Annyi mindennel vitatkoznék hogy betelne az oldal.

Megint egy meccsből akarunk olyan következtetéseket levonni meg Nostradamust játszani, hogy mikor mi lesz, hogy hihetetlen. veb is írta tegnap, hogy Sociedad vereség meg utána meg -10 pont meg miegymás. Mindenki bukni fog még nem egyet, a 12 forduló után nagyon merész, amit más topikban vagy itt lehet olvasni. Rendben vannak a dolgok? Nem, sőt sérültjeink is vannak, ami tiszta Muprhy azok után, hogy mikor "szűkek" voltunk nem volt ennyi sérülés. Eredményekben az Alaves elleni volt a megmagyarázhatatlan, de ha azt vesszük, hogy előtte az Atleticotóól s pontot csentek....Olyanokat miért nem ír senki mikor nagy motiválatlanságról beszélünk, hogy honnan másztak vissza Valenciában, hogy visszajöttünk a meccsbe Vigoban is, hogy a Sevillát taktikailag nagyon szépen lerendeztük (ahogy tegnap a Real az Atleticot, akik sokat akar a szarka módjára próbáltak játszani és feltoltak egy rahedli támadót, szétkontrázták őket) vagy Gladbach ellen hogy fordítottunk. Mentálisan rendben van a csapat én emiatt nem tudok aggódni November közepén....
Végig próbálkoztunk és megvoltak a lehetőségek az eredmény nem jött. Jobban játszottunk mint nem egy másik meccsen, de persze most borul a bili mikor ikszeltünk. Ennyit arról, hogy az eredmény ne számítana, hát a francokat nem, az az elsődleges. Nem úgy jött össze, bosszús a dolog, de LE munkájáét év végén lehet lemérni és ráadásul, aki ilyen sikeres edző azt nem szokás felállítani, ha ő megunja akkor fog elmenni, de kitenni nem fogják. Szezon közben meg pláne értelmetlen lenne.
Ez a két pont nagyon hiányozHAT a végén, én is végig azt hittem csak befog az pattanni, de az Istennek nem akart, Kameni is a végén óriásit fogott. Lehet mondani, hogy homokba dugom a fejem, de bakker a sport az ilyen. Mindent megtettünk tegnap, ez van. Mást erre nem lehet mit mondani, mert akaratban, játékban odatették magukat.
veb azért tőled nem vártam a siránkozást.

Majd tuti egy őszi meccsen múlik, hogy mi lesz a bajnokság vége.
A változtatás meg megint olyan, hogy a csapat nem erre van kiépítve, mit akarsz játszatni ha nincs meg hozzá az embered? 4-4-2? Egy klasszikus 442 szélsőnk nincsen, Neymarék nem tudnak annyit visszajárni vagy ha ráerőlteted ebben a rendszerben kihalnak az előre fele játékban mert nem lesz hozzá annyi erő. Ráadásul ezzel Busquetset még inkább megölnék belül kéne verekedjen, ami nem az erőssége. Sokkal nyitottabb lenne a pálya közepe. Vagy játszunk 3-5-2t? Amihez a védőink nincsenek hozzászokva?
Tényleg bocs hogy ezt írom, de mintha úgy gondolkoznátok, hogy Fifa és csak ideteszem odateszem az elemeket. Mikor olyanokat olvasok, hogy mit számít eggyel kevesebb edzés pl Neymarnak. Hát csupán fizikálisan sem mindegy, arról nem is beszélve hogy LE pont hogy Neymarral tud egyedül sakkozni mert ő védekezik és taktikát lehet rá kialakítani és változtatni. Jó dolog, hogy nem edz majd.

Na mindegy ez is csak szösszenet, de egész egyszerűen nem komplex ahogy néha valaki gondolkozik erről a játékról. Sokkal több összetevője és pszichikai oldala van mintsem kit hova rakok a pályán.