Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit zavar, de nem gáz. Megszoktam a másikat. Nekem így is jó.Z. Iván írta:Hmmm
Ez a modi kiírás miatt lehet, mert azt tegnap késő este csináltuk meg...
Hát akkor este szólok az illetékesnek, ha zavar.
De sztem a többieknek magyar minden.
Hmmmredlions írta:Nekem bejelentkezve is (a gombok) angol..... De csak ma reggel óta...Z. Iván írta:Csak addig angol, míg be nem jelentkezel, utána jó.redlions írta:Szépek a honlap statisztikái!![]()
quote, postreply, stb. felíratokat nem lehetne újar vissza magyarosítani? Van aki így nem tudja használni.... (Nem tudja mire való)
Amúgy nem nagyon értek ehhez, de utánakérdezek.
Nekem bejelentkezve is (a gombok) angol..... De csak ma reggel óta...Z. Iván írta:Csak addig angol, míg be nem jelentkezel, utána jó.redlions írta:Szépek a honlap statisztikái!![]()
quote, postreply, stb. felíratokat nem lehetne újar vissza magyarosítani? Van aki így nem tudja használni.... (Nem tudja mire való)
Amúgy nem nagyon értek ehhez, de utánakérdezek.
Csak addig angol, míg be nem jelentkezel, utána jó.redlions írta:Szépek a honlap statisztikái!![]()
nem erre mondtam a majmolást,hanem arra,hogy ne a madridistáról szedjék az oldal főnökei az ötleteket,de ez a dolog nekem is tetszik.de ezzel sztem elég is lenne a madridistából!redlions írta:Nem majmolás. Láttam és eszembe jutott, hogy össze kellene hasonlítani a katalán sportnapilappal azt, ahogy mi láttuk a meccsen a játékosokat. Ez más egy kicsit, nem?Zsolti írta:ez nekem is tetszik,csak ha lehetne ne majmoljuk a madridistát.Eredeti ötleteket kellene hozni!redlions írta:A madridistán lehet a játékosokat osztályozni az adott meccs után. Nem lehetne egy hasonlót csinálni? Mondjuk 24órás szavazási lehetőséggel. Kiváncsi lennék mi hogy látjuk a csapatot, utána meg össze lehetne hasonlítani az El Mundo Deportivo-val.
Nem majmolás. Láttam és eszembe jutott, hogy össze kellene hasonlítani a katalán sportnapilappal azt, ahogy mi láttuk a meccsen a játékosokat. Ez más egy kicsit, nem?Zsolti írta:ez nekem is tetszik,csak ha lehetne ne majmoljuk a madridistát.Eredeti ötleteket kellene hozni!redlions írta:A madridistán lehet a játékosokat osztályozni az adott meccs után. Nem lehetne egy hasonlót csinálni? Mondjuk 24órás szavazási lehetőséggel. Kiváncsi lennék mi hogy látjuk a csapatot, utána meg össze lehetne hasonlítani az El Mundo Deportivo-val.
Megvan a megoldás!Zsolti írta:ez nekem is tetszik,csak ha lehetne ne majmoljuk a madridistát.Eredeti ötleteket kellene hozni!redlions írta:A madridistán lehet a játékosokat osztályozni az adott meccs után. Nem lehetne egy hasonlót csinálni? Mondjuk 24órás szavazási lehetőséggel. Kiváncsi lennék mi hogy látjuk a csapatot, utána meg össze lehetne hasonlítani az El Mundo Deportivo-val.
ez nekem is tetszik,csak ha lehetne ne majmoljuk a madridistát.Eredeti ötleteket kellene hozni!redlions írta:A madridistán lehet a játékosokat osztályozni az adott meccs után. Nem lehetne egy hasonlót csinálni? Mondjuk 24órás szavazási lehetőséggel. Kiváncsi lennék mi hogy látjuk a csapatot, utána meg össze lehetne hasonlítani az El Mundo Deportivo-val.
Na, nagyon süti!!Z. Iván írta:Apró tájékoztatás, hogy az Ajándékbolt szerintem egy héten belül elindul, bár sajnos a bürokrácia bekavarhat, s ilyen papírmunkák eltolhatják a dolgot. De remélhetőleg nem lesz ilyen...
Nem tűnt elEnrique írta:Ha jól látom, eltűnt a 'partneroldal' vagy mi a fene, az oldal tetejéről.
Oda nem raktok ki vmi hirdetést? Abból nem származna kis bevétel? Vagy ez csak ilyen 'te hirdetsz engem, én meg téged' akció?
Csak kiváncsiságból kérdezem.