Nem sorolom tovább, értelmetlen...

Az két teljesen más meccs volt.A harmatgyenge Szerbek ellen Robinho is simán lött volna gólt vagy adott volna gólpasszt.Charlie írta:Messi játszott eddig 20percet, Robinho 40-t mondjuk.Mind2en színt hoztak saját csapatuk játékába.
Messigólpassz,gól
Robinhogólpassz
C.
semmiképp!!! adriano ezerszer jobb, csak még nem kapta el a fonalat. ahogyan még ronaldinho sem... igazi középcsatár!!! tavaly hihetetlen formában volt a konf. kupán, előtte a copán és az ifiken. mindenhol gólkirály! idén az inter kb. a real kategóriája volt... nem csodálom, hogy nincs még formában... de ha beindul, sztem lehet a VB gólkirálya!!!doki írta:Saviola-Adriano X(1) Nem elfogultság miatt!
igen, nagyon jók, de ha összehasonlítjuk a neveket:antiimperialista írta:Hogyne lenne, az argentinok: Riquelme, Crespo, Saviola, Tevez, Aimar, Messi... Ráadásul nekik most nagyon megy is.Subinho írta:mert ha azt halljuk, hogy ronaldo-adriano-ronaldinho-kaká-robinho... hát nemtom van-e még olyan csapat, akinek ennyi sztár támadója van...
Persze aláírom, hogy az általad felsorolt brazilok névben valamivel erősebbnek számítanak, de az én hatosom is nagyon erős, és ők is sztár támadók...
Ha jól tudom, El Gordo azt jelenti: a dagadt. Tehát Ronaldo.Rajmó írta:Ez mi vagy kidickricsi írta: El Gordo eddig a VB zenebohóca![]()
![]()
Hogyne lenne, az argentinok: Riquelme, Crespo, Saviola, Tevez, Aimar, Messi... Ráadásul nekik most nagyon megy is.Subinho írta:mert ha azt halljuk, hogy ronaldo-adriano-ronaldinho-kaká-robinho... hát nemtom van-e még olyan csapat, akinek ennyi sztár támadója van...
merx írta:Hi!
Vki meg tudná nekem mondani, hogy honnan lehetne leszedni az eddigi meccsek összefoglalóit vagy a gólokat külön-külön?!
Előre is kössssz...
http://vb.sportklub.tv/Golok_index.phpmerx írta:Hi!
Vki meg tudná nekem mondani, hogy honnan lehetne leszedni az eddigi meccsek összefoglalóit vagy a gólokat külön-külön?!
Előre is kössssz...