Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is utálom. Azon felül, hogy elismerem, nagyon nagy pilóta, nem egy szimpatikus ember. Sőt... a pályán mutatott dolgai (mutogatás, beszólogatás), meg aztán letaszította a trónról az elmult két szezonban a kedvencet...Slither írta:Alonsot miért utáljátok annyira?
Hogy ezt miért nem tettem be eredetileg isantiimperialista írta: (Legjobban utált F1-pilóta: alonso)
Te sem vagy perverzbarca99 írta:vagy kavicsot dugok a s*ggembe![]()
Hol marad Sharky, mint a legnagyobb?Zozzy 5 írta:Csongor & Charlie és Los & Zozzy 4EVER![]()
![]()
![]()
Akár négyesbe is mehetne![]()
![]()
Igazad van! Meg amúgy is az a kummmmma listám így mindig hátra kerül a bús*****be,és senki se tudja,h egyáltalán vanCharlie írta:
Na normalizálódjanak a helyzetek. Kezdünk MÁS vizekre evezni...
C.
Még a végén magához nyúl....Zozzy 5 írta:Szegény C. nem bírta tovább![]()
Ilyenről szó sem voltGame90 írta:Ha neked az kellozsimiki írta:Gém: bann=segbekuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És a töménytelen orális rész az smafuCharlie írta:Tehetünk róla? Érdekel minket Csongorral a tengerbiológia. Főleg a fenékkutatás része.Sharkinho írta:Fizikai fájdalomra gondol... Análisan vizsgálja a helyzetet C.....
C.
Ha neked az kellozsimiki írta:Gém: bann=segbekuki![]()
![]()
![]()
Kész AntikrisztusCharlie írta:Perrero felelős mindenért( a fórumon kialakult meleghelyzetért, időjárásért, háborúkért...stb.). Mindent ráfoghattok.ozsimiki írta:Kezdem szégyelni magam,hogy hetero vagyok![]()
![]()
Perrero indította el ezt az áradatot...igaz Charlie![]()
![]()
Felveszem az erényövemCharlie írta:Találkán sokkal fájdalmasabb dolgok voltak/lesznek.
C.