senzu írta:az Index és a goal.com is megírta, hogy a Barca 45 milliót ajánl fel Fabregasért, és hogy Forlan is célkeresztben van
mindkét név valószínűtlen Barcelonába! el is mondom h miért:
Fabregas Barca nevelés és innen távozott el Angliába; és azóta eléggé fel ment az ára...
próbáltam épp a napokban megkeresni egy tavaly nyáron közölt cikket itt az eurobarcáról, amiben Txiki nyilatkozik egyes emberek érkezésének lehetőségéről. na most sajna nem tudtam megtalálni de abban korrektül elmondja a véleményét a sportigazgató Cesc-ről...
nem tudok sajna szó szerint idézni, de a lényeg az volt h, egy olyan játékosra aki önszántából hagyta el a nevelő együttesét arra nem fognak euró millókat áldozni h visszahozzák!!! és sztem ez a legkorrektebb és nyílvánvalóbb ezzel az "üggyel" kapcsolatban...
Forlán... hát ő az aki biztos nem jön ide mert mégis mért jönne? padozni egy ilyen kvalítású spíler? se neki nincs szüksége erre, se a Barcának rá!!
ugyanis ha a támadó szekciót erősíteni akarjuk akkor egy igazi balszélső kell nem más. mert középcsatárnak ott van Eto'o és akkor Henry is végre bekerülhetne az eredeti helyére (máskérdés h így mennyit játszanának ha váltogatnák egymást; de hát ahogy már tavaly is leszűrtem most is azt érzem már h itt sokan egy balszélőt várnak leginkább csak akkor vki kikerülhet a Tridentéből...

)