A Reváns: Barça vs Chelsea
-
- Eurobarca Staff
ez most jutott eszmbe cselszi.v.Everton 1-1es állás cartoncole megsérül vmi húzódás lefekszik a pályán látszik,h kivan leviszik erre murinyó odamegy hozzá elkezd mutogatni majd ordibálni erre cole kénytelen visszamenni a pályára majd még jobban megsérül de tovább marad.UNDORITÓ legutobb Milan-Juvén láttam iet Roque Juniornál de hát az bl döntőn volt meg nem hiszem h Ancelotti iet mondana m nem oan tipus na mind1 nem ez a téma.szal ez elég undoritó még mélyebbre süllyett nálam murinyó már ha tud még
- Tincho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
sasi1 írta:Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Én szeretem a focit, de a Barca meccsein kívül kevés az, amit végignézek, mert leköt... még egy juve-milán-se, de a Barca után jelenleg csak a cselzi meccsei tudnak lekötni, egyszerűen az a szervezettség, az valami hihetetlen....................
én nem tudom mi lesz 2 hét mulva, de egy picit félek...........
Ez igaz, Barça meccseken kívül én is kevés meccset tudok megnézni, pl. a tegnapi Lazio-Milan se kötött le, mondjuk a Juve-Inter más lesz, azt megnézem, mert ott nem a betonvédekezés a fő téma, hanem a szép játék, ahogy a Barcelonánál is ezt kedvelem és kedvelik sokan4
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én személy szerint nem szeretem nézni az angol focit. A spanyol sokkal technikásabb meg minden. Két hét múlva a sztemfordon játszunk. Ott egy kisebb vereség még elviselhető. A Nou Camp-ban úgyis nyer a csapatsasi1 írta:Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Én szeretem a focit, de a Barca meccsein kívül kevés az, amit végignézek, mert leköt... még egy juve-milán-se, de a Barca után jelenleg csak a cselzi meccsei tudnak lekötni, egyszerűen az a szervezettség, az valami hihetetlen....................
Nah ezek a hozzászólások szépek! Erre vered a nyálad hogy abramovics bármikor kivásárolhatná Eto'ot?tempera írta:Miért mennyit ér az a ... Eto'o!! Abramovics farzsebből kirázza azt a pénzt amiért Eto'o-t kivásárolná a Chelsea!!

Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Egy szóval se mondtam h Drogba jobb mint Eto'o. Csak azt mondtam h nem örülnék neki ha eljönne a Chelsea-be.
Hajrá STC!!!
Ahogy néztem írásokat nem csodálkozok semin csak annyit az egészről hogy a Chelsea kétszer nyert bajnokságot.Idén is fognak és még egy párszor.De a barca azért nyer Bl ellenük mert tavalyi viszavágás lesz az egyik cél.ja és még annyit Eto"o jobb mint Drogba. Ki lőtt több gólt? hm Chelseaseknek
A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Drogbarol annyit, hogy egy senki, Eto'o sokkal jobb.
Ronaldinho goljara pedig mindenki emlekszik, mert olyat ritkan lat az ember. A Cselzi tovabbjutasa feledheto, mert utana kiestek, ugyhugy a semleges nezok ugyanugy elfelejtik, mint pl azt, hogy ki volt 2001-ben elodontos. A golra viszont emlekezni fognak, meg akkor is, ha nem tudjak, hogy pontosan mikor volt!
Drogbarol annyit, hogy egy senki, Eto'o sokkal jobb.
Ronaldinho goljara pedig mindenki emlekszik, mert olyat ritkan lat az ember. A Cselzi tovabbjutasa feledheto, mert utana kiestek, ugyhugy a semleges nezok ugyanugy elfelejtik, mint pl azt, hogy ki volt 2001-ben elodontos. A golra viszont emlekezni fognak, meg akkor is, ha nem tudjak, hogy pontosan mikor volt!
-
- Llegenda del Barça
Viera-n kívül még betudható Ljungberg, Pires, Bergkamp hanyatló játékának is. nemcsak egy ember miatt ilyen [auto_cenzúra] az Arsenal.Hernan írta:És az Arsenal most hol tart? Az uefa kupáér harcolnak mer egy ember(vieria)kiesett. Oanok mint ti.
a Hollywood FC. biztos nem érezné meg az ilyet, mert vesznek pár új játékost sok millióért. ...szegény Wright-Phillips...
- Subinho
- Director del Fútbol
az előző hozzászólásokhoz néhány vélemény:
1., a cselzi sehol nem volt pár még éve, de egy orosz milliárdos megvette és felvásárolták fél európát. ez lenne a mai foci. annak van jobb csapata, akinek több pénze. sztem vonjuk bele a maffiát és költsünk milliárdokat és akkor mi leszünk a legjobb csapat??? ez egy f*szság!!! ezt leszabályoznám FIFA szinten. pl. ha valamelyik csapat veszteséges, nem igazolhat, amíg pénzügyileg nincs rendben. a cselzi az utóbbi évek legsúlyosabb anyagi veszteségét könyvelhette el!!!
2., mi az hogy eto'o-t így fikázod??? kicsit több tisztelet!!! egyrészről hiába vagy elájulva drogbától, eto'o klasszisokkal jobb és örülnél te neki ha nálatok játszana kisgyökér!!! ugyanígy ronaldinho!!!
3., lehet a cselzi eredményes, de ilyen egy favágó társaságot!!! spanyolországban fújolnák őket, meg lengetnék a fehér zsbkendőt, mert ott játszák a focit!!! tudod az emberek azért mennek ki meccset nézni, hogy lássanak valamit és a barca ezt meg is adja nekik. szép és látványos játékkal is lehet győzni. de nem baj, te csak nézzed a cselzi meccseit... én inkább alszom...
4., fikázod az arsenalt, de pár éve csak néztétek az arsenal és a MU hátát. ha abramovics elmenne valamilyen meggondolásból, vagy épp lesittelnék a ruszkit maffiakapcsolatok miatt... akkora cselzi becsődölne és drogbáék mehetnének a negyedosztályba!!!
1., a cselzi sehol nem volt pár még éve, de egy orosz milliárdos megvette és felvásárolták fél európát. ez lenne a mai foci. annak van jobb csapata, akinek több pénze. sztem vonjuk bele a maffiát és költsünk milliárdokat és akkor mi leszünk a legjobb csapat??? ez egy f*szság!!! ezt leszabályoznám FIFA szinten. pl. ha valamelyik csapat veszteséges, nem igazolhat, amíg pénzügyileg nincs rendben. a cselzi az utóbbi évek legsúlyosabb anyagi veszteségét könyvelhette el!!!
2., mi az hogy eto'o-t így fikázod??? kicsit több tisztelet!!! egyrészről hiába vagy elájulva drogbától, eto'o klasszisokkal jobb és örülnél te neki ha nálatok játszana kisgyökér!!! ugyanígy ronaldinho!!!
3., lehet a cselzi eredményes, de ilyen egy favágó társaságot!!! spanyolországban fújolnák őket, meg lengetnék a fehér zsbkendőt, mert ott játszák a focit!!! tudod az emberek azért mennek ki meccset nézni, hogy lássanak valamit és a barca ezt meg is adja nekik. szép és látványos játékkal is lehet győzni. de nem baj, te csak nézzed a cselzi meccseit... én inkább alszom...
4., fikázod az arsenalt, de pár éve csak néztétek az arsenal és a MU hátát. ha abramovics elmenne valamilyen meggondolásból, vagy épp lesittelnék a ruszkit maffiakapcsolatok miatt... akkora cselzi becsődölne és drogbáék mehetnének a negyedosztályba!!!
Miért mennyit ér az a ... Eto'o!! Abramovics farzsebből kirázza azt a pénzt amiért Eto'o-t kivásárolná a Chelsea!!
Szerintem ne vegyétek biztosra a Barca továbbjutását mert nem csak 1 csapat lesz a pályán!!!!!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!
Szerintem ne vegyétek biztosra a Barca továbbjutását mert nem csak 1 csapat lesz a pályán!!!!!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!
Csak a Chelsea!!!!!
Hát te magyarázol h majd az arsenal jól megszopat minket! Wome meg egy kalap f.o.s ugy mint a többi kameruni!
Hajrá STC!!!
- barca52
- Jugador d'estrella
Nem fogod fel, te asshole, hogy nem az Arsenal megverésével kell dicsekedni? Az vb-ről meg annyit, hogy azt ne Drogbának, hanem Woménak köszönd hülyegyerek!Hernan írta:Nemtom emlékszel e most volt nemoan rég Arsenal-Chelsea? Ott mennyi lett a vége, nemtod? JA és úgy h csak félgőzzel jáccott a Chelsea. Drogbára meg mindig fog vki emlékezni és az a vki én leszek+ egész elefáncsontpart h kivezette először a VB-re őket.
Nemtom emlékszel e most volt nemoan rég Arsenal-Chelsea? Ott mennyi lett a vége, nemtod? JA és úgy h csak félgőzzel jáccott a Chelsea. Drogbára meg mindig fog vki emlékezni és az a vki én leszek+ egész elefáncsontpart h kivezette először a VB-re őket.
Hajrá STC!!!
- barca52
- Jugador d'estrella
Hernan írta:És az Arsenal most hol tart? Az uefa kupáér harcolnak mer egy ember(vieria)kiesett. Oanok mint ti. Nincs puyol nincs barca védelem!!! Meg miaz h chelsea-is gól? Tudtomal minden gól ugyanannyit ér. Vagy lehet nálad(barca52) nemMondjuk majd a BL meccsen Ronaldinho lő 40-ről egy atomgólt, Drogba megmajd belebotlik a labdába és továbbjut a Chelsea senkise fog arra emlékezni pár év múlva h Ronnie mien gólt kőtt hanem h a Chelsea tovább jutott!!!
Az Arsenal most épp leszálló ágban van, mivel a Nagyágyúk nem a legjobb korszakukat élik, túl sok a fiatal, ők most a jövőbe tekintenek, a csapatépítés a fontos. Még harcban állnak a BL-ben. Ha Ti esetleg megvertek minket, akkor az Arsenal fogja lefagyasztani a pofádról a vigyort gyökérarcú! Ne hidd azt, hogy ti megcsináljátok azt, amit a Real csinált, hogy összevásároltok mindenkit, aztán megnyertek mindent. Az a Real jó csapat volt, ti meg szarok voltatok/vagytok/lesztek!
És Drogbára ki fog emlékezni? Ronaldinhora mindenki emlékezni fog, mert ő minden idők egyik legjobbja lehet!