Premiership / The FA Cup
- ozsimiki
- Adminisztrátor
magam is odaírtam,h ez még változhat a jövőben, én személy szerint egy éles,és nagyon fontos meccsen nem látok tőle folyamatosan jó teljesítményt, többnyire beleszürkül a meccsbe,és ezáltal a csapata se tud mit kezdeni azokon a meccseken.
az viszont tény,h még van ideje bőven.
az viszont tény,h még van ideje bőven.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ja igen, sorry.ozsimiki írta:de arra nem reagáltál,h igazán fontos,és nagy meccseken az ilyen teljesítményhez köze sincs szerintem, és csak 1 playa a sok közül a pályán. lehet változik ez,de egyelőre az ilyen találkozókon nem igen húzóerő.
amikor Cesc a pályán van, akkor megy igazán a foci az Arsenalnál - húzóemberré nőtte ki magát. és ez minden egyes meccsen észrevehető már. tavaly persze nem volt még!! ilyen meghatározó - de hát azért mégis egy 22.5 éves srácról beszélünk!
nem is emlékszem ilyenre a közelmúltban, hogy középpályás ilyen fiatalon hátán cipeljen egy csapatot. Iniestán lehet, h elvitatkozhatunk - hogy mennyire vitte a hátán a csapatot 05/06-ban... talán, talán, talán... vagy Xavi a 02/03-as szezonban? lehet, h a "Barca-köd" miatt van, de most így más kp-k nem is jutnak eszembe hirtelen, mint aki szóba jöhet egy ilyen összehasonlításnál.
-
- aka Game90
Azért nem egy meccsen lehetett látni nagyobb csapatok ellen villogni. Amúgy szerintem nem érdemes összehasonlítani a három játékost...ozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.
Bolton - Arsenal 0-2, Fabregas & Merida (Barcás gólok

Észrevételek:
- mostanában nincs Arsenal henger, de legalább hozzuk a meccseket.
- Bolton nem játszott rosszul, voltak olyan időszakok, amikor beszorították a Senalt, gólokat is szerezhettek volna. Amúgy hatalmas favágók alkotják a csapatot, csoda, hogy senki sem sérült meg az Arsenalból.
- akiket kilehet emelni a mai Arsenalból: Fabregas (gól, ritmusváltások, jó passzok stb.), Eduardo (2 gólpassz, azon kívül viszont 0), Merida (gól + jól is mozgott a becserélése után), Almunia
- szerintem Traoré és Arshavin (sajnos már meccsek óta...) voltak a leggyengébbek.
Arsenal - Bolton pedig szerdán

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem következtettem arra, csupán leírtam a saját érzéseimet.Mikaos írta:én sem cserélnék most, minden transzfer egy zsákbamacska. de Xavi mindjárt 30, és egy középpályás átlagban 32 éves koráig tud húzóerő lenni egy nagy csapatban (persze csodák és kivételek mindig vannak, de avval nem lehet tervezni). Cesc kapcsán a jövőről beszélek, nem is a jelenről - bár kívánságot nem fogalmaztam meg, de akkor ezek szerint arra lehetett következtetniozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.
de arra nem reagáltál,h igazán fontos,és nagy meccseken az ilyen teljesítményhez köze sincs szerintem, és csak 1 playa a sok közül a pályán. lehet változik ez,de egyelőre az ilyen találkozókon nem igen húzóerő.

én sem cserélnék most, minden transzfer egy zsákbamacska. de Xavi mindjárt 30, és egy középpályás átlagban 32 éves koráig tud húzóerő lenni egy nagy csapatban (persze csodák és kivételek mindig vannak, de avval nem lehet tervezni). Cesc kapcsán a jövőről beszélek, nem is a jelenről - bár kívánságot nem fogalmaztam meg, de akkor ezek szerint arra lehetett következtetniozsimiki írta:szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.

Meccs: nem volt egyszerű dolga az Arsenalnak, de mindkét félidő első 5-10 percét leszámítva (meg azt a pár Bolton-veszélyeztetést), simán hozták a meccset - főleg, ha figyelembe veszem, hogy két tök egyértelmű 11-est nem adott meg a bíró az ágyúsoknak.
- levproff
- Director del Fútbol
Na végül 2-0 lett.
Merdia és Fabregas a gólszerzők.A két Barca nevelés.
Fabregast a második félidőben (is) faragták rendesen.
A második félidő kiegynelítetteb volt, mint az első.
Almunia telseítménye is dícsérendő.Jól védett ma.
Így tovább!Go Gunners!

Merdia és Fabregas a gólszerzők.A két Barca nevelés.

Fabregast a második félidőben (is) faragták rendesen.
A második félidő kiegynelítetteb volt, mint az első.
Almunia telseítménye is dícsérendő.Jól védett ma.

Így tovább!Go Gunners!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szépen hangzik meg minden,de komoly csapatok ellen ő sem ezt az oldalát mutatja, nekem közel sem tökéletes középpályás jut róla eszembe, átlag feletti,de egy Xavi-t, Ini-t sose cserélnék el rá. igazán nagy,és fontos meccseken nem tud annyira vezér lenni,mint kellene.Mikaos írta:Nagyon jól játszik megint. Ha az Arsenallal nyernek PL-t vagy FA-t, és mondjuk egy BL-elődöntő/döntő összejönne, akkor nagy esély lenne rá, hogy év végén a legjobb középpályásnak válasszák a különböző szavazásokon. Számomra ő testesíti meg a tökéletes középpályást: gyors, fordulékony, gólerős, pontosan passzol, erőszakos és emellett intelligens is. Ezt a mai meccsen is bizonyítja.levproff írta:Bolton 0- 1 Arsenal | félidőben.
Fabregas visszatérGól
![]()
Eddig megy a favágás rendesen.
Fabregas nagyon veszélyes, jól játszik.
Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.![]()
![]()
Amúgy ebben a szezonban nagyon gólerős Fabregas.Pedig eddig nem erről volt híres.

Nagyon jól játszik megint. Ha az Arsenallal nyernek PL-t vagy FA-t, és mondjuk egy BL-elődöntő/döntő összejönne, akkor nagy esély lenne rá, hogy év végén a legjobb középpályásnak válasszák a különböző szavazásokon. Számomra ő testesíti meg a tökéletes középpályást: gyors, fordulékony, gólerős, pontosan passzol, erőszakos és emellett intelligens is. Ezt a mai meccsen is bizonyítja.levproff írta:Bolton 0- 1 Arsenal | félidőben.
Fabregas visszatérGól
![]()
Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.![]()
![]()
Amúgy ebben a szezonban nagyon gólerős Fabregas.Pedig eddig nem erről volt híres.
- levproff
- Director del Fútbol
Bolton 0- 1 Arsenal | félidőben.
Fabregas visszatér
Gól
Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.
Fabregas visszatér

Még két gólt várok a második félidőben az ágyúsoktól.

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem jött neki össze ez az angliai kaland. Ha radikálisan nem változik valami akkor szinte 100%, ha hozzánk nem, akkor máshova eligazol a nyáron. 5 perc környékén cserélte be Mancini, mert Santa Cruz megsérült, és a 60. percben meg lecserélte. A többiek se játszottak nagyot mondjuk a Cityből.levproff írta:Robinho ennyire kaka?![]()
Csak annyit láttam, hogy be meg le cserélték..
szerk.: Titinho megelőzött

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Titinho
- Director del Fútbol
Kérdésedre a válasz (:) ):levproff írta:Robinho ennyire kaka?![]()

Az angol Manchester City menedzsere, Roberto Mancini nincs megelégedve brazil klasszisa, Robinho hozzáállásával. A játékos ezért is koptatja mostanában rendszeresen a cserepadot.
„Keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy visszakerüljön a kezdőbe – nyilatkozta Mancini. – Az, hogy egy játékost mennyiért vásárolt meg a klub, az csak abban a pillanatban érdekes, amikor a szerződést megkötik. Később a játékos esetében már csak és kizárólag a munka számít, semmi más."
Robinhóért 35 millió eurót fizetett a City, a brazil sokáig vezéregyénisége is volt a manchesterieknek, de az utóbbi hetekben képességeitől elmaradóan szerepel.
Az Everton elleni szombati bajnokit is a cserepadon kezdte a brazil, Roque Santa Cruz korai sérülése és kiválása miatt mégis szinte kezdőnek érezhette magát, hiszen már a kilencedik percben a pályára léphetett. Bizonyítania azonban ezúttal sem sikerült, csapata kétgólos hátrányban volt már, amikor az 59. percben lekapta őt a pályáról Mancini.
A brazil támadó-középpályás feldúltan távozott az öltözőbe lecserélését követően.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- levproff
- Director del Fútbol
Robinho ennyire kaka?

