Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sasi1 írta:Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Én szeretem a focit, de a Barca meccsein kívül kevés az, amit végignézek, mert leköt... még egy juve-milán-se, de a Barca után jelenleg csak a cselzi meccsei tudnak lekötni, egyszerűen az a szervezettség, az valami hihetetlen....................
én nem tudom mi lesz 2 hét mulva, de egy picit félek...........
Én személy szerint nem szeretem nézni az angol focit. A spanyol sokkal technikásabb meg minden. Két hét múlva a sztemfordon játszunk. Ott egy kisebb vereség még elviselhető. A Nou Camp-ban úgyis nyer a csapatsasi1 írta:Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Én szeretem a focit, de a Barca meccsein kívül kevés az, amit végignézek, mert leköt... még egy juve-milán-se, de a Barca után jelenleg csak a cselzi meccsei tudnak lekötni, egyszerűen az a szervezettség, az valami hihetetlen....................
én nem tudom mi lesz 2 hét mulva, de egy picit félek...........
Nah ezek a hozzászólások szépek! Erre vered a nyálad hogy abramovics bármikor kivásárolhatná Eto'ot?tempera írta:Miért mennyit ér az a ... Eto'o!! Abramovics farzsebből kirázza azt a pénzt amiért Eto'o-t kivásárolná a Chelsea!!
Azért ilyet ne írj, mert nem igaz......livewire írta:A foci lenyege a szorakoztatas (pl. latvanyos jatek) . Egy Cselzi meccsen ez nem tapasztalhato.
Viera-n kívül még betudható Ljungberg, Pires, Bergkamp hanyatló játékának is. nemcsak egy ember miatt ilyen [auto_cenzúra] az Arsenal.Hernan írta:És az Arsenal most hol tart? Az uefa kupáér harcolnak mer egy ember(vieria)kiesett. Oanok mint ti.
Nem fogod fel, te asshole, hogy nem az Arsenal megverésével kell dicsekedni? Az vb-ről meg annyit, hogy azt ne Drogbának, hanem Woménak köszönd hülyegyerek!Hernan írta:Nemtom emlékszel e most volt nemoan rég Arsenal-Chelsea? Ott mennyi lett a vége, nemtod? JA és úgy h csak félgőzzel jáccott a Chelsea. Drogbára meg mindig fog vki emlékezni és az a vki én leszek+ egész elefáncsontpart h kivezette először a VB-re őket.
Hernan írta:És az Arsenal most hol tart? Az uefa kupáér harcolnak mer egy ember(vieria)kiesett. Oanok mint ti. Nincs puyol nincs barca védelem!!! Meg miaz h chelsea-is gól? Tudtomal minden gól ugyanannyit ér. Vagy lehet nálad(barca52) nemMondjuk majd a BL meccsen Ronaldinho lő 40-ről egy atomgólt, Drogba megmajd belebotlik a labdába és továbbjut a Chelsea senkise fog arra emlékezni pár év múlva h Ronnie mien gólt kőtt hanem h a Chelsea tovább jutott!!!