Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kizártnak tartom, hogy ne lenne jó védekezésben is. Biztos vagyok benne, hogy tud küzdeni és kemény lenni, csak emelett megvan benne a támadó szellem is. Szerintem nálunk nem cselezgetne ennyit, de olyan gólok amik a vidiben vannak bármikor jöhetnekgrecki írta:
Ehhez a felálláshoz egy vérbeli, beton vkp kellene. Kérdés, erre megfelelne-e Touré? Tegnap írtam valamelyik topciba, hogy Gerard szerint (jelenlegi csapattársa, egykori Barca játékos, aki nem tudná), hogy nagyon hiányozna a Monacónak, mert remek támadó játékos, vagy valami ilyesmi. Nem emlékszem pontosan, de a lényeg ez. A videókból nekem is inkább ez jött le, szóval lehet, hogy nem ő lenne a legideálisabb megoldás, annak ellenére, hogy én örülnék neki is.
Lehet, hogy már későlionelmessi19 írta:Na, Sporton az van, h Soriano Henry ügynöke helyett Chivuéval találkozik majd, mert az a sürgősebb.
Ehhez a felálláshoz egy vérbeli, beton vkp kellene. Kérdés, erre megfelelne-e Touré? Tegnap írtam valamelyik topciba, hogy Gerard szerint (jelenlegi csapattársa, egykori Barca játékos, aki nem tudná), hogy nagyon hiányozna a Monacónak, mert remek támadó játékos, vagy valami ilyesmi. Nem emlékszem pontosan, de a lényeg ez. A videókból nekem is inkább ez jött le, szóval lehet, hogy nem ő lenne a legideálisabb megoldás, annak ellenére, hogy én örülnék neki is.visca el barca írta:oh my Jesus. mekkora csapatunk lenne ha nem lennénk ekkor spórolósok
abidal, chivu, toure, henry
-------------------vv-------------------
--zamb---puyol-----chivu----abidal--
-----------toure------xavi-------------
----messi------ronnie--------henry--
-----------------eto'o----------------
az elmult 10 év legeslegerősebb csapata lenne (az összes europai élcsapatot figyelembe véve)
Viszont mindketten játszani akarnak, főleg, ha kevés a sérülés (adja az ég), akkor viszont Deco itt sírna sztem, mert ÉN inkáb Iniestát játszatnám!Scorpio írta:Hosszú a szezon, így mindketten maradhatnak! Nekem is tetszik a csapat!
Miért ne lenne jó???lionelmessi19 írta:Nem... ők úgy képzelik el, h Deco megy.
Ini meg gondolom rotálva.
De ez igy nagyon nem jó
Egyedül Init+Decot sajálnám,vagy rotálnád őket mindig viscabarca0417 írta:az biztos, sztem is jó lenne így. Ha meg védekezni kell, mondjuk a meccs végén, akkor bejönne Marquez a támadó 4-es ből vki helyére.visca el barca írta:oh my Jesus. mekkora csapatunk lenne ha nem lennénk ekkor spórolósok
az elmult 10 év legeslegerősebb csapata lenne (az összes europai élcsapatot figyelembe véve)
Ebben az esetben Deco tuti elmenne, mivel Iniesta játéka sztem, sőt nem csak sztem fontosabb, mint az övé, ráadásul, ha két ember vár a rotálásra az már érdekes...barca0417 írta:az biztos, sztem is jó lenne így. Ha meg védekezni kell, mondjuk a meccs végén, akkor bejönne Marquez a támadó 4-es ből vki helyére.visca el barca írta:oh my Jesus. mekkora csapatunk lenne ha nem lennénk ekkor spórolósok
az biztos, sztem is jó lenne így. Ha meg védekezni kell, mondjuk a meccs végén, akkor bejönne Marquez a támadó 4-es ből vki helyére.visca el barca írta:oh my Jesus. mekkora csapatunk lenne ha nem lennénk ekkor spórolósok
Hát mondjuk egyértelmű!!!lionelmessi19 írta:Na, Sporton az van, h Soriano Henry ügynöke helyett Chivuéval találkozik majd, mert az a sürgősebb.
Game90 írta:Volt róla szó, hogy Samu iránt érdeklődik az Arsenalozsimiki írta:Szntem az nem is tudom mekkora csoda lenne,ha ezektuán úgy játszana együtt Eto'o és Henry,hogy (üljetek le!) az Arsenalban
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az tényleg nagy lenne! Igaz még viccnek is rossz!ozsimiki írta:Szntem az nem is tudom mekkora csoda lenne,ha ezektuán úgy játszana együtt Eto'o és Henry,hogy (üljetek le!) az Arsenalban
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volt róla szó, hogy Samu iránt érdeklődik az Arsenalozsimiki írta:Szntem az nem is tudom mekkora csoda lenne,ha ezektuán úgy játszana együtt Eto'o és Henry,hogy (üljetek le!) az Arsenalban
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez már az EuroBarcán és a többi spanyol portálon is megjelent szóval nem tudom, hogy mi ebbe aRivaldinho írta:A blikk szerintátadólistán van jópár játékosunk azaz : Marquez, Thurem, Giuly, Ezqu, Guddy, Motta, Edmilson, Saviola, Sylvinho, és Belleti
Ezt csak a napi poén kedvéért irtam be...
De ha esetleg lenne valami alapja a hírnek, akor azt nem értem h ha Marqez-t Thuram-ot és Saviolát is elküldené, akkor Oleguer hol marad ? na mind1...
Hát az eladó úgy hangzik, mintha a klub kiárusítaná. A nem érinthetetlen meg azt, hogy nem fog 100, csak 30 millió euróba kerülni.Vito írta:akkor mondjukazt, hogy a kirakatban vn. lényegében nem változtat semmin.lionelmessi19 írta: Először is, nem egészen eladó, ahogy Vito írta, sokkal inkább annyi, hogy nem teljességgel esélytelen bepróbálkozni érte a Barcánál...(már úgy értve, mint Messi, Puyol...stb.). És ez természetes is egy gyenge szezon után.
szvsz
akkor mondjukazt, hogy a kirakatban vn. lényegében nem változtat semmin.lionelmessi19 írta: Először is, nem egészen eladó, ahogy Vito írta, sokkal inkább annyi, hogy nem teljességgel esélytelen bepróbálkozni érte a Barcánál...(már úgy értve, mint Messi, Puyol...stb.). És ez természetes is egy gyenge szezon után.
Szntem az nem is tudom mekkora csoda lenne,ha ezektuán úgy játszana együtt Eto'o és Henry,hogy (üljetek le!Rivaldinho írta:Olvasom a 'frisseket' és tudósítok :
A marca szerint (mondjuk Madrid párti, és a spanyol blikk szerintem...de!)
Edmílson válaszolt Laporta kritikáira, és szerinte jogtalanok!
Eto: Jövőre egy csapatban fogok jáccani Henryval
és ha ez igaz, és Eto marad, Henry jön, akkor sztem Roni midnenképp megy.. de az is lehet h fordítva és Eto megy...
Egyet értekEvilgrim írta:Ha választani kéne,hogy ki menjen el akkor Deco-t választanám és jöhetne Henry.Rivaldinho írta: és ha ez igaz, és Eto marad, Henry jön, akkor sztem Roni midnenképp megy.. de az is lehet h fordítva és Eto megy...
Ha választani kéne,hogy ki menjen el akkor Deco-t választanám és jöhetne Henry.Rivaldinho írta: és ha ez igaz, és Eto marad, Henry jön, akkor sztem Roni midnenképp megy.. de az is lehet h fordítva és Eto megy...