Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.25. 22:01:59

Slither írta:A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.
talán előbb jáccania kéne,nem? :? :evil:
Kép

Més qué un Club!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.25. 21:04:45

madmax87 írta: Miez a szöveg hogy "csak a pénzt vitte" abszulot nem értek veled egyet az ha rijkard nem játszatja az az Ő hülyesége az ha nem kap új szerzödést az az Ő meg a nagyrabecsült vezetöség hülyesége! Ha tudnád igazán értékelni a klubbhüséget és a teljesitményt is akkor lenne realitása annak amit mondtál de igy sajnos nincs!!! :roll:
Minek egy olyan játékos klubhűségét értékelni az eladásnál, ha mindenki tudja, hogy nem tartanak rá igényt. A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.25. 18:59:42

Slither írta:
grecki írta:Nekem már csak az a furcsa, hogy amikor rúgdosta a gólokat, akkor valahogy mindenki sajnálta, hogy lehet távozni fog. Mindenki istenítette, hogy milyen jól nyomja
Én már rég túladtam volna rajta, akár kevés pénzért is, mivel úgysem játszott itt, így semmi haszna sem volt a csapatnak, csak a pénzt vitte. Amikor rugdosta a gólokat, sztem rajtam kívül is mondták páran, hogy nézzük már meg kinek rúgta! :wink: Jó játékos, meg szimpatikus is, de már rég nem itt a helye. (mivel úgysem játszatja Rijkaard)
Miez a szöveg hogy "csak a pénzt vitte" abszulot nem értek veled egyet az ha rijkard nem játszatja az az Ő hülyesége az ha nem kap új szerzödést az az Ő meg a nagyrabecsült vezetöség hülyesége! Ha tudnád igazán értékelni a klubbhüséget és a teljesitményt is akkor lenne realitása annak amit mondtál de igy sajnos nincs!!! :roll:
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.25. 18:56:49

barca99 írta:
grecki írta:Visca el Saviola, akkor is!!!
Akkor is, és mindig is! :)

Saviola kell, mert univerzális, igaz, hogy kp-n nem vethető be, mint Guddy, de a tridente akármelyik posztján tud játszani. Egy igazi jolly joker! És sztem igencsak tett már le az asztalra ahhoz, hogy itt maradhasson... :roll:
Teljessen igazad van, mindörökké Barcelona!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.25. 12:30:30

grecki írta:Nekem már csak az a furcsa, hogy amikor rúgdosta a gólokat, akkor valahogy mindenki sajnálta, hogy lehet távozni fog. Mindenki istenítette, hogy milyen jól nyomja
Én már rég túladtam volna rajta, akár kevés pénzért is, mivel úgysem játszott itt, így semmi haszna sem volt a csapatnak, csak a pénzt vitte. Amikor rugdosta a gólokat, sztem rajtam kívül is mondták páran, hogy nézzük már meg kinek rúgta! :wink: Jó játékos, meg szimpatikus is, de már rég nem itt a helye. (mivel úgysem játszatja Rijkaard)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.25. 11:37:26

barca99 írta:

Saviola kell, mert univerzális, igaz, hogy kp-n nem vethető be, mint Guddy, de a tridente akármelyik posztján tud játszani. Egy igazi jolly joker! És sztem igencsak tett már le az asztalra ahhoz, hogy itt maradhasson... :roll:
Én mindegyik kérdéseben igazat adok neked,átéltem az a sok dolgot,amit tett a Csapatért,most is,régebben is,szóval ha csak azon múlna,hogy megérdemli e,akkor 1000%,hogy maradna!

De nem azon fog múlni :? és távozni fog...ebbe már pár éve sajnos beletőrődtem,igaz úgymond felszakították a sebeket,hogy látthattuk jópár meccsen jól játszani...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.25. 11:06:39

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.25. 09:36:48

Nekem már csak az a furcsa, hogy amikor rúgdosta a gólokat, akkor valahogy mindenki sajnálta, hogy lehet távozni fog. Mindenki istenítette, hogy milyen jól nyomja, és hogy milyen [auto_cenzúra] helyzetben van a szerződése körüli hercehurcában... Most meg, áh, inkább nem is mondok semmit.

És azt ne felejtsétek el, ha megnyerjük a kupát, akkor az nagyrészben az ő érdeme is lesz, mert akkor lehetette elővenni a kalapból, amikor a csapatnak b.szottul nem ment... Beállt a pályára, félrerakta az esetleges sértődöttségét és termelte a találatokat. Amivel meglettek a továbbjutások...

Visca el Saviola, akkor is!!!
otto'o
Barça B

2007.03.24. 18:40:05

grecki írta:
otto'o írta:jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek
Azért túlzásokba ne essünk... :wink:
egy évre € 5M volt a fizetése plusz ha eladjuk azért is lehetett volna kapni pár millát
azért ez még a barcának is pénz
(bár ha jól emlékszem a végén már ingyen is adták volna csak ne kelljen kipengetni a fizut)
madmax87 írta:Akkor csak ha még 1 kérdést megengedsz! Szerinted goddy jobbb a saviolanal, illetve kit tudnál a mostani keretböl elképzelni eto'o helyén elöl ha esetleg megint megsérülne?
én úgy gondolom gudjohnsen nem egy ügyetlen gyerek
neki az volt a pechje hogy pár hónap p.div. tapasztalat után vált az első számú gólfelelőssé
ha mindez a második barca-évében történik sztem sokkal jobban helyt állt volna
úgyhogy én mindenképpen adnék neki még egy év lehetőséget
úgy tudom jelen keretben csak ez a három középcsatárunk van
ilyen körülmények között a legjobb megoldás amit rijkaard is választott
ronie-t betolni középre
Boixos írta:elfogadta a fizetéscsökkentést, elzavarta a menedzserét
persze, tudom
de ezt már szerintem túl későn tette
addigra már az a minimális jószándék is elfogyott
ráadásul álszent dolognak tartom azt mondani hogy mindenről az ügynököm tehetett, mintha neki nem lett volna beleszólása a saját szerződésébe
Boixos írta:h jelenleg nem fér bele rijkaard elképzeléseibe, az csak egy dolog, mivel még az sem 100, h a köv szezont is ezzel az edzővel kezdjük.
kizárt dolognak tartom hogy elküldjék rijkaardot
nagy butaság lenne
de ezt majd inkább máskor az ő topicjában

peace
barca, barca, baaar-ca
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.24. 17:24:42

fcbarcelonazsombi írta:Hát, nem csak egy honapig mnet neki jól. Asztán két meccsen nem rugot golt és már megint nem játszot ha nem adnak bizonyitási lehetöséget akkor nehéz bizonyitani. Ha a perc/gol átlagot nézük akkor neki van a legjobb átlaga akkor miről beszélünk.
Tény,hogy volt jó időszaka,de nézzük már meg kiknek rúgta azt a sok gólt...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.03.24. 16:58:55

Hát, nem csak egy honapig mnet neki jól. Asztán két meccsen nem rugot golt és már megint nem játszot ha nem adnak bizonyitási lehetöséget akkor nehéz bizonyitani. Ha a perc/gol átlagot nézük akkor neki van a legjobb átlaga akkor miről beszélünk.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.24. 16:55:47

Boixos írta: majd ha az izlandi is eljut az 50-60 barcás góljáig, akkor majd változtatok rajta.
Én is jobban kedvelem Saviolát, magát az embert, a játéstílust amit képvisel, és tudom mit tett már a Barcáért stb.-stb.
De mostanság nagyon gyengén játszott, utolsó 3 meccsén gyengébben, mint Guddy általában! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.24. 16:52:52

Slither írta:
Boixos írta:szarabb zsugás játszik a helyén.
Szted! De a vezetőség szerint nem, és ez a lényeg!
így van, szerintem. hadd legyen már véleményem a dologról.
köszi.

majd ha az izlandi is eljut az 50-60 barcás góljáig, akkor majd változtatok rajta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.03.24. 16:50:05

Los Banditos írta:
Boixos írta:egy nála szarabb zsugás játszik a helyén.
Saviolának volt 1 jó hónapja utánna a csapat egyik leggyengébb láncszeme volt.

Szerencsére Rijkaard tudja hogy kinek kell játszania.
Ezzel tudok egyetérteni. Nem tudom, és nem is mennék bele, h most Guddy vagy Saviola a jobb (giulynél mind2) de mindenesetre mindkettő vér gyenge, és igazán egyik sem érdemli meg az elmult 1-2 hónap alapján, h játszhasson!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.24. 16:44:57

Boixos írta:egy nála szarabb zsugás játszik a helyén.
Saviolának volt 1 jó hónapja utánna a csapat egyik leggyengébb láncszeme volt.

Szerencsére Rijkaard tudja hogy kinek kell játszania.
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.24. 16:41:02

Boixos írta:szarabb zsugás játszik a helyén.
Szted! De a vezetőség szerint nem, és ez a lényeg!
grecki írta:Nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon marasztalnák.
Mert mikor mondták hogy nagyon akarják? :roll: Mindig is úgy volt, hogy ha maradni akar, akkor elétesznek majd vmilyen szerződést, de nekik sosem volt ez olyan fontos dolog. Sztem ez mindenki tudja (tudta), Saviola is, szóval nincs ebben semmi szemétség. Az meg hogy annak idején Laporta mit mondott, az akkor volt. Annak a szezonnak a végén elmondták, hogy nem tartanak rá igényt.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.24. 16:30:15

Slither írta:
Boixos írta: az már csak hab a tortán, h nem egy nála nagyságrendekkel jobb játékost preferálnak helyette...
Ennek aztán végképp semmi köze a bánnásmódhoz! Mindenki azt preferálja, akit csak akar, mert nem lehet mindenkinek ugyanolyan a véleménye.
ezt nem a bánásmóddal kapcsolatban mondtam, hanem mint sluszpoént.
az egy dolog, h szórakoznak vele, az meg egy másik dolog, h egy nála szarabb zsugás játszik a helyén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.24. 13:57:57

lionelmessi19 írta:Erre speciel Én nem emléxem :roll:
Pedig így volt, úgy adták kölcsön a Monacónak, hogy megígérték neki, hogy ha lehúzza azt a szezont, akkor tárt karokkal várják!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.24. 13:48:43

grecki írta:Laporta megígérte neki, hogy a kölcsönszerződések után szívesen látják viszont a csapatban, sőt visszavárják!
Erre speciel Én nem emléxem :roll:
De lehetséges, csak nem maradt meg h visszavárják...max a kényszerkölcsönadáskor mondhatta, de hát azután meg egyértelműen ki lett jelentve, h nincs rá szükség :roll:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.24. 13:32:22

Laporta megígérte neki, hogy a kölcsönszerződések után szívesen látják viszont a csapatban, sőt visszavárják! Ehhez képest mindent elkövettek annak érdekében, hogy kipenderítsék. Csakis Saviolán múlt, hogy nem mondott igent más klubok hívó szavára, mert ő itt akart játszani. Ekkora fiztut meg máshol is simán megkapott volna, szóval nem hiszem, hogy ez állt volna a háttérben. Ráadásul belement volna a fizucsökkentésbe, kihajította az ügynökét, kész lenne még most is felvenni a tárgyalásokat. Csak elé kellett volna tenni egy tervezetet, de Txikinek nem fért bele az idejébe... Sőt, az évfordulót követően bárkivel megegyezhet, és ezt a vezetés is nagyon jól tudja, tehát, ha annyira meg akarnák tartani, akkor talán már vették volna a fáradtságot. Nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon marasztalnák.

Persze szívük joga eldönteni, hogy kivel képzelik el a jövőt, de akkor talán nem Pató Pál úrként kellene kezelni az ügyet, hogy "Ej, ráérünk arra még..."

Ez a gáz! Mondják azt, hogy nem kap szerződést, köszönjük az eddigi erőfeszítéseit, és legyenek már gerinces lényhez méltóak!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.24. 12:58:21

Boixos írta: az már csak hab a tortán, h nem egy nála nagyságrendekkel jobb játékost preferálnak helyette...
Ennek aztán végképp semmi köze a bánnásmódhoz! Mindenki azt preferálja, akit csak akar, mert nem lehet mindenkinek ugyanolyan a véleménye.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.24. 12:50:53

Most komolyan, mi az a dolog, ami undorító a klub bánásmódjában? Ők nem hitegették semmivel, mondták, hogy ő nem kell nekik, keressen magának másik csapatot.
akkor valahogy nem sikerült túl egyértelműre az akaratuk kinyilvánítása...
pedig a barcáról szóló dokumentumfilmben már 2004ben tologatta a gyereket csiki és sorriano, amikor a szerződéseket nézték át.
ehhez képest még mindig nem értek a dolgok végére.
az már csak hab a tortán, h nem egy nála nagyságrendekkel jobb játékost preferálnak helyette...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.24. 12:36:32

Most komolyan, mi az a dolog, ami undorító a klub bánásmódjában? Ők nem hitegették semmivel, mondták, hogy ő nem kell nekik, keressen magának másik csapatot. Ha mindenképpen maradni akar, akkor el kell fogadnia, hogy csak csere, és le kell adnia a fizujából, és majd vmikor az idény végéig ajánlanak 1 szerződést. Attól hogy imádja a klubot + régebben jó volt, attól még ugyanaz a helyzet. Szóval nem láttom azt, hogy mi az a felhábórító dolog, amit a vezetőség a Nyúllal tett. :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.24. 12:00:55

Ja, és nézd meg Drigo legújabb gyöngyszemét... Ki a második a házi góllövő listán? :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.24. 11:54:43

otto'o, természetesen tiszteletben tartva a véleményedet, azért megkérdezném, h nem tudtál arról, h a nyúl már MINDENT megtett amit megtehetett - persze a normális határokon belül -, h az anyagi "kellemetlenségeket" rendezze a Klubbal? elfogadta a fizetéscsökkentést, elzavarta a menedzserét, ezerszer kijelentette, h neki bőven megér ennyit, csak a barcánál maradhasson. de ez már annyiszor le lett írva, mint a petőfi a ködben.
h jelenleg nem fér bele rijkaard elképzeléseibe, az csak egy dolog, mivel még az sem 100, h a köv szezont is ezzel az edzővel kezdjük.
de egyébként ebben az egész szituban az az undorító nekem, ahogy a Klub részéről kezelik az ügyet (függetlenül attól, h szimpatizálok-e saviolával, v sem). egyszerűen le sem sz.rják a gyereket, ennél még a legutolsó ifijátékos is több tiszteletet érdemelne, nemhogy a nyúl.
évek óta szívatják már.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt