés esetén nem ér a fogadaás, ha a sérülés mondjuk 1.5 hónapnál tovább tart..

Döntetlennél, meg nincs semmi?? Vagy?
Nah?
HALA MADRID
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.25. 21:01:21

petiamadridista írta:Jó...
De egy valamit leszőgezek..
Az Avatar lehet, vicces, vagy furkalódós..
De undorító nem...
Tökéletesen egyetértek, én is így gondoltam, csak úgy voltam vele, hogy megvárom, hogy benne vagy-e.

A legnagyobb kihívás ezek után már csak az lesz, hogy el ne felejtsem. Az itt lévők is nyugodtan figyelmeztessenek jövőre. Meg természetesen te is. Győzzön a jobbik...természetesen én... :D

Sérülés esetén mi legyen? pl. ha az egyik koma kidől fél évre. Inkább most kellene rögzíteni a szabályokat.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.25. 21:00:39

grecki írta: A tétet annyival még kiegészíteném, hogy hazai pályán is és az eurobarcán is hordanod kell az avatart, ahogyan nekem is itt és a madridistán is, amennyiben te nyernél...

Nnna?
És mi van,ha döntetlen lesz?
Mindketten meg eszitek,az epret? :D
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:56:33

Jó...
De egy valamit leszőgezek..
Az Avatar lehet, vicces, vagy furkalódós..
De undorító nem...
HALA MADRID
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.25. 20:55:10

petiamadridista írta:Grecki, tőllem fogadhatunk.. Nekem mind1...
Nem kényszer a disznótor, nehogy már nekem kelljen rábeszélnem téged. Én kinyújtottam a kezem virtuálisan, neked kell eldöntened, hogy belecsapsz-e.
A tétet annyival még kiegészíteném, hogy hazai pályán is és az eurobarcán is hordanod kell az avatart, ahogyan nekem is itt és a madridistán is, amennyiben te nyernél...

Nnna?
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:47:56

Grecki, tőllem fogadhatunk.. Nekem mind1...
HALA MADRID
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:46:48

lui1698,

Én értem, hogy mit akarsz mondani.. Persze..
De, ami az alpvető gondolat az az volt, hogy a Real Madrid kpja eddig gólerősebb-nek tűnik..

Emlékezz vissza.. Azt írtam, hogy GÓLERŐSEBB!! És vald be.. Az..
Eddig!!! Nem fikázom én Xavit, de a 2 tulipános gólerősebb!!
És ne feledkezzünk meg arról, hogy ez volt az alapvető vitatéma, nem a hasznosáág, stb..
Hanem hogy Gólerősebb!!!

Olvass vissza!!
Azért kicsit más... Cronaldo gólerősebb mint Kaká de nem jobb...
Sőt!! Sokkal gyengébb. De Gólerősebb! És ez tény...

Eddig a tulipánok Gólerősebbek!! Nah!!
HALA MADRID
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:46:39

zsír fogadás :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.25. 20:42:51

petiamadridista írta:Gyurinho, te még mindig itt jársz???

Ott kezdődötta dolog, hogy gólerősebb a 2 holland!!
Ennyi!! Erre nekemjöttek, hogy Xavi meg Iniesta megXavi, meg, hogy akkor ő mennivel jobb mint Vaart meg ez meg az..

De kvára nem ez volt a mondanivalóm, a hszem lényege, hanem, hogy Eddig!! minden jel arra utal, hogy a tulipánosok gólerősebbek! Vagy nem???

Sőt még az Eb is, igen az is azt mutatta, hogy l Sneijder gólerősebb!!!
3 meccs/2 gól...
Xavi: 5 meccs/ 1 gól...

De mondm, a lényeg, amit írtam, az arról szólt, hogy a Real kpja gólerősebb!!!
És eddig minden statisztika, minden emelett áll....

Nem azt írtam, először, hogy ki a jobb...
Hajlandó vagy fogadni? Én azt mondom, hogy Xavi több gólt fog szerezni a Primerában. A vesztes a győztes által előírt avatart használja egy hónapig. Hm? :)

Ja, természetesen Van der Vaartról beszélek, mert onnan indult ki az egész dolog.
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:41:30

Nem, enegem az zavar, hogy nem értettél semmit abból, amit leírtam vagy 2 oldallal előrébb.....

És jössz, azzal, hogy ki a jobb.. Xavi vagy Vaart, vagy Sneijder..

Holott az alapvatő gondolat, vagy 2 órája az volt, hogy a Real kpja gólerősebb..
Eddig!! Eddig!!

Ekkkor felhoztátok Xavit meg Iniestát...
Én meg írom, hogy hát ők abszolúte de nem gólerősebbek mint a 2 holland..
Eddig!!
Eddig!!

És bármennire is testzik vagy nem.. Ez eddig tény..
Aztán megváltozhat még jövőre, lehetnek a tulipánosok kva szarok, Xavi meg óriási .
HALA MADRID
lui1698
Llegenda del Barça

2008.08.25. 20:40:55

petiamadridista!

Az itt a gond, hogy a te felfogásodban a klasszis az aki olyan, mint vdV vagy CR.Olyan aki beképzelt, felfuvalkodott felsztárolt divatmajom.Igaz ők is kiváló játékosok, de attól még hogy valaki több gólt szerez mint mások nem biztos hogy jobb is másoknál.
Xavi Hernandez hihetetlen mezőnymunkával, alázattal, szorgalommal éri el azt amit CR vagy Vaart.
Több edző is elmondta BL meccsek előtt, hogy igazán nem is Messit, Ronaldinhot, vagy Eto'o-t kell megállítani, hanem Xavit és Iniestát.Hiszen ők ketten a csapat "motorjai".Ők határozzák meg a ritmusváltásokat, a játékunk tempóját.
Van der Vaart ellenben közvetlenül a csatárok mögött helyezkedik el.S az, hogy csatártársai kiszolgálása helyett inkább 10-ből 8szor rálövi már csakis őt minősíti.Az meg,hogy 10 lövéséből 2 beakad már más tészta.
Xavi elsődleges feladata nem a gólszerzés hanem a kiszolgálás.
Amúgy olvastam, hogy sztároltad még Rafa rúgótechnikáját is.Na hát azért Xaviéról se feledkezzünk meg!Rúgott ő már nem is 1 szabadrúgás gólt.Vagy hatalmas bombagólt.
Na mind1 ez az én véleményem.Az meg a tied. És ahogy te is írtad a véleményed nem fog megváltozni egyenlőre.
Csakhogy az én véleményem Xaviról nem csak, hogy egyenlőre nem fog megváltozni hanem soha az életben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:36:56

LoooooL most éppen chi omegának írtam amúgy meg ne osszál azér mert egy BARCELONA honlapon elismerek egy BARCÁST és egy madridit meg nem ......nem veled beszéltem ,nem neked intéztem a mondandóm,ENNYI 8)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.25. 20:36:27

Gyurinho írta:chi omega egyetértek! maximális respect 8) !!!!!! Amit írtál az így van ráadásul most még gólerős is xavi akkor most mi hiányzik belőle???.....szerintem semmi ....talán ha lenne egy kis nagyképűség-faktora akkor olyan lehetne mint a Ronaldo és lehet hogy többen elismernék/ismernék de pont ez a jó hogy ő és Ini amolyan szürke eminenciások....nem a szürkén van a hangsúly :D
én azért örülök, h nem nagyképű, és nem olyan, mint céronáldó. látszik, h szerény és becsületes ember, 27 évesen még mindig szülővárosában él a családjával. ezzel szemben ronáldó már 20 évesen utcalányokkal hempergett...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:34:09

Gyurinho, te még mindig itt jársz???

Ott kezdődötta dolog, hogy gólerősebb a 2 holland!!
Ennyi!! Erre nekemjöttek, hogy Xavi meg Iniesta megXavi, meg, hogy akkor ő mennivel jobb mint Vaart meg ez meg az..

De kvára nem ez volt a mondanivalóm, a hszem lényege, hanem, hogy Eddig!! minden jel arra utal, hogy a tulipánosok gólerősebbek! Vagy nem???

Sőt még az Eb is, igen az is azt mutatta, hogy l Sneijder gólerősebb!!!
3 meccs/2 gól...
Xavi: 5 meccs/ 1 gól...

De mondm, a lényeg, amit írtam, az arról szólt, hogy a Real kpja gólerősebb!!!
És eddig minden statisztika, minden emelett áll....

Nem azt írtam, először, hogy ki a jobb...
HALA MADRID
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:33:50

chi omega egyetértek! maximális respect 8) !!!!!! Amit írtál az így van ráadásul most még gólerős is xavi akkor most mi hiányzik belőle???.....szerintem semmi ....talán ha lenne egy kis nagyképűség-faktora akkor olyan lehetne mint a Ronaldo és lehet hogy többen elismernék/ismernék de pont ez a jó hogy ő és Ini amolyan szürke eminenciások....nem a szürkén van a hangsúly :D
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.25. 20:30:12

Gyurinho írta:Kit érdekel hány gólt rúgott ha egy csupaszív játékos aki rengeteg gólpasszt ad és hűséges a csapatához...akkor a gól mit se számít!
Jah és VdV milyen volt az Eb-n csak nem sz.ar????.....mindenesetre ott és akkor nem volt real szintű focista ....vagy mégis :lol: ???!!!
ja, ez a másik. egyébként vdv 25 éves, csak 3 év van köztük, de hasonlítsuk már össze az eredménylistájukat.
xavi európabajnok, BL-győztes, többszörös spanyol bajnok. majd ha itt tart vdv, visszatérhetünk erre.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:28:37

Kit érdekel hány gólt rúgott ha egy csupaszív játékos aki rengeteg gólpasszt ad és hűséges a csapatához...akkor a gól mit se számít!
Jah és VdV milyen volt az Eb-n csak nem sz.ar????.....mindenesetre ott és akkor nem volt real szintű focista ....vagy mégis :lol: ???!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.25. 20:26:32

xavit felesleges vdv-vel meg ilyenekkel összemérni, egészen más típusú játékos. nem kifejezetten irányító, eleve védekező középpályásból lépett előrébb. az ő feladata nem utolsó passzok adása, meg gólok lövése. xavi elsősorban mélységből irányít, indít, plusz amit a legjobban tud, és amit akármikor, még a legszarabb napjain is nagyon megbízhatóan hoz (ez az, ami a legtöbb játékosról nem mondható el), az a tükörsima, folyékony, és hibátlan passzjáték, ami 1: biztosítja a csapat számára a labda nagy arányú birtoklását 2: ritmust, lendületet ad a csapatnak. totális futball alaptétel, hogy a labda gyorsabb, mint az ember. xavi sosem dédelgeti sokat, ritkán szólózik (bár akkor nagyot durran, lásd oroszok ellen még az EB előtt), nem akar lendületből cselezni. a játéka tökéletesen letisztult, és sallangmentes. sokan ezt úgy értelmezik, hogy ő szürke, de ez egyszerűen óriási hülyeség. xavinak pengeéles szeme van a brutális indításokhoz, de ha nem tud indítani, akkor nem dajkálja, hanem továbbadja. menetrend szerint. 1,2, passz. 1,2, passz. persze 100%ig labdabiztos.

egyébként ha az a jobb játékos, aki több gólt lő, akkor casillas egy rakás [auto_cenzúra]. hozzátenném még, hogy zidane sem volt egy gólzsák. persze ő legenda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.08.25. 20:28:43-kor.
petiamadridista
Madridista

2008.08.25. 20:23:38

Persze, hogy hülye ez az összehasonlítás...
Az egész dolog ott kezdödőtt, hog melyik csapatnak van jobb kerete..
Írtam, hogy a Barcanak..
És azt is, hogy a Real Madridnak gólerősebb a középpályája.. (Guti, Vaart, Sneijder)

Ekkor jött fel Xavi.. Ami először én se értettem, hisz nem egy poszt.. se Gutival se Vaarttal se Sneijderrel...

És nem az volt először a lényeg, hogy jobb, hanem hogy gólerősebb...
És A 2 játékos pályafutását összehasonlítav eddig igen.. A hollandok gólerősebbek.. EDDIG!!!!
Xavit se én hoztam fel...

Nh mind1, 1 éve reggeltem, tegnapig volt 3 hszem.. Ma lett 15..:)
Kissé vicces.
HALA MADRID
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:23:30

Ez így van Dos Santos. Egyetértek de különben is minek vitatkozzunk mikor mindenki tudja hogy xavi 28 vdv 26 de mégis sokkal többet letett az asztalra a spanyol mint a holland.pedig nem sokkal idősebb ha tévednék és vdv még csak 25 akkor elnézést nem tom pontosan a születési dátumát...
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.08.25. 20:19:48

petiamadridista írta:Megváltozhat nekem is a véleményem..
Nem fog.
Xavi 06-ot leszámítva,végig nagyon kiegyensúlyozott volt.Fogalmazzunk pontosabban:klasszis teljesítményt nyújtott.Nem csak akkor,amikor PD-t nyert a csapat.Nem tom,emlékszel e(hülye kérdés...ilyenre biztos emlékszel),amikor 6. lett a Barca,akkor is brillírozott.BL-be,Bajnokságba egyaránt.(Talán ha más a menedzsere,vagy az életfelfogása,akkor még ennél is híresebb játékos lehetett volna.)
Szóval,ha eddig nem győzött meg,ezután se fog.Nem kell udvariaskodni.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:09:11

Én se de ott szemtől szembe össze lehetne őket hasonlítani :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.25. 20:05:41

Gyurinho írta:Szerintem nem kéne má erről beszélni .....az El Clasíco-n(lehet hogy rosszul írtam akkor sry)majd kiderül ki a jobb!
el Clásico. nem csak ott fog kiderülni, hanem az egész szezon során. persze az lesz a legnagyobb megmérettetés, de nem mondanám, h csak ott dőlne el.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:02:58

Szerintem nem kéne má erről beszélni .....az El Clasíco-n(lehet hogy rosszul írtam akkor sry)majd kiderül ki a jobb!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.25. 19:58:17

Engem az idegesít, de b*szottul, hogy Vaartozol. Attól is a falat kaparom, ha van Nistelrooy-t Nistelrooy-ozzák. Többek között a madridista rövidhírekben is rendszeresen ezt látom.

Jó lesz a gyerek, hogy kiemelkedő lesz-e, az még a jövőzenéje, de ennyi zsetonért még amputált lábakkal is megérte.

Ja, és még vmi:
Xavi írta:Mi változott meg önben ezalatt az egy évtized alatt?

Hat-hét éven keresztül, egészen addig, amíg nem jött ide Rijkaard, védekező középpályás játszottam, az emberek kérték is, hogy lépjek jobban előre, adjak gólpasszokat, de abból a pozícióból ez nagyon nehéz. Valamivel előrébb, mintegy tíz- tizenöt méterrel följebb ez máris könnyebb.
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8454

Csak mostanában játszik viszonylag előretolt pozícióban, de még így is sokkal defenzívebb szerepköre van, mint VDV-nak bármikor. Ennek ellenére tavaly élete legjobb szezonját zárta gólszerzés szempontjából, illetve, ha jól számolom, akkor az előkészületi meccseken is már háromnál tart. Szóval, nem vennék mérget arra, hogy ki fog előrébb zárni ebben a kategóriában.

Jut eszembe, ha gondolod, fogadhatunk is... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.08.25. 20:03:01-kor.
Lezárt