Barça vs. Real
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kaka kerülne annyiba mint anno Zidane... akkor hogy akarják a többieket?Fejo írta:Capellonak állítólag 70 millió font áll majd rendelkezésére az igazolásokhoz.Ordog írta:Kiváncsi vagyok a fejleményekre. Képtelenség, hogy Kakát odavigye... Ha viszont mégis sikerül, honnan lesz pénze a többi játékosra???
Mondjuk a forrás nem túl hiteles...![]()
LINK
- Fejo
- Jugador del Barça
Azért írtam, hogy nem túl hiteles, azt azért nem akartam direktbe leírni, hogy hápog...Enrique írta:![]()
![]()
![]()
Azt hittem legalább valami Marca, vagy AS lesz a nemtúlhiteles forrás... Nade a tribalfootball.com-mal kérem ne viccelődjünk, ott ők találják a híreket, semmi alapjuk nincs.

- Fejo
- Jugador del Barça
Capellonak állítólag 70 millió font áll majd rendelkezésére az igazolásokhoz.Ordog írta:Kiváncsi vagyok a fejleményekre. Képtelenség, hogy Kakát odavigye... Ha viszont mégis sikerül, honnan lesz pénze a többi játékosra???
Mondjuk a forrás nem túl hiteles...

LINK

-
- Capitá del Barça
Capelo listája:Kaka (AC Milan), Cesc Fabregas (Arsenal), Arjen Robben (Chelsea), Cristian Chivu (Roma) and Gianluca Zambrotta (Juventus).
ennek ha fele odamegy akkor 200 milla körül költöttek...
meg Zambrotta ugyis ide jön!!!Fabregas meg félig a miénk ugyhogy rá sincs sok esélyük!Kaka most hosszabbitott!Chivu nem eldó meg nem is akar menni!tehát itt max Robbent és esetleg a Gianlucára van esélyük!!!
ennek ha fele odamegy akkor 200 milla körül költöttek...
meg Zambrotta ugyis ide jön!!!Fabregas meg félig a miénk ugyhogy rá sincs sok esélyük!Kaka most hosszabbitott!Chivu nem eldó meg nem is akar menni!tehát itt max Robbent és esetleg a Gianlucára van esélyük!!!

Més qué un Club!!!
-
- Llegenda del Barça
friss hír a szomszédból:
azért az egy kisebb varázslat lenne, ha Kakát odavinné...Calderón: Capello lesz az edző
A Real Madrid újdonsült elnöke, Ramón Calderón bejelentette, hogy Fabio Capello lesz a csapat vezetőedzője. Az olasz mester eredetileg ma reggel érkezett volna Madridba, de még Marbellán tartózkodik, így csak este érkezik a spanyol fővárosba.
"Ma reggel érkezett volna, de még Marbellán van, és csak este jön meg. Hogy hihető is legyen elárulom, hogy ma vele fogok vacsorázni. Ő lesz a vezetőedző!" - mondta Calderón, majd azt is elárulta, hogy Kakát, Robbent és Cescet is Madridba hozza.
- Pedro
- Jugador d'estrella
Jól nézne ki az átlag 165cm magas középpályánkPetI írta: Szerintem Van Bommel helyén simán elférne

Deco-Xavi-Iniesta...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem Van Bommel helyén simán elférnePedro írta:... mert valljuk be, Xavi felépülésével Ini megint kispadra szorulna, lehet nem tetszene neki...

Ja és INIESTA NEM ELADÓ

- Pedro
- Jugador d'estrella
" Végül, Juan Palacios felajánlásával kapcsolatban, amely szerint a második helyet megszerző jelölt áll az új elnök rendelkezésére Pablo, Reyes, és Iniesta leigazolásában, Calderón csak annyit mondott, hogy továbbította az információt Capello és Mijatovic felé, hiszen ezekről a játékosokról is a döntéseket ők hozzák majd meg..." forrás:madridista.hu
Hát kapják már be! Neveljenek ki maguknak ilyen kitűnő zsugásokat, mint Iniesta... Fúúú, de mérges leszek, ha igen... mert valljuk be, Xavi felépülésével Ini megint kispadra szorulna, lehet nem tetszene neki...
Hát kapják már be! Neveljenek ki maguknak ilyen kitűnő zsugásokat, mint Iniesta... Fúúú, de mérges leszek, ha igen... mert valljuk be, Xavi felépülésével Ini megint kispadra szorulna, lehet nem tetszene neki...

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
-
- Eurobarca Staff
Nyugodtan javítsatok ki ha tévedek de én úgy tudom, hogy ez egy BARCELONÁS oldal és jó persze minket is érint, hogy elnökválasztás van meg minden de ez sztem már kezd olyan téma lenni ami a www.madridista.hu -ra sokkal jobban illik és ott talán még több információt is kaphattok...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- zozinho
- Barça B
Fejo írta:Calderón - Capellozozinho írta:tleg azt nem tudjátok h az elnököknek kik az edzöjelöltjeik mert én még csak a játékosokat hallottam.
Villar Mir - Wenger
Palacios - Del Bosque
Köszi.Érdekesek.én egyedül del bosquetol félek.wengerre meg capellora nagyon kiváncsi lennék h mit kezdenének a mostani helyzettel.tudom h capello volt már ott edzö de ez most más szitu.
- Fejo
- Jugador del Barça
Természetesen ez abszolút valós veszély, eddig is az volt. Ezért fontos egy olyan edző aki kordában tudja tartani őket.zozinho írta:Hát Fejo,értem h mire gondolsz mert egy cristiano ronaldo nem semmi zsugás és én is azt mondom rá h kumma jo játékos(bár kicsit önzö,és emberként meg sztem hadd ne mondjam mi) de sztem a reálnak ediig se azzal volta baja h [auto_cenzúra] játékosaik voltak bvagy h nem volt megoldva aj jobb oldal...kumma nagy játékosok vannak igy is és ott vmi más a probléma nem a játékosok tudása..és bevalolom h én örülök a hirnek mert habár biztos lesz pár jo nagy pillanata de hosszutávon csak tovább rombolja a csapatot.és most nem azért mondom mert én nagyon örülök ennk és nem is irigységböl hidd el.de érted h mire gondolok?
A jövőhéten sok mindenben tisztábban fogunk látni.

- Fejo
- Jugador del Barça
A Bernabéu touron (eddig 3-szor voltamOrdog írta:Azért, mert a madrid öltözőjében van egy 4 személyes zuhanyzófülke, amiből 1 hely nem volt kihasználva... eddigFejo írta:Miért is?Badi írta:Guti, Bekem, Szerdzsó Ramos...tökéletesen illene a sorba![]()