Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az év arca címet..nagy arca..Game90 írta:Köszönöm a dicséretetozsimiki írta:Jó ötlet volt Gém,sőt egyenesen zseniális,ilyen csak a legnagyobbaknak juthat eszébe (MI KETTEN)gyönyörű munkát végeztél! Felnéz Rád az egész fórum emiatt! még 1x FANTASZTIKUS VOLTÁL!
De csak én érzem, hogy egy kis irónia van benne?
![]()
![]()
legnagyobbaknak juthat eszébelegnagyobbnak
Mivel te csak leutánoztál
Már előre odalehetne adni nekem Az Év Fórumozója 2007 címet
![]()
Jó, a biztonság kedvéért megkérdeztemozsimiki írta:![]()
hát látod,Gémnek nem egyértelmű a helyzet
![]()
barca99 írta:![]()
ezt azért megmosolyogtam. Elképzeltem, hogy Mikinek barátnője van, de mondjuk a szomszéd csajnak a képe van msn-en kirakva...
ÜhümGame90 írta:Akkor no problemozsimiki írta:és ha én se gondoltam komolyan![]()
![]()
U.i. bammeg mint a rossz házasok![]()
![]()
![]()
Inkább a csajoddal házasodjál össze![]()
Tényleg, ő az, aki az msn képeden is van?
Akkor no problemozsimiki írta:és ha én se gondoltam komolyan![]()
![]()
U.i. bammeg mint a rossz házasok![]()
![]()
és ha én se gondoltam komolyanGame90 írta:És ha vicc volt?ozsimiki írta:Jólvan....ha ekkora fejed van,akkor minek dicséret? Dicséred Te magad eleget![]()
![]()
![]()
![]()
És ha vicc volt?ozsimiki írta:Jólvan....ha ekkora fejed van,akkor minek dicséret? Dicséred Te magad eleget![]()
![]()
Köszönöm a dicséretetozsimiki írta:Jó ötlet volt Gém,sőt egyenesen zseniális,ilyen csak a legnagyobbaknak juthat eszébe (MI KETTEN)gyönyörű munkát végeztél! Felnéz Rád az egész fórum emiatt! még 1x FANTASZTIKUS VOLTÁL!
Jó, nem akarok én semminek az elrontója lenniozsimiki írta:Nem csinálsz te semmit![]()
EZ AZ ÉN LISTÁM
![]()
Szóval én melózók vele! Majd mindent te nem? Perszeee,hol élssz
![]()
Nem csinálsz te semmitGame90 írta:Majd megcsinálomSlither írta:A másik listát majd elintézzi Miki, úgyis az ő ötlete volt, hadd dolgozzon vele.![]()
De már egyszer leírták, hogy kinek szurkolnak. Aki akarja az visszalapoz egy pár oldaltSlither írta:Ha így csináljuk, akkor csinálhattuk volna szavazásos módon, mint ahogy más témáknál is. Ezt javasoltam én is, de te mondtad, hogy úgy nem lehet megmondani ha pontosan ki/k szúrkolnak az adott csapatnak.
Ha így csináljuk, akkor csinálhattuk volna szavazásos módon, mint ahogy más témáknál is. Ezt javasoltam én is, de te mondtad, hogy úgy nem lehet megmondani ha pontosan ki/k szúrkolnak az adott csapatnak.Game90 írta:De, hogy gondoljátok? Mert én valahogy így képzeltem, pl:
Anglia:
1. MU 6 ember
2. Arsenal 3
3. Liverpool 2
Na?
Majd megcsinálomSlither írta:A másik listát majd elintézzi Miki, úgyis az ő ötlete volt, hadd dolgozzon vele.
Ez durva voltozsimiki írta:Ciccolina örülne egy ekkorának![]()
![]()
![]()
De látszik, hogy nem törpék.Los Banditos írta:Slither: Azért nem biztos, hogy azok a gazdák átlagos méretű emberek.