Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én ezzel azért vitatkoznék,egy espanyol nehogymár ne játszon jól a real ellen,hogy azzal nekünk tegyen rosszat.noname írta:Ellenünk hamarabb megadják magukat az ellenfelek, de ez a nevetségesen nagy nyomás miatt van, amit rájuk gyakorlunk. Míg a Madrid védelmét könnyű kijátszani, a miénket nehezebb. Vannak ugyanakkor tradicionálisan rossz csapatok mind2 félnek. Ellenünk az Espanyol a belét kiteszi a pályára, a Real ellen meg örülnek a sok kapott gólnak, hiszen ezzel minket idegelnek Hasonló az Atma, amely néhány Vicente Calderon-i meccset leszámítva odaajándékozza nekünk a 3 pontot.
Igen erre gondoltam,de mondjuk az meglepő,h a hivatalos oldalon van ilyen hiba és még mindig nem javították ki...sziryboy írta:Sergio 2x szerepel Afellay helyett. Vagy nem erre gondolszsneco7 írta:Hol a hiba?http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 16250.html
Vagy én vagyok a hülye?
Sergio 2x szerepel Afellay helyett. Vagy nem erre gondolszsneco7 írta:Hol a hiba?http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 16250.html
Vagy én vagyok a hülye?
Busquets osztódott és kétszer van a keretben?sneco7 írta:Hol a hiba?http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 16250.html
Vagy én vagyok a hülye?
Nem fog mert sérült.9Dave írta:Luís Fabiano játszani fog még ezen a meccsen?![]()
Csak mert a Sao Paulo nem rég vette meg 7,6 millió euróért.
Múltkor kezdett a Zaragoza ellen, úgy inkább te gondolkozz, mielőtt baromságot írsz és még le is oltasz mást...mes írta:Egy tok gyenge csapat ellen nem kezd Bojan, es akkor most a Sevilla ellen fog. Gondolkodjatok mar, mielott irtok valamit.
Figyuzz én nem azt írtam, h Pep milyen kezdőt küldd ki, hanem azt, h én milyet játszatnék.mes írta:Egy tok gyenge csapat ellen nem kezd Bojan, es akkor most a Sevilla ellen fog. Gondolkodjatok mar, mielott irtok valamit.
szerintem bojant és villát megcserélném de mindegy...S.Agüero írta:Már Sevillára hangolva:
------------------------------VV------------------------------
-----Alves-----------Piqué--------Abidal----------Maxwell----
---------------------------Busquets---------------------------
---------------------Xavi-----------Iniesta--------------------
---------------Messi--------Villa----------Bojan--------------
Tipp:
0-3. Messi3.
![]()
![]()
![]()
Ha ott van, akkor őt kezdetném a bal oldalon, Villát pedig középen, jobbszél teljesen Alvesé lenne, illetve Messi többször lépne ki oda.LM10 írta:A SPORT írhatta el, szerintem Afellay ott van, csak helyette írták le 2x Sergiot.
2x írtad Sergiot de okéLM10 írta:A Sevillába utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Milito, Adriano, Maxwell, Abidal, Sergio, Mascherano, Sergio, Keita, Iniesta, Xavi, Pedro, Jeffren, Bojan, Messi, Villa.
Ennek tükrében:
V.V.-Alves-Piqué-Abidal-Adriano-Busquets-Xavi-Keita-Messi-Villa-Iniesta.
Pedro az utolsó edzéseken csak könnyített edzést bírt, szóval lehet őt most nem kéne erőltetni, de valószínű, hogy a meccsre kezdő lesz.
Jó meccset, és győzelmet várok.
Szerintem azért mert ki lehetett volna állítani Militot amikor mellberúgta az egyik Zaragoza játékost bár nem volt szándékos..Fecooo írta:vmi nekem nem tiszta: vki elárulná nekem, miért kellett volna 10 emberrel lejátszanunk a Zaragoza elleni meccs nagy részét?
valszeg amnéziás vagyok, de lövésem sincs... (azért kérdezem, mert ugye "minket bizonyos dolgok mindig győzelemhez segítenek, mégha gyengék vagyunk is" )
Ámen.kennyke04 írta:én nem értem mire ez a fanyalgás a meccsel... főoldali cikkben is "említésre sem méltó játék", szakértők is sírtak a studióba... pedig olyan szép összjátékokat lehetett látni, úgy, hogy 10emberrel védekezett a Zara, hogy csak tátottam szám, dörzsöltem tenyerem. elmúlt meccsek legjobbjai között volt a mai, helyzetkihasználással akadt probléma, plussz a kapus is védet egy két szépet. Ha 5:0 sem lettem volna elégedettebb, mert teljesen kézben tartottuk a meccset (habár Piquének volt 2 csúnya 1v1 buktája)
Kiemelném még Maskarát, aki végre nem úriembereskedett, hanem azt csinálta amihez ért.