Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kaka kerülne annyiba mint anno Zidane... akkor hogy akarják a többieket?Fejo írta:Capellonak állítólag 70 millió font áll majd rendelkezésére az igazolásokhoz.Ordog írta:Kiváncsi vagyok a fejleményekre. Képtelenség, hogy Kakát odavigye... Ha viszont mégis sikerül, honnan lesz pénze a többi játékosra???
Mondjuk a forrás nem túl hiteles...![]()
LINK
Azért írtam, hogy nem túl hiteles, azt azért nem akartam direktbe leírni, hogy hápog...Enrique írta:![]()
![]()
![]()
Azt hittem legalább valami Marca, vagy AS lesz a nemtúlhiteles forrás... Nade a tribalfootball.com-mal kérem ne viccelődjünk, ott ők találják a híreket, semmi alapjuk nincs.
Capellonak állítólag 70 millió font áll majd rendelkezésére az igazolásokhoz.Ordog írta:Kiváncsi vagyok a fejleményekre. Képtelenség, hogy Kakát odavigye... Ha viszont mégis sikerül, honnan lesz pénze a többi játékosra???
azért az egy kisebb varázslat lenne, ha Kakát odavinné...Calderón: Capello lesz az edző
A Real Madrid újdonsült elnöke, Ramón Calderón bejelentette, hogy Fabio Capello lesz a csapat vezetőedzője. Az olasz mester eredetileg ma reggel érkezett volna Madridba, de még Marbellán tartózkodik, így csak este érkezik a spanyol fővárosba.
"Ma reggel érkezett volna, de még Marbellán van, és csak este jön meg. Hogy hihető is legyen elárulom, hogy ma vele fogok vacsorázni. Ő lesz a vezetőedző!" - mondta Calderón, majd azt is elárulta, hogy Kakát, Robbent és Cescet is Madridba hozza.
Jól nézne ki az átlag 165cm magas középpályánkPetI írta: Szerintem Van Bommel helyén simán elférne
Szerintem Van Bommel helyén simán elférnePedro írta:... mert valljuk be, Xavi felépülésével Ini megint kispadra szorulna, lehet nem tetszene neki...
Fejo írta:Calderón - Capellozozinho írta:tleg azt nem tudjátok h az elnököknek kik az edzöjelöltjeik mert én még csak a játékosokat hallottam.
Villar Mir - Wenger
Palacios - Del Bosque
Természetesen ez abszolút valós veszély, eddig is az volt. Ezért fontos egy olyan edző aki kordában tudja tartani őket.zozinho írta:Hát Fejo,értem h mire gondolsz mert egy cristiano ronaldo nem semmi zsugás és én is azt mondom rá h kumma jo játékos(bár kicsit önzö,és emberként meg sztem hadd ne mondjam mi) de sztem a reálnak ediig se azzal volta baja h [auto_cenzúra] játékosaik voltak bvagy h nem volt megoldva aj jobb oldal...kumma nagy játékosok vannak igy is és ott vmi más a probléma nem a játékosok tudása..és bevalolom h én örülök a hirnek mert habár biztos lesz pár jo nagy pillanata de hosszutávon csak tovább rombolja a csapatot.és most nem azért mondom mert én nagyon örülök ennk és nem is irigységböl hidd el.de érted h mire gondolok?
A Bernabéu touron (eddig 3-szor voltamOrdog írta:Azért, mert a madrid öltözőjében van egy 4 személyes zuhanyzófülke, amiből 1 hely nem volt kihasználva... eddigFejo írta:Miért is?Badi írta:Guti, Bekem, Szerdzsó Ramos...tökéletesen illene a sorba![]()