Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát különbözik a véleményünk. Szerintem Ibrától jobban teljesít.danikaa10 írta:Bojan sztem anniyra nem.matyi25 írta:Pedro, Bojan felpörgették a játékunkat.. Nagyon tetszik a játékuk, hajtanak ahogy csak lehet. És aki akar az tud is... :d
Bojannak eleve kezdeni kellet volna. Lehet hogy akkor most nem itt tartanánk.matyi25 írta:Pedro, Bojan felpörgették a játékunkat.. Nagyon tetszik a játékuk, hajtanak ahogy csak lehet. És aki akar az tud is... :d
Bojan sztem anniyra nem.matyi25 írta:Pedro, Bojan felpörgették a játékunkat.. Nagyon tetszik a játékuk, hajtanak ahogy csak lehet. És aki akar az tud is... :d
Csak bene kapjunk egy gólt.Ilúvatar írta:geez, megint volt egy jó helyzetünk, de az se jött össze... maradnak a 11esek.
Jaja oké, hogy nem ad 11-est, de ez sárga?Ronaldinho&Barca írta:Ez sárga?Hogy kellett volna talpon maradnia?
no mind1...
Bojan lőne!Valbali írta:Büntetőlövőkre tippeljetek!
Messi, Xavi, D.Alves, Piqué, Keita
Jaja, reméljük holnapra ez a hiányossága elpárolog :dKissTito14 írta:Chygrynsky tényleg nem rossz védő, de remélem a 11-esekkel hadilábon áll.![]()