Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg egy bizonyos leo messi végképp beverekedte magát az első csapatba..LG írta:Hát, mikor mi megnyertük a BL-t csak Van Bommelt meg Ezquerrot igazoltuk le, 1ik se tett olyan sokat hozzá a játékunkhoz, ugyhogy kb. ugyanaz volt a csapat, mint az előző évben. De remélem igazad leszultrasur írta:Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár![]()
![]()
Huntelaar állítólag a kiszemeltjük,nem lenne rossz vásár,az biztos..LG írta:Hát ja, sztem inkább egy fiatal támadó kéne nektek, mert Raul meg Fanni is már 30-on fölül, és nem azok a villámléptű gyerekek amugy sem.
én nemigen örülnék és a Thiago Neves neve eddig mér nem került sehol elölLG írta:Hát, mikor mi megnyertük a BL-t csak Van Bommelt meg Ezquerrot igazoltuk le, 1ik se tett olyan sokat hozzá a játékunkhoz, ugyhogy kb. ugyanaz volt a csapat, mint az előző évben. De remélem igazad leszultrasur írta:Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár![]()
![]()
Hát, mikor mi megnyertük a BL-t csak Van Bommelt meg Ezquerrot igazoltuk le, 1ik se tett olyan sokat hozzá a játékunkhoz, ugyhogy kb. ugyanaz volt a csapat, mint az előző évben. De remélem igazad leszultrasur írta:Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár
Én 9 milliót olvastam Baptistaért. De a Newcastle amilyen bolond lehet télleg kifizet 12 milliót a Nyúlért. Amugy én még tartom, h nem olyan rossz játékos, és sztem a RM is nyugodtan játszhatott volna többet Rajúl helyett pl. Ne gyertek azzal, h mennyi gólt rúgott idén, mert ha annyit játszott volna, Saviola is rugott volna tuti annyit.noname írta:Ennek is megvan a maga egyszerű oka:Saviola nevetségesen nagy fizetést akart mindenhol.A nagy csapatok nem akarták megadni neki a fizetést, mert zsákbamacska, a kisebbek meg nem tudták megadni.Emiatt nem tudtuk eladni.mademan írta:most olvastam a madridistán (igaz a rövid hírek között, szóval lehet hogy kacsa) hogy a newcastle érdeklődik saviola iránt a reál meg 12millió eurót akar érte![]()
Na ezt hogy a P-be csinálják!!!!! Úgyéretem mi ennek a feléért adtuk volna de senkinek sem kellett, ők vitték ingyen, kevesebbet játszott mint mikor nálunk volt és így is el tudják adni!
Ráadásul nem ez az első ilyen húzásuk!
Ebben a barcának úgy érzem nagyot kell fejlődnie!!!!
Ezenkívül az a 12 csak az amit kérnek.Ha jókl tom Baptistát is eredetileg 20-25ért akarták eladni és lett belőle 11.
Ennek is megvan a maga egyszerű oka:Saviola nevetségesen nagy fizetést akart mindenhol.A nagy csapatok nem akarták megadni neki a fizetést, mert zsákbamacska, a kisebbek meg nem tudták megadni.Emiatt nem tudtuk eladni.mademan írta:most olvastam a madridistán (igaz a rövid hírek között, szóval lehet hogy kacsa) hogy a newcastle érdeklődik saviola iránt a reál meg 12millió eurót akar érte![]()
Na ezt hogy a P-be csinálják!!!!! Úgyéretem mi ennek a feléért adtuk volna de senkinek sem kellett, ők vitték ingyen, kevesebbet játszott mint mikor nálunk volt és így is el tudják adni!
Ráadásul nem ez az első ilyen húzásuk!
Ebben a barcának úgy érzem nagyot kell fejlődnie!!!!
Azt mindig elfelejtitek, hogy a realnál nem számít az ár/érték arány. Az új igazolásokkal kapcsolatban csak a fontos, hogy hozzásegítik e a csapatot trófeák megnyeréséhez. Amennyiben igen, akkor teljesen mind1 mennyit is fizettek a focistáért. A másik dolog, hogy valóban többet fizetnek általában 1-1- játékosért a piaci értékénél, de viszont amikor játékos eladásról van szó sokkal jobban jönnek ki a dologból, mint pl mi. B csapatos focistákat adnak el olyan összegekért amit a Barca 2-3 elsőcsapatos játékosának eladásáért kap. Ezen kívül vannak azért még jó húzásaik is(Saviola 2m(?), Garay+VDV össz. kb 20m, Metzelder ingyen stb) ami miatt összeségében(már pedig ez a fontos) korrekten jönnek ki 1-1 átigazolási szezonból. De még ha nem is így lenne, akkor sem számítana, mert ők sosem(legalábbis a közeljövőben nem) fognak olyan anyagi gondokkal küszködni, mint sok másik csapat.LG írta:...Persze fiatal, kinőheti még, de 30 millióba került, az árát sosem hozza vissza...
úgy általában értettem, az éppen x időben hatalmon levő kormányra, mármint, h a kötsög fasiszta vezérszurkolótok óta nem volt jellemző a madrid segítése kormányszinten, legyen az aznar, zapatero v akárki más kormánya.Fejo írta:Fura is lenne egy köztudottan Barca szurkoló miniszterelnökkel...Boixos írta:nem is kifejezetten az éppen regnáló spanyol kormány tolja a madridot (sőt, egyáltalán nem)
Robbennek és sosem kérdőjeleztem meg a tudását, de ha megbotlik egy fűszálba lesérül, egyszerűen porcelánból van a gyerek.Mosquito írta:VDV rajongó a halál, de elismerem ha valaki tehetséges klub hovatartozástól függetlenül. Persze nektek lehet más a véleményetek róla csak ne felejtsétek, hogy Pepe és Robben leigazolását is nevetségesnek tartottátok mégis jobban beváltak, mint pl nekünk Henry.
Hogyan lehetett volna 5:0 amikor a madrid rúgott 2 szabályos gólt?danianevem írta:Valencia- Real 3:2 ...
De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is... Tetszett a Mestalla-iak játéka, néhol már egész jól játszottak... Nem is volt kérdéses, hogy győzniük kell... Van der Vaart nálam leszerepelt... De az a De la Red srác, nagyon jól játszott, Casillas után ő volt a legjobb madridi a meccsen.
ki a 2. kedvenced?matyi02 írta:Grat a VALENCIÁNAK(A 3.kedvenc csapatom )
3nappal ezelöt a kocsmánkba voltam és tudják h Barcás vagyok azok nagyrésze meg realos![]()
És egyik aszongya :Mit szeretsz a kétszinü BARCÁBA![]()
Lefagytam aztán meg én azért szeretem jobban a realt mert azok becsületesek,szép játékot játszanak ja még hozzá tete azok küzdenek folyamatosan nem ugy mint a BARCA![]()
![]()
Én meg csak enyit válaszoltam folytatás a köv. idény végén majd akkor pofázon .
(bocs ezt lekelet irnom )
egy kicsit túloztam De la Red-el kapcsolatban elismerem, de nem szimpatikus nekem. máskor próbálok nem elfogultan írniLG írta:Azért én nem irnám le őt...sztem ügyes, tehetséges gyerek, és ha elég lehetőséget kap, és tud fejlődni, simán lehet olyan jó sztem mint a zárójelben lévő játékos.
Ez azért barokkos túlzás...danianevem írta:De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is...
Hogy kicsodaMeNnOn írta:Valenciaba játszott Jquinta is ?![]()
Azért én nem irnám le őt...sztem ügyes, tehetséges gyerek, és ha elég lehetőséget kap, és tud fejlődni, simán lehet olyan jó sztem mint a zárójelben lévő játékos.akik azért jobbak mint ilyen de la redek (pl Sneijder).
Én is örülök a Valencia sikerének, tényleg jól játszottak, de azért olyan messzemenő következtetést nem vonnék le ebből a meccsbőldanianevem írta:Valencia- Real 3:2 ...
De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is... Tetszett a Mestalla-iak játéka, néhol már egész jól játszottak... Nem is volt kérdéses, hogy győzniük kell... Van der Vaart nálam leszerepelt... De az a De la Red srác, nagyon jól játszott, Casillas után ő volt a legjobb madridi a meccsen.