2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
év végi best of jelenetek közt ott a helye....Bogyó10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=0af9tSYK3j4
Hatalmas mentés volt,először azt hittem,h kézzel húzta el,csodálkoztam,h nem reklamált Negredo...gondoltam, ezt most megköszönhetjük a bírónak,aztán a visszajátszáson láttam,h fejjel csinálta,hatalmas figura. Lassan az egyik legnagyobb kedvencem lesz,pedig régebben nem szerettem annyira,valahogy úgy éreztem,h kilógott a csapatból. De idén újjá született,főleg középen tanári,remélem hamarosan Puyol is visszatér,mert Piquére ráférne már a pihenés rendesen,annyira nincs ott fejben a meccseken.Bogyó10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=0af9tSYK3j4
Sztem meg Guti ügyködik a háttérben, míg Shakira koncertezikIlúvatar írta:Tényező: Shakira.Tivornya írta:tipikus hím: bráner feláll, ész megáll
Legfőképp Piquét kaphatná el mostmár. Ismét hatalmasat játszott Abi, az pedig, amikor a labdába fejelt, amikor ott volt a földön, hatalmas.Tivornya írta:Ismét KIRÁLY volt![]()
Hihetetlen, h milyen formajavulást produkált erre a szezonra...remélem a csapattársaknak is elkapja a torkát és rájuk fenyít, h szedjék össze magukat
igen, 70. perc körülIlúvatar írta:RendbenRewolution5 írta:csak nyugodtan .. és azután HD-ben!amúgy második félidőben volt ugye?
Egyet értek veled!És támadásban szintén nagyon univerzális mindenki!Abidalt akár egyszer még vkp poszton is meglehetne nézni, ott is eleganciáját, s helyezkedését tudná kamatoztatni!csababarca írta:Legerősebb védekező szekciónk még mindig az ha az Alves,Piqué,Puyol,Abidal 4es áll fel. Ez nyilvánvaló idén még.
Gyengébb csapat ellen, vagy ha támadni kell, akkor jó,ha Abi beljebb lép, és jön Maxwell/Adriano bal oldalra.
De mindehogy jók vagyunk, eszméletlen univerzális játékosaink vannak:D
Megnézék egy realt pl hasonló helyzetben egy Ramos, Khedira, MArcelo, Arbeloa védelemmel
Én is ezen a véleményen vagyok. Egy dolog, Abidal középső védőként is világklasszis, de balhátvédként legalább olyan jó. Viszont ha ő középső hátvéd, akkor Maxwell v. Adriano játszik a helyén, és egyik sem egy életbiztosítás. Úgyhogy szerintem maradnia kéne az alapfelállásnak. Persze ha a szituáció olyan, akkor nyugodtan számíthatunk rá középen.messideco írta:Kiátkoznak innen
Tény, hogy Puyol játéka, gyorsasága már nem a régi, kopott, de első számú helye van a csapatban,
Abidalon tisztán látszik, hogy a bal oldal az ő felségterülete. Tegnap pár támadással felment a baloldalon, rendesen kivirult akkor.
Szerintem marad minden a régiben