[ img]http://kepfeltoltes.hu/090515/fcb2_www. ... es.hu_.jpg[/img]fcbarca0827 írta:Mostmár csak rá kéne jönnöm, hogy kell feltenni, mert egy elég szerencsétlen ember vagyok ebből a szempontból!
Megvan a térded?..:Poldi:.. írta:Megérkeztem
kudu írta:Hú, nemtom, hogy megvan-e még hozzá a képem.MichaaBee írta:Kudu! A "minden út Rómába vezet" sigedből tudnál csinálni nekem egy wallt.![]()
![]()
Ha megvan, megcsinálom hétvégén.
Milyen méretre gondoltál?
végre valahára. a verseny majdnem megszűntMegérkeztem
még egy vélemény:Egy vélemény: Hogy illik oda az a háttér? Confused
Tény, hogy a háttér nem a legjobb választás! MÉG jobban tetszene valamilyen Barcelonára emlékeztető háttér, de nekem így is nagyon tetszik. Nincsenek nagy elvárásaim, örülök, hogy egyáltalán megcsinálta. Mostmár csak rá kéne jönnöm, hogy kell feltenni, mert egy elég szerencsétlen ember vagyok ebből a szempontból!House írta:Egy vélemény: Hogy illik oda az a háttér?LM10 írta:Tessfcbarca0827
Remélem tetszik.
MegérkeztemBarcagirl24 írta:
vélemények? (:
Igen, nekem ez teljesen megfelel! Köszönöm szépen a fáradozást! Nagyon jó lett!LM10 írta:Tessfcbarca0827
Remélem tetszik.
Barcagirl24 írta:
vélemények? (:
Hú, nemtom, hogy megvan-e még hozzá a képem.MichaaBee írta:Kudu! A "minden út Rómába vezet" sigedből tudnál csinálni nekem egy wallt.![]()
![]()
Textek opacityjét vedd lejjeb jah és Yaya túl "sötét".darmian írta:
Új sig tőlem is. Még mindig elég low vagyok, szívesen fogadom a kritikákat.
Persze, nyugodtan. És nem kell megkérdezni, az itteni képek azért vannak hogy használjátok.Enjoy írta:Váóóó ez nagyon jó lett!Slither írta:Kupagyőzelem alkalmából:![]()
Igénybe vehetném?
Köszi.nexam írta:...
Szerintem nagyon fényjézus!nexam írta:
vélemények???
nekem nagyon tecciknexam írta:
vélemények???
Ez nem is olyan sok név.La Pulga írta:Például: Zimány Linda, Balogh Edina , Debreczeni Zita , Horvát Éva , Hornyák Hajnalka , Szorcsik Viki , Dukai Regina , Csősz Boglárka , Hargitai Bea , Bódi Sylvi , Labancz Lilla, Ördög Nóra , Kiss Ramóna , Kocsis Orsi , Gyulai Viki , Molnár Anikó , Görög Zita , Dobó Kata , Szabó Erika , stb....Pontosítok: Ismert szép magyar lányokról kéne.
Például: Zimány Linda, Balogh Edina , Debreczeni Zita , Horvát Éva , Hornyák Hajnalka , Szorcsik Viki , Dukai Regina , Csősz Boglárka , Hargitai Bea , Bódi Sylvi , Labancz Lilla, Ördög Nóra , Kiss Ramóna , Kocsis Orsi , Gyulai Viki , Molnár Anikó , Görög Zita , Dobó Kata , Szabó Erika , stb....Pontosítok: Ismert szép magyar lányokról kéne.