- miihii
- KHAL
Elkuldtek a fekeket ANK-ra,egybol kinyilt a golzsakNavarro írta:7-2-t játszott a Chelsea![]()
ilyen is ritka Angliában 9 gól...

Sebaj,a MU is nyert,igy marad a difi

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- levproff
- Director del Fútbol
A Manchester City támadója, Emmauel Adebayor elárulta az okot, miért viselt kedden Arsenal-pólót, amikor kamera elé állt.
A korábbi Ágyús interjút adott a togói buszt ért fegyveres támadást követően, amely három halálos áldozatot követelt, köztük Togo menedszerasszisztensével, és sajtóigazgatójával.
A jelentés ellenére Adebayor öltözékére figyeltek fel sokan, korábbi klubja, az Arsenal pólóját viselte, így sok feltételezés látott napvilágot, mint például a csatár visszatérése az Emiratesbe, vagy hogy digitálisan módosították a képet.
Adebayor megerősítette, hogy a képek valódiak voltak, egyszerűen csak nem fogta fel, mit visel.
„Ma reggel, amikor felkeltem, akkor döbbentem rá, hogy Arsenal-pólót húztam tegnap.” Mondta.
„Ami történt, az az, hogy angolai határon mind otthagytuk a bőröndünket a buszon, és elfutottunk. Szóval nem volt semmim, amit felvehettem volna, és az első ember, akit megkértem, hogy adjon valamit, ezt adta.”
„Nem is voltam tudatában annak, hogy mit viselek. Tegnap is, a szobám helyett rossz helyiségbe mentem be, amikor aludni akartam menni.”
„Mindenki össze van zavarodva a történtek miatt. A fejünkben nem tudjuk, mit csinálunk.”
A 25 éves játékos hozzátette, hogy ő, és honfitársai még mindig sokkhatás alatt állnak a Cabdina térségben elszenvedett támadás óta.
Forrás: fourfourtwo.com
A korábbi Ágyús interjút adott a togói buszt ért fegyveres támadást követően, amely három halálos áldozatot követelt, köztük Togo menedszerasszisztensével, és sajtóigazgatójával.
A jelentés ellenére Adebayor öltözékére figyeltek fel sokan, korábbi klubja, az Arsenal pólóját viselte, így sok feltételezés látott napvilágot, mint például a csatár visszatérése az Emiratesbe, vagy hogy digitálisan módosították a képet.
Adebayor megerősítette, hogy a képek valódiak voltak, egyszerűen csak nem fogta fel, mit visel.
„Ma reggel, amikor felkeltem, akkor döbbentem rá, hogy Arsenal-pólót húztam tegnap.” Mondta.
„Ami történt, az az, hogy angolai határon mind otthagytuk a bőröndünket a buszon, és elfutottunk. Szóval nem volt semmim, amit felvehettem volna, és az első ember, akit megkértem, hogy adjon valamit, ezt adta.”
„Nem is voltam tudatában annak, hogy mit viselek. Tegnap is, a szobám helyett rossz helyiségbe mentem be, amikor aludni akartam menni.”
„Mindenki össze van zavarodva a történtek miatt. A fejünkben nem tudjuk, mit csinálunk.”
A 25 éves játékos hozzátette, hogy ő, és honfitársai még mindig sokkhatás alatt állnak a Cabdina térségben elszenvedett támadás óta.
Forrás: fourfourtwo.com

-
- Director del Fútbol
Liverpool-ra is rájár a rúd egész éves szerencsétlenkedés a bajnokságban, és béelben, tegnap kiestek a FA-kupából most meg ez:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2013385/
Vhogy legnagyobb ellenfélként is rossz nézni ezt, múltjuk alapján nem ide valók. Anyagilag is sz*rul állnak. A Chelsea-t viszont szívesen nézegetném még ennél nagyobb mélységekben is, mert ők meg nem oda valók ahol most vannak
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2013385/
Vhogy legnagyobb ellenfélként is rossz nézni ezt, múltjuk alapján nem ide valók. Anyagilag is sz*rul állnak. A Chelsea-t viszont szívesen nézegetném még ennél nagyobb mélységekben is, mert ők meg nem oda valók ahol most vannak

