Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
miaz az aladár?real_funghi írta:Nem "ennyi a madridista", hanem Calderón ilyen aladár. Örülj, hogy nem a ti elnökötök!kilibarca írta:Calderón: "Nem fogjuk eladni Robinhót" tegnap
Calderón: "Robinho 45 millió euróért távozhat." ma
ennyi a madridista szerintem....
Nem "ennyi a madridista", hanem Calderón ilyen aladár. Örülj, hogy nem a ti elnökötök!kilibarca írta:Calderón: "Nem fogjuk eladni Robinhót" tegnap
szó sincs agymosodáról.Pedro10 írta:Namátényleg.Kezdődik az agymosoda.Nem azt mondta az idős ősz bácsika hogy nem lehet igazolni a végén,hanem hogy ilyenkor bejelenteni nem túl jó megoldás.
Semmi köze ahhoz hogy mikor igazolnak le valakit.Azoknak a tárgyalásai már régen elszoktak kezdődni.
Robinho => Chelsea.Elfogják engedni,ha tényleg elakar menni.
kilibarca írta:Calderón: "Nem fogjuk eladni Robinhót" tegnap
Hajrá Valenciasoadroli írta:Ma real-Valancia!!
Boixos írta:a madrid hányszor vett játékost aug. 31.én, 23.58-kor? azoknak a zsugásoknak a lelépése nem volt tiszteletlenség? ez a fsz tényleg ennyire hülye, v csak megjátsza magát?kalderon mondta robinnyóról, nem írta:...Nem fogjuk eladni, mivel az igazolások akkor történnek, amikor a bajnokságok befejeződnek. Nem pedig 5 nappal a szezonkezdet előtt..." - mondta, "ez nagyfokú tiszteletlenség a klubbal, annak történelmével és a szurkolókkal szemben. (madridista.hu)
Lefordítva ez a hír annyit jelent, h mivel nem sikerült szerződtetniük Cét,így Pálcika embernek is maradnia kell a seggén.Ez már megint csak egy álszent PR duma,h a RM történelmét,meg a szurkolókat belekeveri a dologba.Nem jött a Portugál,nem megy a Brazil.Ennyire egyszerű.Boixos írta:a madrid hányszor vett játékost aug. 31.én, 23.58-kor? azoknak a zsugásoknak a lelépése nem volt tiszteletlenség? ez a fsz tényleg ennyire hülye, v csak megjátsza magát?kalderon mondta robinnyóról, nem írta:...Nem fogjuk eladni, mivel az igazolások akkor történnek, amikor a bajnokságok befejeződnek. Nem pedig 5 nappal a szezonkezdet előtt..." - mondta, "ez nagyfokú tiszteletlenség a klubbal, annak történelmével és a szurkolókkal szemben. (madridista.hu)
Pontosabban én úgy tudom h a Barca a télen 0.5 milkát perkált kölcsönre eggyenlőre ha kell Pinto hanem és ha kell szezon végén akk a nyáron ajálhatunk neki szerződsét és nem kell érte akk többet fizetni.matyi02 írta:Pintot is ha jól tom idén nyáron vettük meg 0,5 milioért !
Télen csak kölcsönbe jöt
(Bocs ha rosszul tudom )
Én is 3 napja látam a wikipedián .
a madrid hányszor vett játékost aug. 31.én, 23.58-kor? azoknak a zsugásoknak a lelépése nem volt tiszteletlenség? ez a fsz tényleg ennyire hülye, v csak megjátsza magát?kalderon mondta robinnyóról, nem írta:...Nem fogjuk eladni, mivel az igazolások akkor történnek, amikor a bajnokságok befejeződnek. Nem pedig 5 nappal a szezonkezdet előtt..." - mondta, "ez nagyfokú tiszteletlenség a klubbal, annak történelmével és a szurkolókkal szemben. (madridista.hu)
Jólvan korán van még nagyoncsababarca írta:LG mostanában nagyon zavart vagyLG írta: Pique, Caceres, Alves, Hleb, és Henrique-akit kölcsön is adtunk a Bayerbe.Keita smafu?
LG mostanában nagyon zavart vagyLG írta: Pique, Caceres, Alves, Hleb, és Henrique-akit kölcsön is adtunk a Bayerbe.
Pique, Caceres, Alves, Hleb, és Henrique-akit kölcsön is adtunk a Bayerbe.Bobán írta:valaki felsorolja nekem,hogy kiket igazolt(100%) a Barca?? Kösszi
A Porto nem tom mire fel kért 30 milkát Pepé-ért... A Real meg elég meggondolatlan volt, hogy megvette ennyiért... (megpróbáltam cenzúrázva fogalmazni...LG írta: Bár a madridisták mindenáron elakarják hitetni, h ő az isten, hiába, azért 30 millió volt.
sajnos igen, de a BL-hez ő is nagyon kellett, azon az ominózus stamford bridge-i meccsen ő volt az a szükséges plusz.LG írta:De le is sérült, ugyhogy szinte egész tavasszal nem játszott
én nem írom alá, henry nem volt nagyon drága, és tisztességes mennyiségű gólt illetve gólpasszt adott. ha azt nézem, hogy játszott az arsenalban, akkor nem igazán vált be. ha azt nézem, hogy az érte kiadott pénzért mit kapott a csapat, akkor viszont semmivel sem volt rosszabb igazolás pepénél.LG írta:Robbennek és sosem kérdőjeleztem meg a tudását, de ha megbotlik egy fűszálba lesérül, egyszerűen porcelánból van a gyerek.Mosquito írta:VDV rajongó a halál, de elismerem ha valaki tehetséges klub hovatartozástól függetlenül. Persze nektek lehet más a véleményetek róla csak ne felejtsétek, hogy Pepe és Robben leigazolását is nevetségesnek tartottátok mégis jobban beváltak, mint pl nekünk Henry.
Pepet még mindig nem tartom sokra, az EB-n is hazavágta a portugálokat a németek ellen, a BL-ban is hozzátett a kieséshez. Jó játékos, de a fontos meccseken meg lehet zavarni. Persze fiatal, kinőheti még, de 30 millióba került, az árát sosem hozza vissza...de Henrynél jobban bevált eddig, ezt aláirom.