Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 14:02:05

fcbarca0827 írta:
K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?
Azért mert nekik szurkolok és hiszem, hogy végre mutatnak valamit. Hagy legyek, már picit optimista. :lol: Amúgy meg nem kell 3-at rúgni, elég ha kettőt vernek és nem kapnak egyet sem. :mrgreen:
Úgy legyen.:D De sztem először Robben és Van persie fejével kellene beszélni Marweijknak,és akkor lehet hogy lenne esély a gólövésre is. :wink: :lol: :lol:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.17. 13:57:22

K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?
Azért mert nekik szurkolok és hiszem, hogy végre mutatnak valamit. Hagy legyek, már picit optimista. :lol: Amúgy meg nem kell 3-at rúgni, elég ha kettőt vernek és nem kapnak egyet sem. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 13:55:20

fcbarca0827 írta:
Amúgy, ma nyernek a németek 2:0-ra, a hollandok meg 3:1-re. :P
Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes. :cry: Ráadásúl ha egy Gomez gólt tudott rúgni ennek a védelemnek,akkor mit csinálhat vajon egy CR?????Aztsem felejtsétek el, hogy a középályája is elég jó a luzitán csapatnak:Meireles,Veloso,Moutinho....nem rossz. :?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.17. 14:07:33-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.17. 13:48:10

K900 írta:
soadroli írta:Miért tették megint 20:45-re a 2 meccset?
Ja, hogy egyiket se lehessen normálisan nézni? :lol: :evil:
A Holland meccs melyiken lesz???A sport tv-n vagy az m1-en???
M1-en. Bár nem lett volna nehéz, akkor kideríteni, mikor kezdődik. :lol:

soadroli! Komolyan kérdezted, hogy miért kezdődik egyszerre?

Amúgy, ma nyernek a németek 2:0-ra, a hollandok meg 3:1-re. :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
szajko
Director del Fútbol

2012.06.17. 13:48:01

azért,h ne befolyásolják egymást...
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 13:45:41

A Holland meccs melyiken lesz???A sport tv-n vagy az m1-en???
soadroli
Llegenda del Barça

2012.06.17. 13:43:57

Miért tették megint 20:45-re a 2 meccset?
Kép
K900
Jugador d'estrella

2012.06.17. 13:43:25

visca el barca írta:jo meccsek lesznek ma is.

a német-dán nekem egyértlemu, bár sztem egy szolid 1-0-s német gyozelem lesz.

a masik meccs, na hát az érdekes. a hollandoknak sztem ma minden össze fog jönni, simán nyernek egy 3-0-al.

aztán ha jol számolom ez neki bőven elég a továbbjutáshoz. (jol számolom?)
Ettől a német válogatottól,sztem simán kitelik hogy rámennek az x-re.Sztem nem véletlen Gomez elszólásasem,vagyis hogy mostmár csak a spanyolokat kell megverniük. :wink: Mert ő szerinte mostmár a nacionalelf, jobb mint a spanyol válogatott. :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.06.17. 13:49:31-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.17. 13:41:32

visca el barca írta:aztán ha jol számolom ez neki bőven elég a továbbjutáshoz. (jol számolom?)
asszem igen, 2-vel kell nyerniük, meg a dánoknak ki kell kapniuk. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.17. 13:34:34

jo meccsek lesznek ma is.

a német-dán nekem egyértlemu, bár sztem egy szolid 1-0-s német gyozelem lesz.

a masik meccs, na hát az érdekes. a hollandoknak sztem ma minden össze fog jönni, simán nyernek egy 3-0-al.

aztán ha jol számolom ez neki bőven elég a továbbjutáshoz. (jol számolom?)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.17. 13:26:27

LG írta:
barca99 írta:Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit. :D

Mint ahogy az előző meccseiken sem volt sok közük a támadásokhoz, az hogy Cech eléjük ejti, nem igazán kidolgozott akció. :lol:
Azért ez túlzás! Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n. :(

A csehek ellen is az elején aludtak be, később feljavultak azért. Ha jól emlékszem ott is volt egy meg nem adott góljuk is, bár erre most így hirtelen nem esküdnék meg.

Azt is hozzá kell tenni, h a játékvezetés talán őket sújtja leginkább.
Hát figyelj, én rászántam az időt, végignézegettem 15 perces összefoglalókat - amibe elég sok minden belefér - és azt kell mondanom, hogy továbbra sem változott a véleményem. Ide egy csúnya szó jött volna, mennyire nullák voltak támadásban a görögök. :D

A lengyelek jobban kezdtek, gólt lőttek, egy-két helyzet kimaradt, majd jött Szczesny első hiábja, pont a görög elé pattant a labda. Majd jött egy tényleg szép görög akció, amikor kiállították a lengyel kapust. Illetve volt egy góljuk, ahol ha tényleg minimálisan is, de lesen volt a gólpasszt adó játékos. Szczesny kétszer hibázott a meccsen, ezen kívül nem tudták eltalálni a kaput. A meg nem adott büntetőben sem értünk egyet, a becsúszó játékos nem szándékosan kezezett, mégha érte is a kezét.

Csehek lőttek nekik az elején kettőt, majd az első _próbálkozásuk_ a lesgól volt a 40. percben, addig még a kapu mellé sem sikerült lőni. Aztán jött egy hatalmas Cech hiba, utána meg sikerült összeszorgoskodni 3 blokkolt és 2 kapu mellé tartó lövést.

Szóval az oroszok elleni meccs előtt nyugodtan elmondhatjuk, hogy a támadójátékuk kimerült a nullában.

Az oroszok ellen valóban többet mutattak, az elején ugye kellett Malafeev, hogy kiüsse valamelyik görög feje felől egy beadást, de aztán ott volt az Arshavin "talpalása", Kerzsakov lövése centikkel a kapufa mellé, majd Zsirkov középre tett labdája, ami pont egy érkező orosz mögé ment. A második félidőben volt egy Denisov lövés szintén centikkel a kapufa mellé, meg a Dzagojev fejes a végén. A görögöknek meg egy szóló, amikor Anyukov mentett, a kapufa (ami mondjuk közelebb volt ahhoz, hogy mellé, minthogy gól :D ), és a meg nem adott büntető. A reális kép döntetlen volt, a görögök viszont jobban koncentráltak, megnyerték.

Tartom, hogy nem nagy csoda az a görög csapat sem elől, sem hátul, ha a németek(?) rendben lesznek fejben, megtömik őket az elején.

A mai napra meg sanszos, hogy a hollandok nem nyernek kettővel, a németek meg hozzák a meccsüket, portugálok mehetnek a csehek ellen, Ronaldonak ott is a bronzérem.

Hollandoknak ugye támadni kell, a portugálok pedig tudnak bekkelni, ezt bizonyították két éve a spanyolok ellen, most meg a németekkel szemben. Helyük meg lesz a kontrára, szóva max. abban bízhatunk, hogy a hollandok tudnak végre gólokat lőni, a portugálok pedig mindent kihagynak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.17. 13:20:22

És ebben a videóban csak a lapok voltak benne :D Volt itt Kuyttől rácsúszás, Van Persie bemutatás Deco odataposás és sorolhatnám.Amúgy Gio volt a "legbénább" ő 2 olyanra kapott sárgát, amikor övé volt a labda, csak hosszan tolta meg, s aztán odakapott, a többiek legalább embereset odaléptek :lol:
Érdekes, hogy a portugálok teljesen kicserélődtek (akkortájt lett vége az aranygenerációnak végérvényesen) míg a hollandoktól ha jól számoltam 9en ma is ott vannak a keretben.

Amúgy tényleg csak pár volt olyan ahol a szitu lehet nem ért sárgát, egyszerűen ott koránt elborult mindenkinek az agya.
Kép
Kép
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.06.17. 13:12:11

sjd írta: Érdekes, akkoriban még azt gondoltam, hogy a bíró osztogatta teljesen feleslegesen a lapokat (volt előtte egy francia-svájci 0-0 12 sárgával, na ott tényleg úgy mutatta fel őket), de mos visszanézve a 16 sárgából max 2-3at nem adtam volna meg, arról nem is beszélve, hogy Boulahrouz-t pl. egyből ki lehetett volna szórni (meg talán Figo-t is)
Így is lehet nézni. Meg úgy is, hogy ha a barom bíró kicsit megfékezi az indulatokat, akkor talán máshogy alakult volna az a nürnbergi este...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.06.17. 13:05:23

Milyen jó ez az idei EB. :D A tegnapi görög meccset nagyon élveztem, az oroszok azért elég csúnyát égtek. És Karagounis milyen dühös volt, féltem hogy lefejeli a bírót, ilyen Zizous módszerrel. :D Nagyon szépen küzdöttek a görögök és még több gólt is rúghattak volna..

A csehek meg megérdemlik a gratulációt, valóban Gebre Selassie, Pilar és Jiracek a legjobbjaik, Cech elég rossz teljesítményt nyújt eddig.(kivéve tegnap).

Mindig egy nagyágyú le kell járassa magát? :roll: :roll: Remélem azért az Oranje összeszedi magát és valahogy legyőzi a portugálokat, ha nem is jutnak tovább. Legalább a becsületükön mentsenek.
més que un club
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.17. 12:38:30

Bob_Marley írta: Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a keretek, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást :D 2006os meccsük egy élmény volt :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=6E-XVX_5 ... re=related
16sárga 4 piros :D Ennyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek :D
Változtak a keretek, most már van Pepe, De Jong is :twisted: CR meg remélem gyakran találkozik majd a van Bommel - De Jong párossal

Érdekes, akkoriban még azt gondoltam, hogy a bíró osztogatta teljesen feleslegesen a lapokat (volt előtte egy francia-svájci 0-0 12 sárgával, na ott tényleg úgy mutatta fel őket), de mos visszanézve a 16 sárgából max 2-3at nem adtam volna meg, arról nem is beszélve, hogy Boulahrouz-t pl. egyből ki lehetett volna szórni (meg talán Figo-t is)
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.17. 12:26:37

Amúgy nekem is nagyon tetszik ez az EB, annak ellenére is,hogy a Görögök továbbmentek tegnap.

Gólátlag nagyon jó, élvezetes, izgalmas meccsek, drámák. Van itt minden. Egyelőre még a nagy gólok száma alacsony, de már van pár aranyesélyes gól így is.

Mai naptól Német továbbjutást várok ( :mrgreen: nehéz jóslat, már matematikailag lehetséges még)

és azt, hogy a Hollandok mutassanak valami parádésat már. Nos ez a Portugálok ellen nagyon nehéz lesz, ez a párharc sok minden másról szokott szólni az utóbbi években, de nem a nagy arányú győzelmekről az biztos.

Szerintem Németek x-elni fognak, még ha tegyük fel,h nem is arra játszanak, és a Hollandok is, így pedig Német, Portugál továbbjutás lesz.

Amit szerettem volna az már nem jöhet össze (Holland-Portugál VAGY Dán-Holland), és a Dán-Portugálhoz is kevés az esély:

Dánok nyernek Németek ellen, Portugálok nyernek Hollandok ellen, akkor kiesnek a friccek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.06.17. 11:43:13

Hihetetlen a tegnapi nap! Azért ilyen jól rég szórakoztam nagy tornán, úgy összességében is kifogástalan ez az EB! Meglepetések, sok gól, drámák, jó játék stb...

A cseh első helynek nagyon örülök! Látszik, hogy ez a cseh csapat az utóbbi évekhez képest gyengébb, de ha kell össze tudják szedni magukat, és helyenként szépen játszanak. Tegnap az elején a védelem egy nagy nulla volt, de ahogy haladunk előre a lengyelek is visszavettek, a csehek pedig úgy jöttek fel, és végül teljesen megérdemelten nyertek, egy mintaszerű kontrával. Pilar, Jiracek, és Gebre Selassie a csehek legjobbjai eddig szerintem. A negyeddöntő már jóval nehezebb lesz, akkor is ha a dánok jönnek. Hajrá Csehország!

A görögök meg....rendkívül idegesítőek, de egyben elképesztő amit művelnek. :shock: Ami tény, hogy ez a csoport szinte továbbjuttatta őket. A nyitómeccsen a lengyelek 10 görög ellen inkább visszavettek, pedig ott lenullázhatták volna őket, erre x. A csehek megtették a magukét, de tegnap az oroszok megint szívességet tettek nekik, egy pocsék, és kilátástalan játékkal. Így ebből a szempontból nézve óriási szerencsével ott vannak a görögök a 8 között.
De hozzá kell tenni, hogy minden meccsen hatalmasat küzdöttek, 10 emberrel is, sokszor tévedtek a sporik a kárukra, és tegnap is végig érezni lehetett azt a hihetetlen összetartást a keret minden tagjában. Ez a legnagyobb erősségük szerintem, és ezt a részét meg is kedveltem a görög válogatottnak. Egyébként utálom, hogy továbbjutottak, mert már látom hogy mit fognak művelni ismét a negyeddöntőben(ahol remélem, hogy a németek elpáholják őket), nem lehet azt mondani hogy teljesen érdemtelenül.

Az oroszok meg csakis magukat hibáztathatják, ezt eltöketlenkedték elég rendesen. :roll:

Ma szerintem a németeknek meg sem fordul a fejében, hogy x-re játszanak, úgy érzem ezt is behúzzák, tippem egy 0-2!

A holland-portugál viszont megint csak nagy meccsnek ígérkezik. A hollandok mindent feltéve egy lapra végig rohamozni fognak, így pedig a portugáloknak is lesz területük. Sok múlhat a védelmeken, ami a hollandoknál nem sok jót jelent. Sokkal inkább lennék ideges egy portugál továbbjutásnál, mint tegnap a görögnél, mert rühellem a luzitánokat. Tömjék ki őket, és az utolsó lehetőséget megragadva jussanak tovább a hollandok. Hajrá Hollandia!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.17. 11:17:02

Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a kereteke, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást 2006os meccsük egy élmény volt
16sárga 4 piros Ennyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek
A legnagyobb ahogy a végén Deco meg van Bronckhorst egymás mellett nézik a meccset :D
blupatrik
Jugador del Barça

