Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly Henryn is csak a görcsös akarás látszott, és idén milyen jól játszik. Az akarásnak előbb-vagy utóbb megvan az eredménye, Henrynél inkább utóbb jött. Hlebnél sztem ennyi nem is kéne, csak egy pár meccs kezdőként, és megmutatná. Játszott már 2 meccset végig egymás utánfcjoc írta:ő nem is azért játszik hogy legyenek momentumai, nem elől játszik a támadósorban. inkább olyasféle védekező szerepkört szán neki Pep. ellenben hleb-el, akinek igencsak a támadó sorban kéne presszionálni. túl sokat akar, és összesz.rjamagát. nem ide valóEntonii8 írta:..miközben Gudi végig játsza a meccset,úgy,h még momentuma sem volt....
ő nem is azért játszik hogy legyenek momentumai, nem elől játszik a támadósorban. inkább olyasféle védekező szerepkört szán neki Pep. ellenben hleb-el, akinek igencsak a támadó sorban kéne presszionálni. túl sokat akar, és összesz.rjamagát. nem ide valóEntonii8 írta:..miközben Gudi végig játsza a meccset,úgy,h még momentuma sem volt....
Tamás, kicsit bővebben fejtetted ki a véleményed, de lényegében ugyanúgy gondoljukVarga Tamás írta:...
Bocsáss meg kedves fórumozó kollégám!mess2009 írta: Ami nekem különösen fájó ,mert nem először látom az Messi lélektelen játéka! Egyszerűen nemvolt hajlandó az esetek töbségében kapura fordulni, hátra,vagy oldal szabadult a labdáktól.
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy milyen felfogásúak az olyan emberek, akik elvárják, hogy Messi egy BRILLIÁNS szerdai meccs után rá 3 napra megint csúcsformában játszon... én igenis meg tudom érteni, hogy még a lábában volt a szerdai meccs... kedden majd pihen, 1 hét múlva megint varázsolni fog, nem kell aggódnimess2009 írta:nem túl hálás elsőnek véleményt mondani, de most friss az élmény:
ez bizony nem az a játék volt amit egy meccsel ezelőtt láttunk, de nagyon fontos győzelem és ez a legnagyobb dicséret is egyben.
a változtatások a kezdőben egyből egy átlag csapat szinvonalára hozták le a gárdát, a fölényünk a gyenge ellenfél "érdeme".
Ami nekem különösen fájó ,mert nem először látom az Messi lélektelen játéka! Egyszerűen nemvolt hajlandó az esetek töbségében kapura fordulni, hátra,vagy oldal szabadult a labdáktól.Szerencsére Iniesta ma is remek volt, a kis Bojanban sem csalódtam.
A védelemben Marqez volt feltünően gyenge, de az összhang is sántított hátul, Valdest is beleértve, még ha volt is egy jó védése.
Gudhjonsen nem való ebbe a csapatba, és Bousqets szokásos pontatlansága is feltünt.
Az ellenfél, hát derekasan küzdöttek, akár a szépítés is benne volt talán a bíró most nekünk segített!
A három pont megvan, és ez a lényeg.
Nem vagyok se nagyképű, se öntelt, se semmi. De ezt itt megmondom, hogy az összes meccset megnyerjük! Kivétel nélkül! Kezét csókolom mindenkinek!Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao
Sorsdöntő pár hét. Elveszíthetünk mindent amiért eddig harcoltunk. NAgyon oda kell figyelni, és amin lehet, pihentetni pár kulcsjátékost. Bár ezek közül egyiken sem lehet majd pihentetni, mivela Madrid a nyakunkban lohol, és a Real-Barca sorsdöntő lehet 2 Chelsea meccs között!
Ez a kezdő nálam nagyon rendben van.Varga Tamás írta:Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.
A kezdő, a sport.es szerint.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... artit.htmlVarga Tamás írta:Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.
Jó lenne, ha Guddy helyén Hleb játszana!!!!Varga Tamás írta:Valdés en la portería; Alves, Márquez, Cáceres y Sylvinho en la defensa; Iniesta, Busquets y Gudjohnsen en el centro del campo y Messi, Bojan y Henry en la delantera.
Sztem a ggetafe meg lesz kb 2-0-val a sevilla az nem lesz tul nehez(sztem), a Valenciat mar vertuk meg 4-0-ra is,sztem az is meglessz,Chelsea ellen otthon hmmmm(3-1??),Real ellen en dontetlenre tippelek(1--1) chelsea ellen idegenben dontetlen sztem meg lesz vagy max vesztunk 1-0ra es a kupadontot,ha cserekkel is de sztem behuzzuk!Ja es ha villa kiuti az arsenalt(nem valoszinu) akkor az a meccs eleg sima leszMental_Theo írta:Getafe - Barca
Barca-Sevilla
Valencia-Barca
Barca- Chelsea
Real Madrid-Barca
Chelsea-Barca
Barca-Villarreal
KUPAdöntő - Barca-Bilbao
Sorsdöntő pár hét. Elveszíthetünk mindent amiért eddig harcoltunk. NAgyon oda kell figyelni, és amin lehet, pihentetni pár kulcsjátékost. Bár ezek közül egyiken sem lehet majd pihentetni, mivela Madrid a nyakunkban lohol, és a Real-Barca sorsdöntő lehet 2 Chelsea meccs között!