2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem alapból nincs meg a tudása, mert ami az erőssége volt Angliában (technikai tudás), az itt egyáltalán nem kiemelkedő, lőni nem tud, fizikailag meg gyenge. De még tudásban lenne is helye, egy év alatt jó meccse se volt, ez nagyon sok idő, ilyenkor nincs magyarázkodás tovább. Viszlát.Mosquito írta: Tudása meg van, de fejben nagy zavar van nála is.
Tudása meg van, de fejben nagy zavar van nála is.Cooltiszo írta:Katasztrófa eddig Samuel barátunk. Szép gólt fejelt, de 3 olyan ziccere volt még ezen kívül amiket be kell lőni, mert ezek azok amik ritkák és a Van der Sar ellen még ha ettől jobban csinálja se biztos, hogy elég, de ez mindenképpen kevés (már hónapok óta)...
Hlebnek viszlát. Így is kár, hogy ő szerencsétlenkedik a pályán, és nem egy fiatal jut élete lehetőségéhez. Sokáig nem mondtam róla véleményt, mondván egyszer úgyis beindul, hát nem. Kevés ide, nem szeretném többet Barca mezben pályán látni...
nincsen!Pubi007 írta:Sziasztok!
Sport1-et hol tudok nézni neten?
Köszi!
kovinho írta:Eddig tetszik. Pedro iszonyat gyors és szépen cselez, hasznosan játszik. Eddig Oier is magabiztos. Hlebbel meg csak egy bajom van, olyan mintha belesz.rna az egészbe... lehetne egy kicsit lelkesebb, akármilyen nehéz is neki. Eto'o lehetne hatékonyabb, de én pont emiatt nem kezdettem volna, ... sajnos fáradt. Osasuna ellen azért remélem pihenteti Guardiola. Bojannak meg egyáltalán nem fekszik ez a bal szél, nem az ő stílusa.
Dehogy fáradtság...barcapowa írta:mi lehet Eto'oval fiuk??mit gondoltok?? talan faradtsag...?
csak pár centit kellett volna lentebb nézned... :SalbicelesteX írta:Sziasztok!Hogy áll a meccs?Nincs sport1em!!!