Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán előbb jáccania kéne,nem?Slither írta:A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.
Minek egy olyan játékos klubhűségét értékelni az eladásnál, ha mindenki tudja, hogy nem tartanak rá igényt. A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.madmax87 írta: Miez a szöveg hogy "csak a pénzt vitte" abszulot nem értek veled egyet az ha rijkard nem játszatja az az Ő hülyesége az ha nem kap új szerzödést az az Ő meg a nagyrabecsült vezetöség hülyesége! Ha tudnád igazán értékelni a klubbhüséget és a teljesitményt is akkor lenne realitása annak amit mondtál de igy sajnos nincs!!!
Miez a szöveg hogy "csak a pénzt vitte" abszulot nem értek veled egyet az ha rijkard nem játszatja az az Ő hülyesége az ha nem kap új szerzödést az az Ő meg a nagyrabecsült vezetöség hülyesége! Ha tudnád igazán értékelni a klubbhüséget és a teljesitményt is akkor lenne realitása annak amit mondtál de igy sajnos nincs!!!Slither írta:Én már rég túladtam volna rajta, akár kevés pénzért is, mivel úgysem játszott itt, így semmi haszna sem volt a csapatnak, csak a pénzt vitte. Amikor rugdosta a gólokat, sztem rajtam kívül is mondták páran, hogy nézzük már meg kinek rúgta!grecki írta:Nekem már csak az a furcsa, hogy amikor rúgdosta a gólokat, akkor valahogy mindenki sajnálta, hogy lehet távozni fog. Mindenki istenítette, hogy milyen jól nyomjaJó játékos, meg szimpatikus is, de már rég nem itt a helye. (mivel úgysem játszatja Rijkaard)
Teljessen igazad van, mindörökké Barcelona!barca99 írta:Akkor is, és mindig is!grecki írta:Visca el Saviola, akkor is!!!![]()
Saviola kell, mert univerzális, igaz, hogy kp-n nem vethető be, mint Guddy, de a tridente akármelyik posztján tud játszani. Egy igazi jolly joker! És sztem igencsak tett már le az asztalra ahhoz, hogy itt maradhasson...
Én már rég túladtam volna rajta, akár kevés pénzért is, mivel úgysem játszott itt, így semmi haszna sem volt a csapatnak, csak a pénzt vitte. Amikor rugdosta a gólokat, sztem rajtam kívül is mondták páran, hogy nézzük már meg kinek rúgta!grecki írta:Nekem már csak az a furcsa, hogy amikor rúgdosta a gólokat, akkor valahogy mindenki sajnálta, hogy lehet távozni fog. Mindenki istenítette, hogy milyen jól nyomja
Én mindegyik kérdéseben igazat adok neked,átéltem az a sok dolgot,amit tett a Csapatért,most is,régebben is,szóval ha csak azon múlna,hogy megérdemli e,akkor 1000%,hogy maradna!barca99 írta:Akkor is, és mindig is!grecki írta:Visca el Saviola, akkor is!!!![]()
Saviola kell, mert univerzális, igaz, hogy kp-n nem vethető be, mint Guddy, de a tridente akármelyik posztján tud játszani. Egy igazi jolly joker! És sztem igencsak tett már le az asztalra ahhoz, hogy itt maradhasson...
Akkor is, és mindig is!grecki írta:Visca el Saviola, akkor is!!!
egy évre € 5M volt a fizetése plusz ha eladjuk azért is lehetett volna kapni pár millátgrecki írta:Azért túlzásokba ne essünk...otto'o írta:jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek
én úgy gondolom gudjohnsen nem egy ügyetlen gyerekmadmax87 írta:Akkor csak ha még 1 kérdést megengedsz! Szerinted goddy jobbb a saviolanal, illetve kit tudnál a mostani keretböl elképzelni eto'o helyén elöl ha esetleg megint megsérülne?
persze, tudomBoixos írta:elfogadta a fizetéscsökkentést, elzavarta a menedzserét
kizárt dolognak tartom hogy elküldjék rijkaardotBoixos írta:h jelenleg nem fér bele rijkaard elképzeléseibe, az csak egy dolog, mivel még az sem 100, h a köv szezont is ezzel az edzővel kezdjük.
Tény,hogy volt jó időszaka,de nézzük már meg kiknek rúgta azt a sok gólt...fcbarcelonazsombi írta:Hát, nem csak egy honapig mnet neki jól. Asztán két meccsen nem rugot golt és már megint nem játszot ha nem adnak bizonyitási lehetöséget akkor nehéz bizonyitani. Ha a perc/gol átlagot nézük akkor neki van a legjobb átlaga akkor miről beszélünk.
Én is jobban kedvelem Saviolát, magát az embert, a játéstílust amit képvisel, és tudom mit tett már a Barcáért stb.-stb.Boixos írta: majd ha az izlandi is eljut az 50-60 barcás góljáig, akkor majd változtatok rajta.
így van, szerintem. hadd legyen már véleményem a dologról.Slither írta:Szted! De a vezetőség szerint nem, és ez a lényeg!Boixos írta:szarabb zsugás játszik a helyén.
Ezzel tudok egyetérteni. Nem tudom, és nem is mennék bele, h most Guddy vagy Saviola a jobb (giulynél mind2) de mindenesetre mindkettő vér gyenge, és igazán egyik sem érdemli meg az elmult 1-2 hónap alapján, h játszhasson!Los Banditos írta:Saviolának volt 1 jó hónapja utánna a csapat egyik leggyengébb láncszeme volt.Boixos írta:egy nála szarabb zsugás játszik a helyén.
Szerencsére Rijkaard tudja hogy kinek kell játszania.
Saviolának volt 1 jó hónapja utánna a csapat egyik leggyengébb láncszeme volt.Boixos írta:egy nála szarabb zsugás játszik a helyén.
Szted! De a vezetőség szerint nem, és ez a lényeg!Boixos írta:szarabb zsugás játszik a helyén.
Mert mikor mondták hogy nagyon akarják?grecki írta:Nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon marasztalnák.
ezt nem a bánásmóddal kapcsolatban mondtam, hanem mint sluszpoént.Slither írta:Ennek aztán végképp semmi köze a bánnásmódhoz! Mindenki azt preferálja, akit csak akar, mert nem lehet mindenkinek ugyanolyan a véleménye.Boixos írta: az már csak hab a tortán, h nem egy nála nagyságrendekkel jobb játékost preferálnak helyette...
Erre speciel Én nem emléxemgrecki írta:Laporta megígérte neki, hogy a kölcsönszerződések után szívesen látják viszont a csapatban, sőt visszavárják!
Ennek aztán végképp semmi köze a bánnásmódhoz! Mindenki azt preferálja, akit csak akar, mert nem lehet mindenkinek ugyanolyan a véleménye.Boixos írta: az már csak hab a tortán, h nem egy nála nagyságrendekkel jobb játékost preferálnak helyette...
akkor valahogy nem sikerült túl egyértelműre az akaratuk kinyilvánítása...Most komolyan, mi az a dolog, ami undorító a klub bánásmódjában? Ők nem hitegették semmivel, mondták, hogy ő nem kell nekik, keressen magának másik csapatot.