Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szóval Én a Zét végig láttam,még a német RTL leadta az összes részétCharlie írta:Szeretem én is.ozsimiki írta:Charlie! DB RÚÚÚLEEEZ![]()
Előjőtt a nosztalgia...mindjárt megnézek pár részt,ahol SON GO KU lealáz mindenkit,és miután 4x robbant fel,még1x újból mindenkit![]()
Most járok a Z 245. részénél![]()
Majdnem 500 részt néztem meg eddig. Teljesen az elején kezdtem, és még vár rám a GT, ami még 60-70rész.
Te mennyit láttál, vagy meddig láttad?
C.
Nem hozzám szól a kérdés, de én is nagy DB-fan vagyokCharlie írta:Te mennyit láttál, vagy meddig láttad?
Szeretem én is.ozsimiki írta:Charlie! DB RÚÚÚLEEEZ![]()
Előjőtt a nosztalgia...mindjárt megnézek pár részt,ahol SON GO KU lealáz mindenkit,és miután 4x robbant fel,még1x újból mindenkit![]()
Nagyon irígy ez a Mikiozsimiki írta:Charlie!
Értem,h off,akkor kitörlöd,nem is vitázom,de azt írtad,h evilé hosszabb,dolgozott vele,és ezért nem törlöd (nekem elfér),hát enyém se volt rövid,még képet is kerestem mellé![]()
szóval volt benne meló
szal ha van két különböző off,akkor enyém jobbik fajta
De persze, én nem mondtam, hogy nem.ozsimiki írta:Hali Kralo!
Elfogultság: sosem írtam,hogy egy béna fallosz,sőt mindig is írtam,hogy számomra sajnos,nagyon jó pilóta,és Schumira emlékeztet! Attól még csak úgy is lehet útálni nem
Hali Kralo!Kralo írta:Ez igen b99! Jó dolog, ha valaki nem elfogultságból ítélkezik más felett. ( a mást ne úgy értsétek mint Nuni és társai).barca99 írta:Azért én Alonsoban idén kellemeset csalódtam. Kicsit visszavett az arcából, és a nyilatkozataiból sem a túltengő egoja érződik.
Ez igen b99! Jó dolog, ha valaki nem elfogultságból ítélkezik más felett. ( a mást ne úgy értsétek mint Nuni és társai).barca99 írta:Azért én Alonsoban idén kellemeset csalódtam. Kicsit visszavett az arcából, és a nyilatkozataiból sem a túltengő egoja érződik.
Az első kettő miatt megint csak azt tudom mondani, mint a múltkor: szégyelld magadGame90 írta:Slither, én ezzel úgy vagyok, mint a Dallassal, a Phoenixszel, a Detroittal és a SAS-szel. Egyszerűen csakSlither írta:Alonsot miért utáljátok annyira?Nekem nem szimpatikus.
Én a nagy pofája és a nyilatkozatai miatt...Slither írta:Alonsot miért utáljátok annyira?
Slither, én ezzel úgy vagyok, mint a Dallassal, a Phoenixszel, a Detroittal és a SAS-szel. Egyszerűen csakSlither írta:Alonsot miért utáljátok annyira?