Adebayor emberileg egy nagy nulla. Kb egy 5 éves hisztis gyermek szintjén áll, aki nem tudja, h mivel hivja fel magára a figyelmet.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ben_-31123
Tényleg össze lehet zavarodva, ha már nem tudja milyen pólót húz magára. De mondjuk az ő helyzetében ez annyira nem meglepő...
Ez már nem meglepetés tőle, a City-Arsenal meccs óta már nem lepődök meg rajta., ha ilyen ''értelmes'' dolgokat művel-

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lehet ez volt az egyetlen tiszta fölsője...vagy lehet, h ő is olyan ember, aki élvezi ha mindenki utálja, mert vannak ilyenek.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:
Tényleg össze lehet zavarodva, ha már nem tudja milyen pólót húz magára. De mondjuk az ő helyzetében ez annyira nem meglepő...
Én mondjuk azokat a labdarúgókat kedvelem inkább, akik a játékukkal hívják föl magukra a figyelmet.
- levproff
- Director del Fútbol
És ha jól tudom ingyen.szajko írta:A Liverpool leigazolta Maxi Rodrigezt.
Három és fél évre írt alá.

A Liverpool leigazolta Maxi Rodrigezt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
azért ez elég nagy gáz...
főleg,h nem is szépen váltak el elvileg, ugye utána ez kiderült a City-Arsenalon.
főleg,h nem is szépen váltak el elvileg, ugye utána ez kiderült a City-Arsenalon.

-
- aka Game90
Itt van a videó Adebayorról:
http://www.youtube.com/watch?v=RPR7jHwc9Fo
Nem számítottam arra, hogy Campbell visszajön az Arsenalba. 1-2 meccsre még jó lehet, rutinos, tanulhatnak tőle a többiek + a Silvestre, Senderos kettősnél csak jobb lehet, igaz, már fél éve nem játszott...
Én már csak azt várom, hogy Ljunberg, Pires és Bergkamp is visszajöjjön...
http://www.youtube.com/watch?v=RPR7jHwc9Fo
Nem számítottam arra, hogy Campbell visszajön az Arsenalba. 1-2 meccsre még jó lehet, rutinos, tanulhatnak tőle a többiek + a Silvestre, Senderos kettősnél csak jobb lehet, igaz, már fél éve nem játszott...
Én már csak azt várom, hogy Ljunberg, Pires és Bergkamp is visszajöjjön...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.01.13. 16:20:42-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- noname
- Llegenda del Barça
Aztán nehogy véletlenül Londonba menjen Manchester helyett haza.petejke írta:Ezt nem tudom hányan látták:

A Fifa egy szégyen
Ezt nem tudom hányan látták:
a sigemből kiderül a "PL-es hovatartozásom", így az LG-féle forgatókönyvnek én is tudnék örülniLG írta: Miért ne? 2006-ban is fejelt nekünk egy gólt.![]()
Amúgy viccen kívül kiegyeznék megint egy Barca-Arsenal döntővel, hasonló végkifejlettel. A 2006-s meccs is nagyon jó, és élvezetes volt, sztem most sem lenne másképp, Henry és Fabregas miatt pedig igencsak pikáns lenne.
Amit meg nagyon nem szeretnék: Barca-Chelsea-meg úgy eleve szeretném a kékeket elkerülni. Klasszikus BL randadónak számítanak már, általában mindig botrányos, feszült meccsek, és hihetetlenül izgalmasak, de ez az én egészségemnek nem tesz jót, mint gyomorgörcsben és egegben levő pulzussal nézem ezeket a meccseket.
Persze először meg el is kéne jutni odáig

a Chelsea-vel én se szeretném, ha összekerülne a Barca, mert egyszerűen elegem van belőlük

egyébként annak ellenére, h a Chelsea most láthatóan erősebb, mint az elmúlt években, vhogy mégis úgy érzem, h idén könnyebb dolgunk lenne, mint tavaly volt, mert Ancelotti támadóbb szellemben játszatja csapatát, ez nekünk meg ugye fekszik