Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capdevila balodalt tolja. Nem lenne rossz, de szerintem fiatalabb védő kellene.Fecooo írta: Egy bal és egy jobbhátvéd kellene (Capdevila hirtelen nem tudom melyik oldalon játszikés Lahm)
Sok ilyen nyilatkozatot nem hallottam tőle, de egyre határozottan emlékszem:Mikor is a következőket mondta( nem szó szerint): Az emberek joggal tartanak az új zidane-nak képességeim és a játéktudásom miatt...lionelmessi19 írta:Nemtudom, hogy ezt miből gondolod, szerintem ez egyáltalán nincs így. Ahogy nyilatkozik, és ahogy a pályán viselkedik, egy baromi visszafogott és szerény srác, ellenben a belét kihajtja minden mérkőzésen.
Egyébként amit leírtál, az két éve tökéletesen igaz volt Henryre..
Bocs, a linket elfelejtettem http://borgatya.hu/index.php?option=com ... 1&Itemid=1Ebdon Lake írta:Info Riberyről mielőtt miindenki itt el kezdene jósolgatásokba esni.
Talán Ribéry!Fevernova írta:MAjd nézzétek meg megint nem lesz óriási sztárvétel! Egy Van Bommelhez hasonló játékos középre és egy balszélső Abidal mellé! Szerintem nagy neveke az évben nem lesznek!
Nemtudom, hogy ezt miből gondolod, szerintem ez egyáltalán nincs így. Ahogy nyilatkozik, és ahogy a pályán viselkedik, egy baromi visszafogott és szerény srác, ellenben a belét kihajtja minden mérkőzésen.Kalap1988 írta:Mint játékosért én is összetenném érte a két kezem, de emberileg ő sem egy nagy kaliber és neki a kedvenc szerepköre a csapatban a number one. Ami ebben a barcában elég lehetetlen. Max 3-ik, 4-ik opció lenne, mint vezéregyéniség és ez nem biztos,hogy tetszene neki. Írtam már itt egy érdekes nyilatkozatáról egy másik topicban, nem akarom újra leírni, a lényege az volt, hogy picit nagy arcú a srác...lionelmessi19 írta:Estére lehet, hogy összehozom a cikk második felét, majd ajánlom figyelmetekbe.![]()
Mivel neveket direkt nem írok bele, ezért itt leírom az egyetlen biztosat, akiért összetenném a két kezem : Ribery.
Többet most nem is szükséges írni.
Mint játékosért én is összetenném érte a két kezem, de emberileg ő sem egy nagy kaliber és neki a kedvenc szerepköre a csapatban a number one. Ami ebben a barcában elég lehetetlen. Max 3-ik, 4-ik opció lenne, mint vezéregyéniség és ez nem biztos,hogy tetszene neki. Írtam már itt egy érdekes nyilatkozatáról egy másik topicban, nem akarom újra leírni, a lényege az volt, hogy picit nagy arcú a srác...lionelmessi19 írta:Estére lehet, hogy összehozom a cikk második felét, majd ajánlom figyelmetekbe.![]()
Mivel neveket direkt nem írok bele, ezért itt leírom az egyetlen biztosat, akiért összetenném a két kezem : Ribery.
Többet most nem is szükséges írni.
Azért az nem ilyen könnyű. Ribery sztem nem lenne jó ötlet. Kb. 2-szer annyiba kerül, mint Silva. És én abban biztos vagyok, hogy vagy a Ribery-Eto-Henry 3-ból senkinek se tetszene, ha valamelyikük nem játszana. Silva szerintem nem az a hisztiző típus és őtt sokkal több poszton is be lehet vetni, mint Riberytszajko írta:Én csak a Münchenből erősíteném a keretet.
Ribery és Lahm. Ha ők meglennének, ismét tripla.![]()
![]()
Esetleg még igazolnék Xavi és Iniesta helyettesének egy szervező kpt.
jó h mire kiszenvedtem szinte ugyanezt addig Te leítrad fullra amit akartam...lionelmessi19 írta:Egyébként Forlan szvsz tuti nem jön, 3 középcsatárunk is van jelenleg 1etlen posztra.
Fabregas esetében pedig sokszor elmondta Txiki: a klub nem vásárol vissza komoly összegért saját nevelést. Fabregas 15 millió euró felett szvsz ki van csukva.
Egyébként pedig leírtam párszor, de most ismét: Fabregas visszajöhetne, igen. Ingyen, közepes fizetéssel, padra, sűrű bocsánatkérések közepedte.
Legalább 1 posztot eltalált a goal.com, ha már mást nem. A fabregas dolognak egyébként az eredeti forrása a Marca volt, és innen tovább nem is érdemes mondanom.
mindkét név valószínűtlen Barcelonába! el is mondom h miért:senzu írta:az Index és a goal.com is megírta, hogy a Barca 45 milliót ajánl fel Fabregasért, és hogy Forlan is célkeresztben van