2012.06.17. 10:48:15

csak én,és az m1-es kommentátor érezte úgy a görög-orosz meccs közben/után hogy valamelyik orosz cár kicsit megpróbálta befolyásolni a bírót?Vagy ennyire szerencsétlen volt az oroszok javára?:D
messideco
Presidente del Barça

2012.06.17. 10:17:15

Bloggertársam nagyon érti a dolgokat :D
http://oranje.blog.nepsport.hu/archives ... gyozesere/

Egy kicsit olyan volt ez a torna előtti Oranje, mint egy gyönyörű, dekoratív nő. Nem egy playmate-re kell gondolni, akiről mindenkinek tudnia kell, hogy ő jó nő. Egy olyan akit rögtön kiszúrsz a kávézóban vagy a buszon ülve, nem kihívó, nincs köldökig kivágva a felsője és nem tanga méretű miniszoknya van rajta, egyszerűen csak szép. Rögtön beindul az ember fantáziája, vajon hogy hívják, hány éves, mit szeret csinálni? Aztán vélt értékeket képzelsz mögé, mert, egy ilyen szép teremtésről nem fogod azt gondolni, hogy egy értéktelen, érdektelen valaki, aki tetszik neked, azt nem fogja a fantáziád negatívumokkal felruházni. De, amikor először megszólal az illúzió tükre hirtelen összetörik. Te meg, próbálsz vele beszélgetni, előre haladni, hogy csak eljuss egy picike darabjához is, amit valóban értékelni tudsz, a hamvas arcán, a gyermeki szemein, a csodás alakján és a szép mellein kívül. De semmi különös, csak egy kirakatba való baba, egy lap a fehérnemű magazinból, a legjobb, ha ott is marad, addig sem okoz csalódást.
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.17. 10:00:29

Szívem szerint dán-holland továbbjutásnak szurkolok, nem is tudom, lehet-e ez még?! Valószínűségi biztosan kicsi, de a tegnapi meccsek után semmi sem csodálkoznék.
Annyira kicsi, h matematikailag is lehetetlen. A hollandok mindenképp csak a németek mögött juthatnak tovább.
Deus
Boixos Nois

2012.06.17. 09:58:57

Na most ezen a napon, Hollandoknak szorítok nagyon, hogy megverjék a portugálokat. 8)
KépKép
recrea
Llegenda del Barça

2012.06.17. 09:57:32

Bob_Marley írta:
Game90 írta:
B csoportban inkább nem is merek tippelni, úgyis a másik két csapat fog továbbmenni... :)
Ezzel én is így vagyok :D (telibe sikerült nekem is lőni a továbbjutókat tegnap, NEM :D)

Kár hogy a legideálisabb felállás nem jöhet össze a hollandok maradnak, fritzek pakolnak :cry: De ami késik nem múlik :lol:

Este Német-Dán hajrá dánok :D

Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a kereteke, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást :D 2006os meccsük egy élmény volt :mrgreen:
16sárga 4 piros :D Ennyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek :D
Az mekkora kép a végén, amikor Bronchorst meg Deco üldögél egymás mellett, és bámul a semmibe. Egyébként nem tudom mit kellett volna a sporinak csinálnia, mert szinte kivétel nélkül sárga lapos volt mindegyik szabálytalanság, talán ez elején nem kellett volna rögtön osztogatnia. Mondjuk Van Bommelnek már a meccs előtt, a folyosón fel kéne mutatni a pirosat, aztán kezdődhetne a mérkőzés.

Annyira nem emlékszem erre a VB-re, hogy komolyan el kellett rajta gondolkodnom, h ki nyerte.

Amúgy anno miért nem maradt Van Basten a szövetségi kapitány, mi történ vele, mert nem emlékszem? Szimpatikus volt.

Szívem szerint dán-holland továbbjutásnak szurkolok, nem is tudom, lehet-e ez még?! Valószínűsége biztosan kicsi, de a tegnapi meccsek után semmi sem csodálkoznék.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.17. 09:54:12

Percről percre jobban várom már a meccset. Nagyon ideges vagyok, a gyomrom is összeszorul.

Hup Holland, Hup!
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.17. 09:18:21

Game90 írta:
B csoportban inkább nem is merek tippelni, úgyis a másik két csapat fog továbbmenni... :)
Ezzel én is így vagyok :D (telibe sikerült nekem is lőni a továbbjutókat tegnap, NEM :D)

Kár hogy a legideálisabb felállás nem jöhet össze a hollandok maradnak, fritzek pakolnak :cry: De ami késik nem múlik :lol:

Este Német-Dán hajrá dánok :D

Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a kereteke, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást :D 2006os meccsük egy élmény volt :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Lezárt