2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is.merx írta:Egy Barcásnál ez így van rendjén! Maximálisan egyetértek!LG írta:Én tuti nézem a meccset, pedig a másik csatornán a Cselsea-Arsenal lesz. De nekem a Barca meccs akkor is fontosabb...ha BL döntővel egy időben játszana a Barca katalán kupát, azt nézném inkább
Egy Barcásnál ez így van rendjén! Maximálisan egyetértek!LG írta:Én tuti nézem a meccset, pedig a másik csatornán a Cselsea-Arsenal lesz. De nekem a Barca meccs akkor is fontosabb...ha BL döntővel egy időben játszana a Barca katalán kupát, azt nézném inkább
lehet énse nézem, mert a másik csatornán FOCI lesz!Giga999 írta:Nem látom az első félidőt me meccsem van!!![]()
![]()
![]()
![]()
Igy is igy állnék ki, és sztem most Ferenc is igy fog, nem lehet annyira vak, h a 0 Guddyt, vagy Edmilsont erőltesse.Fernando írta:------------------Valdés-------------------
-Zambrotta--Puyol-Thuram--Sylvinho-
--------------------------------------------
------------------Touré--------------------
------Xavi-------------------Iniesta------
-----Bojan--------------------Eto'o------
------------------Henry-------------------
Nemkell szórakozni, a legerősebb csapattal kell kiállnunk ma, kedves Rijkaard!![]()
De sztem a keződben lesz még Gudjohnsen, Edmílson ha Rijkaardon múlik
teljesen igazad van! ez a jelenlegi legerősebb keret! Sylvinho jobb formában van., mint AbidalFernando írta:------------------Valdés-------------------
-Zambrotta--Puyol-Thuram--Sylvinho-
------------------Touré--------------------
------Xavi-------------------Iniesta------
-----Bojan--------------------Eto'o------
------------------Henry-------------------
Nemkell szórakozni, a legerősebb csapattal kell kiállnunk ma, kedves Rijkaard!![]()
De sztem a keződben lesz még Gudjohnsen, Edmílson ha Rijkaardon múlik
Pacsi neked, a friss húsokPuyolito írta:Wolfy Te Tuskó... Ha a csapat többi tagja fele annyit nyújtana mint a Valdés, vezetnénk a bajnokságot.. nem értem sokan mért piszkálják Victort, amikor egy világklasszis kapus és rengeteg pontot hozottt nekünk..
erről ennyit!!!
Ezazzzz Wolfy gyerünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puyolito írta:Wolfy Te Tuskó... Ha a csapat többi tagja fele annyit nyújtana mint a Valdés, vezetnénk a bajnokságot.. nem értem sokan mért piszkálják Victort, amikor egy világklasszis kapus és rengeteg pontot hozottt nekünk..
erről ennyit!!!