Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy legyen.fcbarca0827 írta:Azért mert nekik szurkolok és hiszem, hogy végre mutatnak valamit. Hagy legyek, már picit optimista.K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?Amúgy meg nem kell 3-at rúgni, elég ha kettőt vernek és nem kapnak egyet sem.
Azért mert nekik szurkolok és hiszem, hogy végre mutatnak valamit. Hagy legyek, már picit optimista.K900 írta:Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?
Miért híszitek azt hogy a hollandok rúgnak 3-at?????Azért a J.Perreira, Pepe, B.Alvés, F.Coentrao négyes,sztem jobb mint a Van der Wiel,Heitinga,Mathijesen,Willlems négyes.fcbarca0827 írta:
Amúgy, ma nyernek a németek 2:0-ra, a hollandok meg 3:1-re.
M1-en. Bár nem lett volna nehéz, akkor kideríteni, mikor kezdődik.K900 írta:A Holland meccs melyiken lesz???A sport tv-n vagy az m1-en???soadroli írta:Miért tették megint 20:45-re a 2 meccset?
Ja, hogy egyiket se lehessen normálisan nézni?![]()
azért,h ne befolyásolják egymást...soadroli írta:Miért tették megint 20:45-re a 2 meccset?
A Holland meccs melyiken lesz???A sport tv-n vagy az m1-en???soadroli írta:Miért tették megint 20:45-re a 2 meccset?
Ettől a német válogatottól,sztem simán kitelik hogy rámennek az x-re.Sztem nem véletlen Gomez elszólásasem,vagyis hogy mostmár csak a spanyolokat kell megverniük.visca el barca írta:jo meccsek lesznek ma is.
a német-dán nekem egyértlemu, bár sztem egy szolid 1-0-s német gyozelem lesz.
a masik meccs, na hát az érdekes. a hollandoknak sztem ma minden össze fog jönni, simán nyernek egy 3-0-al.
aztán ha jol számolom ez neki bőven elég a továbbjutáshoz. (jol számolom?)
asszem igen, 2-vel kell nyerniük, meg a dánoknak ki kell kapniuk.visca el barca írta:aztán ha jol számolom ez neki bőven elég a továbbjutáshoz. (jol számolom?)
Hát figyelj, én rászántam az időt, végignézegettem 15 perces összefoglalókat - amibe elég sok minden belefér - és azt kell mondanom, hogy továbbra sem változott a véleményem. Ide egy csúnya szó jött volna, mennyire nullák voltak támadásban a görögök.LG írta:Azért ez túlzás! Lengyelek ellen pl. kihagyott büntető, meg nem adott büntető, mindez igazságtalan emberhátrányban, + ezeket leszámítva is voltak helyzeteik. Az első 20 percben volt nyomasztó lengyel fölény, azzal aztán le is telt szegény lengyelek tündöklése az EB-n.barca99 írta:Jó, azért ha a 10. és a 45. perc között kapnak vagy három gólt, nem szólhattak volna semmit.![]()
Mint ahogy az előző meccseiken sem volt sok közük a támadásokhoz, az hogy Cech eléjük ejti, nem igazán kidolgozott akció.![]()
A csehek ellen is az elején aludtak be, később feljavultak azért. Ha jól emlékszem ott is volt egy meg nem adott góljuk is, bár erre most így hirtelen nem esküdnék meg.
Azt is hozzá kell tenni, h a játékvezetés talán őket sújtja leginkább.
Így is lehet nézni. Meg úgy is, hogy ha a barom bíró kicsit megfékezi az indulatokat, akkor talán máshogy alakult volna az a nürnbergi este...sjd írta: Érdekes, akkoriban még azt gondoltam, hogy a bíró osztogatta teljesen feleslegesen a lapokat (volt előtte egy francia-svájci 0-0 12 sárgával, na ott tényleg úgy mutatta fel őket), de mos visszanézve a 16 sárgából max 2-3at nem adtam volna meg, arról nem is beszélve, hogy Boulahrouz-t pl. egyből ki lehetett volna szórni (meg talán Figo-t is)
Változtak a keretek, most már van Pepe, De Jong isBob_Marley írta: Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a keretek, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást2006os meccsük egy élmény volt
http://www.youtube.com/watch?v=6E-XVX_5 ... re=related
16sárga 4 pirosEnnyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek
A legnagyobb ahogy a végén Deco meg van Bronckhorst egymás mellett nézik a meccsetMásikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a kereteke, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást 2006os meccsük egy élmény volt
16sárga 4 piros Ennyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek
Annyira kicsi, h matematikailag is lehetetlen. A hollandok mindenképp csak a németek mögött juthatnak tovább.Szívem szerint dán-holland továbbjutásnak szurkolok, nem is tudom, lehet-e ez még?! Valószínűségi biztosan kicsi, de a tegnapi meccsek után semmi sem csodálkoznék.
Az mekkora kép a végén, amikor Bronchorst meg Deco üldögél egymás mellett, és bámul a semmibe. Egyébként nem tudom mit kellett volna a sporinak csinálnia, mert szinte kivétel nélkül sárga lapos volt mindegyik szabálytalanság, talán ez elején nem kellett volna rögtön osztogatnia. Mondjuk Van Bommelnek már a meccs előtt, a folyosón fel kéne mutatni a pirosat, aztán kezdődhetne a mérkőzés.Bob_Marley írta:Ezzel én is így vagyokGame90 írta:
B csoportban inkább nem is merek tippelni, úgyis a másik két csapat fog továbbmenni...(telibe sikerült nekem is lőni a továbbjutókat tegnap, NEM
)
Kár hogy a legideálisabb felállás nem jöhet össze a hollandok maradnak, fritzek pakolnakDe ami késik nem múlik
Este Német-Dán hajrá dánok
Másikon meg óriási csatát várok,s igaz változtak a kereteke, de a srácok szerintem továbbra sem szeretik egymást2006os meccsük egy élmény volt
16sárga 4 pirosEnnyit azért ne mára, de hajtós küzdős meccset várok.S lesz izgalom a hollandok utolsó leheletükig fognak harcolni, s remélem valahogy tovább is evickélnek
Ezzel én is így vagyokGame90 írta:
B csoportban inkább nem is merek tippelni, úgyis a másik két csapat fog továbbmenni...