Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.12. 08:34:40

fcjoc írta:
Entonii8 írta:..miközben Gudi végig játsza a meccset,úgy,h még momentuma sem volt....
ő nem is azért játszik hogy legyenek momentumai, nem elől játszik a támadósorban. inkább olyasféle védekező szerepkört szán neki Pep. ellenben hleb-el, akinek igencsak a támadó sorban kéne presszionálni. túl sokat akar, és összesz.rjamagát. nem ide való :wink:
Tavaly Henryn is csak a görcsös akarás látszott, és idén milyen jól játszik. Az akarásnak előbb-vagy utóbb megvan az eredménye, Henrynél inkább utóbb jött. Hlebnél sztem ennyi nem is kéne, csak egy pár meccs kezdőként, és megmutatná. Játszott már 2 meccset végig egymás után :?: Vagyat akár 1et?
Itt probléma, ennyi idő alatt nem nagyon lehet bizonyitani. Ugyanez igaz Bojanra, akit már sokan leirtak idén, és Caceresre.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.04.12. 07:51:08

Entonii8 írta:..miközben Gudi végig játsza a meccset,úgy,h még momentuma sem volt....
ő nem is azért játszik hogy legyenek momentumai, nem elől játszik a támadósorban. inkább olyasféle védekező szerepkört szán neki Pep. ellenben hleb-el, akinek igencsak a támadó sorban kéne presszionálni. túl sokat akar, és összesz.rjamagát. nem ide való :wink:
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.12. 07:44:14

ami engem illet sajnos már nem vagyok tanuló!
a Messi-vel kapcsolatos véleményemre érkezett reakcióknak örülök elsősorban azért, mert az észrevételem miszerint nem játszott jól! senki nem cáfolta. nekem a fórumokban ez a lényeg, hogy kontrolálni tudjam a saját látásmódom.
természetesen nagyon szeretem Messit-ha jól játszik! talán ez lehet a baj hogy valóban mindég elvárnám, hogy egy bizonyos szintet megüssön, de két dolgot hangsúlyoznék:
nem osztom azokat a nézeteket miszerint egy profi játékost megviselne egy olyan (saját szavai szerint is élvezetes és sikeres )meccs mint a Bayern elleni, Messit ez inkább feldobta mint kikészítette!
a másik, hogy én igyekszem pontosan fogalmazni, tehát nem azzzal volt bajom, hogy nem sikerültek a cselei, hogy mellé lőtt egy tizeneggyest(meg sem említettem) hanem a meccs iránti elkötelezettségét hiányoltam ami ráadásul nem először véltem felfedezni.
Azt, hogy rendre és feltűnően szabadulni igyekezett a labdáktól, meg sem kísérelte, hogy meginduljon - túl gyakran ahoz hogy észrevehető lett -
nem vagyok makszimalista!! csak nem értettem, ill- nem értem, hogy hogyal lehet egy briliáns teljesítményre képes játékosnál ilyen kontrasztokat látni. A ti magyarázatotok nem győzött meg de mint lehetőség persze ez is benne lehet a pakliban.
nincs kétségem, hogy láthatjuk még a srácot sziporkázni, akkor majd arról írok! (jobban is szeretném)
Norberto 25
Jugador del Barça

2009.04.11. 23:13:59

Kötelező megvolt és hendivel jött is:) Visca
Entonii8
Barça B

2009.04.11. 23:12:18

Én Hlebnek sokkal több lehetőséget adnék, ilyen "nem túl komolyra vett" meccseken... és kicsit idegesít,h Ő 15 perc lehetőséget kap..miközben Gudi végig játsza a meccset,úgy,h még momentuma sem volt....
Nem álmodozni kell...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.11. 22:30:09

Varga Tamás írta:...
Tamás, kicsit bővebben fejtetted ki a véleményed, de lényegében ugyanúgy gondoljuk :)

tehát: Messi, Xavi, Dani Alves kegyetlen sok meccset játszanak... vmikor pihenniük kell!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.11. 22:26:45

Csak a második felét láttam, mert vendégek voltak a gépházban,
de amit láttam így féltarcsin is megfelelően nyomtuk.
Ennyi meccsel a hátuk mögött néha így is lehet győzni, hogy
nincsen brillír, meg csoda.
Messire pedig nem érkezhet bántás mert Ő is emberből van és
most teljesítménye szinuszgörbéjéből a közepét láthattuk.
Amikor fontos a 100%-os tónus akkor megkapjuk Tőle és ez a
fontos dolog.
Amikor már a Chelsea, vagy a lLiga rangadói jönnek, akkor az
éppen elég motivációt fog jelenteni Neki.
Lehet hogy most Ő is szívesebben locsolkodna odahaza.
Ne felejtsük el, hogy amíg Ti húsvétoltok, elengeditek magatokat,
addig a Csapatnál nincs megállás, menni kell tovább!
A Konföderációs Kupa miatt is páran hosszabbítani kénytelenek az
egyébként is ultrahosszú szezont, úgyhogy így érje szó a ház elejét!
Nincs semmi baj...
K.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 22:26:12

