Phelps hány éves???aronba írta:Hát igen, azért sokat elmond Cseh Laciról, hogy ő az egyedüli aki meg tudja szorítani a földönkívülit![]()
Hogy le tudja-e győzni? Nem tudom Biztos hogy mindent megtesz a sikerért. Senki sem szeretne háromszor kikapni ugyanattól a személytől.
másrészt Lacié a jövő. Londonban ha így folytatja szállítani fogja az aranyakat, a jelen viszont tagadhatatlanul Phelpsé
Olimpia 2008
És Cseh Laci? Vagy a többiek?
- van Bommel
- Capitá del Barça
Miért érzem úgy, hogy a k*cs*g Felpsz is ehhez tartozik?Ennyit az élsportról. No comment.kovinho írta:Ezt érdemes elolvasni...
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
-
- Capitá del Barça
Azt nem értem, hogy ha Laci az egyetlen aki meg tudja szorítani azt a mutánst
akkor például Alain Bernard (remélem jól írtam de ez nem valószínű) mért nagyobb név mint ő? Vagy bárki más? Vagy csak mi, Magyarok érezzük nagy névnek? 

- van Bommel
- Capitá del Barça
Először is Cseh Lacinak hatalmas gratula. Másodsorban pedig: Mincza Ildikó a 4 között!!!!! Fél 2től elődöntő! Hajrá Ildi!!!

Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hát igen, azért sokat elmond Cseh Laciról, hogy ő az egyedüli aki meg tudja szorítani a földönkívülit
Hogy le tudja-e győzni? Nem tudom Biztos hogy mindent megtesz a sikerért. Senki sem szeretne háromszor kikapni ugyanattól a személytől.
másrészt Lacié a jövő. Londonban ha így folytatja szállítani fogja az aranyakat, a jelen viszont tagadhatatlanul Phelpsé

-
- Director del Fútbol
Laci teljesítménye bőven van akkora mint Phelpsé!! Ugye köztudott h gyerekkorában kiderült h asztmás meg h tüdőkapacitása kisebb mint kortársaié, most nem tom felnőttkorban mi a helyzet, de nem semmi amit produkál... Phelpsről meg nem lehet mit mondani nem értem ezt az embert!
Hihetetlen! Férfi úszóinkban nem csalódtunk szép volt Laci!! Gyurta döntője 200 m mell mikor lesz?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Csak a rend kedvéért a bulvár ellen:Shandor írta:Egyetlen magyar súlyemelőnk az idei Olimpián, Baranyai János harmadik szakításakor kifacsarodott a jobb könyöke, majd a hátára ráesett a 146 kg súly. Sokkos állapotban vitték a kórházba, ahol most altatják.atya isten a magyar csávo keze leszakadt élöben láttam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lol!ez mi?![]()
![]()
Jobbulást kívánok neki!
A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) ügyeletes orvosa, Marta Victoria Barroga az Új Kína hírügynökségnek elmondta: szerencsére nem olyan súlyos a sérülés, mint amilyennek először látszott. "Baranyainak legalább egy hét teljes pihenőre van szüksége, és négy hét múlva már rendben lesz" - tette hozzá.
-
- Jugador d'estrella
Egyetlen magyar súlyemelőnk az idei Olimpián, Baranyai János harmadik szakításakor kifacsarodott a jobb könyöke, majd a hátára ráesett a 146 kg súly. Sokkos állapotban vitték a kórházba, ahol most altatják.atya isten a magyar csávo keze leszakadt élöben láttam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lol!ez mi?![]()

Jobbulást kívánok neki!
atya isten a magyar csávo keze leszakadt élöben láttam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nah hát igen, de ahogy mondják Phelps földönkívüli
Viccet félretéve, biztos hogy korunk legnagyobb úszója az amerikai

Viccet félretéve, biztos hogy korunk legnagyobb úszója az amerikai
durva hogy senki sem úszott még ilyen eredményt phelpsen kívül..
Bravó Cseh László! Szép volt.
A rádió riporterét meg a ...-be kéne küldeni. Hogy tud akkora hülyeséget mondani, hogy Laci a mi ezüstfiúnk? Meg is sértődött Laci aki kijelentette, hogy nem ezüstfiú, s nem is boldog de fáradt és készül estére az újabb számára. Profi hozzáállás.
A kedves riporter meg legközelebb gondolkodjon mielőtt hülyeségeket mond...
A rádió riporterét meg a ...-be kéne küldeni. Hogy tud akkora hülyeséget mondani, hogy Laci a mi ezüstfiúnk? Meg is sértődött Laci aki kijelentette, hogy nem ezüstfiú, s nem is boldog de fáradt és készül estére az újabb számára. Profi hozzáállás.
A kedves riporter meg legközelebb gondolkodjon mielőtt hülyeségeket mond...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
szntem 1 órán belül...lluisllach89 írta:Mikor lesz a férfi 200 pillangó döntője![]()

Phelps valószínűsíthetően 4.aranya...majd 5.19 kor 4x 200as váltó...talán az 5.aranya...hosszú lesz ez a pár 'perc',elég jól telt az éjszaka,de csak kihordom lábon

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Mikor lesz a férfi 200 pillangó döntője

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Llegenda del Barça
rizzsel.van Bommel írta:Jól vagyok informálva, hogy az a rizszabáló ferdeszemű nyerte az olimpiát, amelyik Nemcsiket kiverte? Hihetetlen lenne számomra, mivel etetik ezeket?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Capitá del Barça

Més qué un Club!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Jól vagyok informálva, hogy az a rizszabáló ferdeszemű nyerte az olimpiát, amelyik Nemcsiket kiverte? Hihetetlen lenne számomra, mivel etetik ezeket?
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Phelps ismét nagyot úszott,már a rajt után,ahogy kijött a vízből fél testhossz előnye volt.
4x 200as váltót is megnyerik,ha nem váltanak rosszúl, az utánalévő versenyeire viszont kiváncsi leszek.
Danikának grt.
4x 200as váltót is megnyerik,ha nem váltanak rosszúl, az utánalévő versenyeire viszont kiváncsi leszek.
Danikának grt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.