2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem is pont ez jutott eszembe, csak remélni tudom, hogy nem ismétlödik meg ez.Bányász írta:Kísértetiesen hasonlít a szitu egy 3 évvel(?) ezelőtti dologra amikor Folran beelőzte.Akkor is szabit lövettek vele meg büntetőt(kihagyta) és elúszott még így is a gólkirályi cím...Túl erőlködi a dolgokat.A nagy akarásnak nyögés a vége...
Kísértetiesen hasonlít a szitu egy 3 évvel(?) ezelőtti dologra amikor Folran beelőzte.Akkor is szabit lövettek vele meg büntetőt(kihagyta) és elúszott még így is a gólkirályi cím...Túl erőlködi a dolgokat.A nagy akarásnak nyögés a vége...Fecooo írta:Samu szabadot lőtt?
ez komoly?
persze bele a sorfalba...
eddig csak 1x történt ilyen, 1x behúzta, 2x meg 1/2-1/2 évet sérült voltMental_Theo írta:minden évben ezt csinálja. 14 meccs/15 góllal kezd,azt hisszük,hogy megdönti a csúcsokat,aztán a végén Forlán beelőzi, vagy valaki más...
Miért? A válogatottban szerzett már gólt szabiból, nem is egyet. Más kérdés, hogy általában itt nem jut lehetőséghez.Fecooo írta:Samu szabadot lőtt?
ez komoly?
persze bele a sorfalba...
Szélen elpasszolni nem akkora gáz. Az ellenfél nem egyenesen vezetheti a kapura a labdát és még ha túl is jut rajta a támadó, a belső védő még mindig ott van tisztázni. Bármikor elpasszolt vagy rosszul fejelt labdából gólt kaptunk, előtte mindig középsővédő(Rafanak és Piquenek is volt ilyen) szórta el a labdát a félpálya közelében. Ezt nehezebb levédekezni, mint egy szélső hibát mert nagyobb a hely.Bányász írta:Nem tudom pontosan mire gondolsz.De szélen még többet kellene előre fele játszania nem?Így nem volna logikus szélen játszatni mert kriminális előreMosquito írta:Caceres előrejátékban kriminális. Jobb lenne ha szélen játszana.
Én így értelmezem amit mondtál de javíts ki ha félreértettelek.
Helyette pedig feljöhet Pedro az Atleticből.noname írta:Hleb egyszerűebb lenne ha levonulna a pályáról. Ebben a félidőben alig volt nála labda, amikor volt, akkoris vagy eladta, vagy hátrapasszolt. Az 100% h el fog menni!
Nem tudom pontosan mire gondolsz.De szélen még többet kellene előre fele játszania nem?Így nem volna logikus szélen játszatni mert kriminális előreMosquito írta:Caceres előrejátékban kriminális. Jobb lenne ha szélen játszana.