LG írta:Mosquito írta:VDV rajongó a halál, de elismerem ha valaki tehetséges klub hovatartozástól függetlenül. Persze nektek lehet más a véleményetek róla csak ne felejtsétek, hogy Pepe és Robben leigazolását is nevetségesnek tartottátok mégis jobban beváltak, mint pl nekünk Henry.
Robbennek és sosem kérdőjeleztem meg a tudását, de ha megbotlik egy fűszálba lesérül, egyszerűen porcelánból van a gyerek.
Pepet még mindig nem tartom sokra, az EB-n is hazavágta a portugálokat a németek ellen, a BL-ban is hozzátett a kieséshez. Jó játékos, de a fontos meccseken meg lehet zavarni. Persze fiatal, kinőheti még, de 30 millióba került, az árát sosem hozza vissza...de Henrynél jobban bevált eddig, ezt aláirom.
én nem írom alá, henry nem volt nagyon drága, és tisztességes mennyiségű gólt illetve gólpasszt adott. ha azt nézem, hogy játszott az arsenalban, akkor nem igazán vált be. ha azt nézem, hogy az érte kiadott pénzért mit kapott a csapat, akkor viszont semmivel sem volt rosszabb igazolás pepénél.
ha nem thierry henrynak hívnák, akkor minden szurkoló imádná, mert jelenlegi állapotában is egy okos, technikás gólszerző. akárhogy nézzük, messi mellett ő szerezte a legtöbb gólt, pedig se szabadot, se büntetőt nem lőhetett, és assistok terén is nagyon rendben van.
persze ha a régi henryra gondolok, nekem is fáj a szívem, de ez másik topic..
szerk: közben eszembejutott, hogy eto'o is szépen termelt, ennek fényében valóban nem tűnik olyan jónak henry teljesítménye, de higyjétek el, van olyan jó mint larsson.