mess2009 írta: Ami nekem különösen fájó ,mert nem először látom az Messi lélektelen játéka! Egyszerűen nemvolt hajlandó az esetek töbségében kapura fordulni, hátra,vagy oldal szabadult a labdáktól.
Bocsáss meg kedves fórumozó kollégám!
Te ezt komolyan gondoltad?
Azt várod el egy embertől, egy futballistától, hogy az évad 55-58 meccsének mindegyikén 110%-ot teljesítsen, sose hibázzon, sose pihentessen? Ne haragudj, de az ilyesfajta véleményeket nem tudom hova tenni. Lehet, egyedül vagyok ezzel, de akkor is. Szerintem gondold át még egyszer ezen kijelentésedet.
Gondolom, még iskolába jársz. Te a tanév minden napjának, minden tanórájának, minden másodpercében maximális odafigyeléssel veszel részt. Sosem pilledsz el? Sosem érzed magadon a szellemi/fizikai fáradtság jeleit? Sosem érzed magad lemerültnek?

Remélem, nem voltam OFF, csak szemléltetni akartam.
Én magam dolgozom, de van úgy, hogy nagyon fáradt vagyok, hogy elegem van az egészből, és legszívesebben 3 napig csak aludnék, és pihennék.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.11. 22:20:16

mess2009 írta:nem túl hálás elsőnek véleményt mondani, de most friss az élmény:
ez bizony nem az a játék volt amit egy meccsel ezelőtt láttunk, de nagyon fontos győzelem és ez a legnagyobb dicséret is egyben.
a változtatások a kezdőben egyből egy átlag csapat szinvonalára hozták le a gárdát, a fölényünk a gyenge ellenfél "érdeme".
Ami nekem különösen fájó ,mert nem először látom az Messi lélektelen játéka! Egyszerűen nemvolt hajlandó az esetek töbségében kapura fordulni, hátra,vagy oldal szabadult a labdáktól.Szerencsére Iniesta ma is remek volt, a kis Bojanban sem csalódtam.
A védelemben Marqez volt feltünően gyenge, de az összhang is sántított hátul, Valdest is beleértve, még ha volt is egy jó védése.
Gudhjonsen nem való ebbe a csapatba, és Bousqets szokásos pontatlansága is feltünt.
Az ellenfél, hát derekasan küzdöttek, akár a szépítés is benne volt talán a bíró most nekünk segített!
A három pont megvan, és ez a lényeg.
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy milyen felfogásúak az olyan emberek, akik elvárják, hogy Messi egy BRILLIÁNS szerdai meccs után rá 3 napra megint csúcsformában játszon... én igenis meg tudom érteni, hogy még a lábában volt a szerdai meccs... kedden majd pihen, 1 hét múlva megint varázsolni fog, nem kell aggódni ;)
(és bocsi, hogy veled példáloztam...)
mess2009
Director del Fútbol

2009.04.11. 22:13:49

nem túl hálás elsőnek véleményt mondani, de most friss az élmény:
ez bizony nem az a játék volt amit egy meccsel ezelőtt láttunk, de nagyon fontos győzelem és ez a legnagyobb dicséret is egyben.
a változtatások a kezdőben egyből egy átlag csapat szinvonalára hozták le a gárdát, a fölényünk a gyenge ellenfél "érdeme".
Ami nekem különösen fájó ,mert nem először látom az Messi lélektelen játéka! Egyszerűen nemvolt hajlandó az esetek töbségében kapura fordulni, hátra,vagy oldal szabadult a labdáktól.Szerencsére Iniesta ma is remek volt, a kis Bojanban sem csalódtam.
A védelemben Marqez volt feltünően gyenge, de az összhang is sántított hátul, Valdest is beleértve, még ha volt is egy jó védése.
Gudhjonsen nem való ebbe a csapatba, és Bousqets szokásos pontatlansága is feltünt.
Az ellenfél, hát derekasan küzdöttek, akár a szépítés is benne volt talán a bíró most nekünk segített!
A három pont megvan, és ez a lényeg.
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.04.11. 22:05:07

Jó döntés volt Eto'o pihentetése, de akár a Bayern ellen is ültethetné, nem lesz rá ott szükség. Sylva és Iniesta volt ma a két legjobb, de Dani és Henry is ott volt a szeren.
Előre a TITOlusokért!
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:34:35

Örülök hogy Pep a kezdőbe jelölte Cacerest és Bojan-t is!!Ég bennük a bizonyítási vágy és ebből csak jól jöhetünk ki!szerintem behúzzuk a meccset!Én 3:0-ra tippelek.Hajrá fiuk!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:33:42

Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao

Ezek kegyetlen meccsek lesznek...Itt dől el minden...ha igazán jók leszünk akkor mindent nyerhetünk. Remélem majd itt a Real szépen leszakad majd több pontal..
:twisted:
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.11. 19:27:18

Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao

Sorsdöntő pár hét. Elveszíthetünk mindent amiért eddig harcoltunk. NAgyon oda kell figyelni, és amin lehet, pihentetni pár kulcsjátékost. Bár ezek közül egyiken sem lehet majd pihentetni, mivela Madrid a nyakunkban lohol, és a Real-Barca sorsdöntő lehet 2 Chelsea meccs között!
Nem vagyok se nagyképű, se öntelt, se semmi. De ezt itt megmondom, hogy az összes meccset megnyerjük! Kivétel nélkül! Kezét csókolom mindenkinek! :D
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
aynas
Capitá del Barça

2009.04.11. 19:26:46

kezdő

valdes
alves, marquez, cacares, sylvinho
gudjohnsen, busquets, iniesta
messi, bojan, henry

cserék: puyol, xavi, hleb, keita, abidal, eto'o

kimaradt: toure, pique
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.11. 19:24:29

Varga Tamás írta:Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.

A kezdő, a sport.es szerint.
Ez a kezdő nálam nagyon rendben van.
Kell a 3 pont fiúk csináljuk meg!!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.04.11. 19:21:43

Varga Tamás írta:Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.html

a hivatalos oldalon is ez a kezdő
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.11. 19:15:47

Jó lenne, ha Guddy helyén Hleb játszana!!!! :roll: :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 19:12:01

Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.

Kép
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.04.11. 17:15:49

a barca majd a real ellen a B csapatot küldi pályára hogy ne verjük el őket annyira:D:D:D bye:döflinger zoli barátomxd :lol:
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.11. 14:25:39

Mental_Theo írta:Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao

Sorsdöntő pár hét. Elveszíthetünk mindent amiért eddig harcoltunk. NAgyon oda kell figyelni, és amin lehet, pihentetni pár kulcsjátékost. Bár ezek közül egyiken sem lehet majd pihentetni, mivela Madrid a nyakunkban lohol, és a Real-Barca sorsdöntő lehet 2 Chelsea meccs között!
Sztem a ggetafe meg lesz kb 2-0-val a sevilla az nem lesz tul nehez(sztem), a Valenciat mar vertuk meg 4-0-ra is,sztem az is meglessz,Chelsea ellen otthon hmmmm(3-1??),Real ellen en dontetlenre tippelek(1--1) chelsea ellen idegenben dontetlen sztem meg lesz vagy max vesztunk 1-0ra es a kupadontot,ha cserekkel is de sztem behuzzuk!Ja es ha villa kiuti az arsenalt(nem valoszinu) akkor az a meccs eleg sima lesz :D
danko94
Entrenador del Barça

2009.04.11. 14:24:24

Andris! Jó szurkolást és Barca győzelmet kívánok!!!! Majd a beszámolódat kiváncsian várom (persze ha lesz...)!!! :wink:
Andris
Adminisztrátor

2009.04.11. 14:07:46

84 euró konkrétan egy jegy oda, sajnos elég drága. Egy drágább kategória van még, az ugyanerre a helyre, csak szembe a fedett részre ugye. az 110 azthiszem.

Egyébként pedig különböző meccsekre különböző árak, pl ahogy néztem, a Sevilla meccsre is már árulják nagyban, és 15-30 euróval több mindegyik jegy.

Viszont utazás Barcelonába topicban kérdezzen még esetleg, aki szeretne, bár hatalmas tapasztalatok nincsenek mögöttem. Majd meccsig még ránézek párszor arra a topicra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Benga
Entrenador del Barça

2009.04.11. 14:04:45

Nem volt nagyon drága a jegy? Vagyis gondolom de, de mennyi ?
Andris
Adminisztrátor

2009.04.11. 13:54:48

Nah kézben a jegyek, bevásároltam a megastore-ban ismét, majd integetek. 8) Asszem az idegenbeli mezben megyek majd, most az az aktuális kedvenc, sárga-Andris-8 kombó. Hazaiból végre megvan a Xavi mezem, ez már kellett feltétlen.

Ha minden igaz, akkor a 2. karéj legelső sorában ülök, a mes que Un club feliratnak az U(n) betű szektorában. Kiváncsi leszek, kb az egyik legjobb hely ami létezik, ráadásul ha szerencsém van játszik 1 félidőt az orrom előtt Messi..

Ajánlom pep mesternek hogy Xavit, Messit és Iniestát lássam játszani, de a háromból kettőt minimum.

Ha válogathatnék amúgy, akkor persze a Bayern elleni kezdőt szeretném látni majd, esetleg Busquets Touré mellé, és Iniesta fel Henry helyett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.04.11. 14:05:43-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt