Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan, mire fel kéne ennyi játékos (ilyen játékos...) EBBE a CSAPATBA!?messi70 írta:miert ne!Colos írta: Szóval Te csak Lahmot, Fabregast, Jesus Navast, Villát és Riberyt igazolnád? Nem éppen reális. Ráadásul 26 tagú keret...
Poén, hogy az ELMUNDO szerint meg Ribéry került előtérbe. És mindezt ugyanazon a napon hozták leLM10 írta:A SPORT szerint újra előtérbe került Villa leigazolása.
miert ne!Colos írta:Szóval Te csak Lahmot, Fabregast, Jesus Navast, Villát és Riberyt igazolnád? Nem éppen reális. Ráadásul 26 tagú keret...messi70 írta:...
Ha Csigára volt pénz, akkor Di María simán jöhet. Ha már veszünk bal oldalra valakit, akkor őt támogatom. EL-ben is bizonyított már.Barcaman14 írta:Szerintem 20 millán alul nem ússza meg az aki komolyan szerződtetni kívánja!MR. TROMORT777 írta: Pont ez az, hogy még nem lenne több 10 millió.
Én az nso.hu-n olvastam, lehet hogy te iselbandi írta:Nemtudom melyik oldalon,de valahol olvastam hogy leigazoltunk egy koreai
"csodagyereket",névszerint:Ho Pak Seng.
Hazájában "koreai Messi"-nek hívják![]()
Erről tud valaki valamit?
Szerintem 20 millán alul nem ússza meg az aki komolyan szerződtetni kívánja!MR. TROMORT777 írta: Pont ez az, hogy még nem lenne több 10 millió.
Pont ez az, hogy még nem lenne több 10 millió.Barcaman14 írta:Egy "talán"-ért nem biztos hogy ki kéne adni több tíz milliótkatalunya írta: szerintem ez bizalom kérdéseén csak ferguson és cristiano példáját di maríára felhozni...talán nagy fogás lenne
Egy "talán"-ért nem biztos hogy ki kéne adni több tíz milliótkatalunya írta: szerintem ez bizalom kérdéseén csak ferguson és cristiano példáját di maríára felhozni...talán nagy fogás lenne
szerintem ez bizalom kérdéseLG írta:Én irtózok az ilyen csodagyerekektől. Először inkább egy top liga középcsapatába bizonyítson, aztán lehet komolyan venni.
Nem sikerült lepleznem mi?Barcaman14 írta:Enyhe célzás, hogy támogatod a leigazolását jövőre?!Fernando írta:Khm. Di María mesterhármas khm.
Enyhe célzás, hogy támogatod a leigazolását jövőre?!Fernando írta:Khm. Di María mesterhármas khm.
Volt már jópár ember aki álmodozott erről a fórumon. Nyugi, nem te vagy az első és nem is lettél provokatív (bár szerintem ennek a jelentése, messze áll attól amire te gondoltál).Olafinho írta:Provokatív leszek!
Ahogy elnéztem a Milan-Mu meccsen Dinhot, az volt az érzésem, h ő most nagyot dobna a bal oldalunkon. Jó volt nézni ahogy alázta a védőket:)
Szal én visszahoznám bagóér... akkor legalább két kreatív szélső támadónk lenne, azt meg nem sok csapat védelme bírná.
No mind1, ez csak álmodozás volt, mert érdekes lenne újra látni, persze nem fogjuk. (most lehet, h rászokok a Milan meccseire miatta)
Üdv
Ezt tőlem kérdezted?Rewolution5 írta:és szerinted kit szoríthatna ki a csapatból???? szerintem nem annyira jó...talán Bojant sem!
A Real elsődleges célpontja volt januárban... (állítólagRewolution5 írta:vagyishogy : álom, édes álom..... dzsudzsáknak messze nincs helye ebben a csapatban...Fernando írta:Dream, sweet dream.fcb4ever írta:És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok