Barça Igazolások 2007-08
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mivel összevissza zagyváltam, megpróbálom leírni. Szerintem:
-ha 3 védővel nyomjuk, akkor Zambrotta nem , Chivu viszont nagyon is befér.
Egyetértek tehát Atesz mondandójával na.
-ha 3 védővel nyomjuk, akkor Zambrotta nem , Chivu viszont nagyon is befér.
Egyetértek tehát Atesz mondandójával na.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó ez hülyeség....Rivaldinho írta:Amikor idejött ő mondta h ha kell mident meg tud oldani, akár csatár is lehet.. most ezt kell, ez a feladat, ez a munkája... ez oylan mintha azt mondaná a főnököm h téged arra vettelek h a boltba járj, így hát a postára mégse küldhetlek el...Rivaldo11 írta:De hogy férne bele Zambrotta? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
Chivu abszolút beférne, ő ugyanis tud emberfogót is játszani, nem is akárhogyan.
Most ezen nem akarok elkezdeni veszekedni, de nem tudna középső védként játszani, csak egy példa---> nem elég erős.

Tök mind1 ezen gondolkodni, Rijkaard úgyse fog taktikát változtatni, csak kérdés ott elöl ki fogja elviselni a padozást, még ha rotál is Rijkaard...
Chivu meg ha jön akkor biztos h középre
Chivu meg ha jön akkor biztos h középre
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Amikor idejött ő mondta h ha kell mident meg tud oldani, akár csatár is lehet.. most ezt kell, ez a feladat, ez a munkája... ez oylan mintha azt mondaná a főnököm h téged arra vettelek h a boltba járj, így hát a postára mégse küldhetlek el...Rivaldo11 írta:De hogy férne bele Zambrotta? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
Chivu abszolút beférne, ő ugyanis tud emberfogót is játszani, nem is akárhogyan.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hoppá!
Ezt benéztem...Igen, igazad van. Chivu beférne, de ezt hozzátettem én is.
Az biztos, hogy nagy szükségünk lenne Chivura. Remélem, meg tudjuk szerezni.
Ezt benéztem...Igen, igazad van. Chivu beférne, de ezt hozzátettem én is.
Az biztos, hogy nagy szükségünk lenne Chivura. Remélem, meg tudjuk szerezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.22. 20:47:43-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
amúgy meg a dos santosos témához
ha el akar menni, és elmegy, akkor nem is kell nekünk!!!!!
én ebben a csapatban csak olyanokat szeretnék látni, akik szeretnek itt játszani, és büszkék a csapatra!
nem pedig öntelt kis taknyokat!
ha el akar menni, és elmegy, akkor nem is kell nekünk!!!!!
én ebben a csapatban csak olyanokat szeretnék látni, akik szeretnek itt játszani, és büszkék a csapatra!
nem pedig öntelt kis taknyokat!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha ezt nekem írtad, én Chivut írtam.Rivaldo11 írta:De hogy férne bele? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.

Ő a Romában középső védőt játszott, pedig eleinte még szélsővédő volt.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
És hogy a klasszikust idézzem:Morminho írta:Odaát már tényként írják h jön Henry...
"Az igazság odaát van!"

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De hogy férne bele Zambrotta? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.22. 20:46:04-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Odaát már tényként írják h jön Henry...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát lehet. Majd meglássuk..Badi írta:Atesz írta:Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
igaz, tőlem nézve néztem![]()
széljáték szvsz lenne, Messi és Etoo megoldhatnák
amikor meg Zambrotta feljebb megy, Touré léphetne vissza

De azt kizárom hogy elmenjen bárki is a tridentéből. Rotálás ésszerűbb...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Chivu viszont beleférne, csak a bal oldalon.Rivaldo11 írta:Zambrotta abszolút használhatatlan a 3 védős rendzserben. Ő nem emberfogó, szélsővédőt betenni egy háromvédős rendszerbe nem lehet, az tényleg öngyilkosság.Atesz írta: Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
Zambrotta nem jó 3 védős rendszerben, mert annál nem lehet felfutni....

Atesz írta:Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
igaz, tőlem nézve néztem

széljáték szvsz lenne, Messi és Etoo megoldhatnák
amikor meg Zambrotta feljebb megy, Touré léphetne vissza
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Barcelona claim they have agreed a £16million fee for Thierry Henry.
Reports in Spain have emerged suggesting the Arsenal striker has signed a four-year deal with Barcelona.
Cadena Ser radio, the station that broke the news of David Beckham and Zinedine Zidane's moves to Real Madrid, declared that Barcelona would pay €24million (£16million) for the Arsenal forward.
The station, which quotes Barcelona officials, said Henry had put pen-to-paper on a contract spanning until 2011.
Spanish newspapers have also reported the story, but a spokesman from Barcelona has told Sky Sports News that the deal is not yet finalised.
The spokesman claims Henry's move is 'not totally done and dusted' and has insisted that discussions are still ongoing between Arsene Wenger and his Barcelona officials.
Barcelona have been tracking Henry for over 12 months, despite the Frenchman signing a long-term deal with The Gunners last summer.
The Catalan giants are looking to strengthen this summer after losing out to Real Madrid in the Spanish title race.
And after Arsenal's disappointing season in the Premiership it appears Henry has made the decision to continue his career at Camp Nou.
Speculation about his future has continued to mount in recent weeks, especially since the departure of David Dein.
SkySportson is
Reports in Spain have emerged suggesting the Arsenal striker has signed a four-year deal with Barcelona.
Cadena Ser radio, the station that broke the news of David Beckham and Zinedine Zidane's moves to Real Madrid, declared that Barcelona would pay €24million (£16million) for the Arsenal forward.
The station, which quotes Barcelona officials, said Henry had put pen-to-paper on a contract spanning until 2011.
Spanish newspapers have also reported the story, but a spokesman from Barcelona has told Sky Sports News that the deal is not yet finalised.
The spokesman claims Henry's move is 'not totally done and dusted' and has insisted that discussions are still ongoing between Arsene Wenger and his Barcelona officials.
Barcelona have been tracking Henry for over 12 months, despite the Frenchman signing a long-term deal with The Gunners last summer.
The Catalan giants are looking to strengthen this summer after losing out to Real Madrid in the Spanish title race.
And after Arsenal's disappointing season in the Premiership it appears Henry has made the decision to continue his career at Camp Nou.
Speculation about his future has continued to mount in recent weeks, especially since the departure of David Dein.
SkySportson is

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Zambrotta abszolút használhatatlan a 3 védős rendzserben. Ő nem emberfogó, szélsővédőt betenni egy háromvédős rendszerbe nem lehet, az tényleg öngyilkosság.Atesz írta: Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Meg a Roma sport igazgatója nyilatkozta h kaptak egy szinte visszautasíthatatlan ajánlatot barcatól, de még csak szóban!
off: náluk vasárnap is van munkanap ?
off: náluk vasárnap is van munkanap ?

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Badinál a pont! szerintem is így lesz!kovinho írta:Kérdés menni fog-e 3 védővel...Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:
-----------------VV-----------------
---Chivu---Puyol---Zambrotta---
-------------Touré-----------------
-----Xavi------Iniesta/Deco------
------------Ronaldinho------------
----Messi----Henry-----Etoo-----
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hm. A Cadena Ser szerint 24 millióért a miénk Henry. Tud erről valaki vmit?
A másik: A goal.com szerint Bellettit, Giulyt, és még 12 milliót adnánk Chivuért. Ez rendben is van szerintem, igaz, Bellettit sajnálnám.
A másik: A goal.com szerint Bellettit, Giulyt, és még 12 milliót adnánk Chivuért. Ez rendben is van szerintem, igaz, Bellettit sajnálnám.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ÁÁÁÁ, az nagyon rossz. Nincs széljátékunk. Remélem meg sem fordul a fejekben egy ilyen felállás.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kérdés menni fog-e 3 védővel...Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Amúgy Chivu abszolút bal lábas....Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azt a három védőt én igen kevesellem ( ha van ilyen szóBadi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:

-
- Jugador del Barça
szerintem nem fog elmenni, és .!!!!!! 

felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem: