Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Phelps hány éves???aronba írta:Hát igen, azért sokat elmond Cseh Laciról, hogy ő az egyedüli aki meg tudja szorítani a földönkívülit![]()
Hogy le tudja-e győzni? Nem tudom Biztos hogy mindent megtesz a sikerért. Senki sem szeretne háromszor kikapni ugyanattól a személytől.
másrészt Lacié a jövő. Londonban ha így folytatja szállítani fogja az aranyakat, a jelen viszont tagadhatatlanul Phelpsé
Miért érzem úgy, hogy a k*cs*g Felpsz is ehhez tartozik?Ennyit az élsportról. No comment.kovinho írta:Ezt érdemes elolvasni...
Csak a rend kedvéért a bulvár ellen:Shandor írta:Egyetlen magyar súlyemelőnk az idei Olimpián, Baranyai János harmadik szakításakor kifacsarodott a jobb könyöke, majd a hátára ráesett a 146 kg súly. Sokkos állapotban vitték a kórházba, ahol most altatják.atya isten a magyar csávo keze leszakadt élöben láttam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lol!ez mi?![]()
![]()
Jobbulást kívánok neki!
Egyetlen magyar súlyemelőnk az idei Olimpián, Baranyai János harmadik szakításakor kifacsarodott a jobb könyöke, majd a hátára ráesett a 146 kg súly. Sokkos állapotban vitték a kórházba, ahol most altatják.atya isten a magyar csávo keze leszakadt élöben láttam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
lol!ez mi?![]()
szntem 1 órán belül...lluisllach89 írta:Mikor lesz a férfi 200 pillangó döntője![]()
rizzsel.van Bommel írta:Jól vagyok informálva, hogy az a rizszabáló ferdeszemű nyerte az olimpiát, amelyik Nemcsiket kiverte? Hihetetlen lenne számomra, mivel etetik ezeket?