Zubi + Amor jó lesz a technikai vezetésre. Ha Ibrát eladjuk, s az elmúlt évek felesleges költekezéseit (Ibra, Csigri, Hleb stb) visszafogjuk, jó csapat lehetünk!
Sandro Rosell
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Zubi + Amor jó lesz a technikai vezetésre. Ha Ibrát eladjuk, s az elmúlt évek felesleges költekezéseit (Ibra, Csigri, Hleb stb) visszafogjuk, jó csapat lehetünk!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Llegenda del Barça
- Messithebest
- Director del Fútbol
Sok sikert a Presidentének!
Aztán úgy-úgy,36 kupánál ne tessék alább adni 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Tivornya
- Capitá del Barça
Jó reggelt 
Nem bolygatom a témát, elég csak a Laporta-cikk képére nézni
Rosell-el karöltve kezdték a Barca talpraállítását és Rosell nagyon jól végezte akkoriban a dolgát...csak épp a 2 dudás 1 csárda effektus miatt lett vége Sandro akkori munkásságának.
Mentem dolgozni

Nem bolygatom a témát, elég csak a Laporta-cikk képére nézni

Mentem dolgozni

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Capon
- Llegenda del Barça
Én is NEM-et nyomtam (azt hiszem). Éppen azért mert úgy gondolom, hogy tisztában vagyok a Barca közelmúltjával. Soha ilyen sikeres, közismert, nyereséges nem volt a klub. Abba bele sem megyek hogy mekkora s z a r b ó l kellet kirángatni ezt a csapatot anno és milyen sikerrel tették ezt. Elégedetlenkedni mindig mindenkor lehet.Tivornya írta:Hmm...arra azért kíváncsi lennék, hogy aki nemmel szavazott itt, az mennyire ismeri az FC Barcelona közelmúltját...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Én speciel nemmel voksoltam. Miért? Nem váltott ki bennem örömöt a dolog, mert ahogy mondod: nem voltam teljesen tisztában a klub irányításáért harcba szállókkal. Elolvastam pár összefoglalót a dolgokról, de a (sport)politikát én kétlem, hogy itt bárki is megfelelően átlátná. Én elismerem, hogy ebbe nem látok bele, az életem azért nem csak a Barca körül forog, hogy minden szir-'mit is' ? elolvassak, ami annyira nem is érdekel és ami nem is feltétlenül releváns, mert politikusok félrevezető akcióiról szól. Ettől nem érzem magam kevesebbnek, mint Barca-fan.Tivornya írta:Hmm...arra azért kíváncsi lennék, hogy aki nemmel szavazott itt, az mennyire ismeri az FC Barcelona közelmúltját...
Különben ami azt illeti, Rossel egyik első megnyilvánulása nagy kerek fekete pont nekem. A héten jött ki a pénzügyi beszámoló és meghazudtolta Rossel (légbőlkapottnak tűnő) kijelentését a klub adósságállományáról. Csak párszáz milliót tévedett. De kérdem én, ha nem tudja a pontos összeget, akkor mi a rákért nyilatkozik konkrét összegekről... Jah mert ő is egy politikus.
Jó, nem fogom ezért leírni az arcot. De bemutatkozásnak nem volt rossz.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A Barca hivatalos honlapján mondjuk félévente lehetne szavazást kiírni, hogy ki mennyire elégedett Sandro és az elnökség munkájával!
Így lenne egyfajta mércéje a vezetésnek, hogy jó irányba halad-e.
K.
Így lenne egyfajta mércéje a vezetésnek, hogy jó irányba halad-e.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Tivornya
- Capitá del Barça
Hmm...arra azért kíváncsi lennék, hogy aki nemmel szavazott itt, az mennyire ismeri az FC Barcelona közelmúltját... 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
- miihii
- KHAL
NAh,megérkezett az új seprű a klub élére.
Fel van adva a lecke neki,Laporta öröksége elég magasra tette a mércét.Bombaerős klubot vett át Sandro,bízom benne h minimum ezen a szinten fogja tudni tartani a szakosztályokat.
Jó munkát és sikeres éveket kívánok!
Fel van adva a lecke neki,Laporta öröksége elég magasra tette a mércét.Bombaerős klubot vett át Sandro,bízom benne h minimum ezen a szinten fogja tudni tartani a szakosztályokat.

Jó munkát és sikeres éveket kívánok!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
egyébként anno 2004ben laporta és rosell volt a két legnagyobb formátumú fazon a staffból (laporta azért az elején még nem volt "akkora", de gyorsan kinőtte magát), így teljesen normális, h rosell a következő elnök.
így kerek ez a történet.
nyerni fog a Klub és a sociók is, és nyerni fogunk mi is ezzel a váltással.
így kerek ez a történet.
nyerni fog a Klub és a sociók is, és nyerni fogunk mi is ezzel a váltással.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sok sikert Sandro, remélem rámcáfolsz, amiért eleinte féltem a megválasztásodtól.
Aztán 36 kupánál ne tessék alább adni!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Capon
- Llegenda del Barça
Szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy miért 6 évre szól Rosell mandátuma. Ez egy újítás és innentől kezdve így lesz vagy csak egyszeri eset? De jó lett volna ha Laportát is kétszer 6 évre lehetett volna megválasztani

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gratulálok én is Rosellnek,elég egyértelmű szavazás volt.
Remélem minden téren méltó utódja lesz Laportának.
Remélem minden téren méltó utódja lesz Laportának.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gratulálok a győzelemhez.
Nekem annyira nem szimpatikus arc, de talán ez változni fog az idő során, amint látom őt dolgozni (és ha jól dolgozik, persze).
Egy dolgot kívánok: ne legyen "ostoba ellenzék", vagyis ne akarjon mindent másképp csinálni csupán azért, mert az előzőt egy másik ember alkotta.
Nekem annyira nem szimpatikus arc, de talán ez változni fog az idő során, amint látom őt dolgozni (és ha jól dolgozik, persze).
Egy dolgot kívánok: ne legyen "ostoba ellenzék", vagyis ne akarjon mindent másképp csinálni csupán azért, mert az előzőt egy másik ember alkotta.
Gratulálok neki, remélem sikeresebb lesz még elődjénél is!
Elsöprő többséggel nyert, pedig Laporta igen népszerű, és nagyon sikeres is volt, mégsem olyan ember nyert, aki a stábjában volt(Ferrer) vagy, aki csak 2 éve hagyta el azt(Ingla). Rossell is volt a stábjában, de hamar kiszállt és az anti-laporta csoport vezetője lett...
Viszont érzek egy kis ellentmondást! Amikor két éve a bizalmi szavazás volt, azt mondta, hogy legyen Pep az edző, de megtartaná Decot, R10-et és Samut... Pedig Pep nem akarta, sőt első interjújában kijelentette, hogy ők menjenek!
Most a kampányban azt mondta, hogy menedzserré tenné, ergo az igazolásokért is ő felelne, meg majd mindenért a foci terén...
Tehát előbb azt mondta, hogy nem kell azt csinálni amit Pep akar, most azt mondta, hogy teljhatalmat neki!
Elsöprő többséggel nyert, pedig Laporta igen népszerű, és nagyon sikeres is volt, mégsem olyan ember nyert, aki a stábjában volt(Ferrer) vagy, aki csak 2 éve hagyta el azt(Ingla). Rossell is volt a stábjában, de hamar kiszállt és az anti-laporta csoport vezetője lett...
Viszont érzek egy kis ellentmondást! Amikor két éve a bizalmi szavazás volt, azt mondta, hogy legyen Pep az edző, de megtartaná Decot, R10-et és Samut... Pedig Pep nem akarta, sőt első interjújában kijelentette, hogy ők menjenek!
Most a kampányban azt mondta, hogy menedzserré tenné, ergo az igazolásokért is ő felelne, meg majd mindenért a foci terén...
Tehát előbb azt mondta, hogy nem kell azt csinálni amit Pep akar, most azt mondta, hogy teljhatalmat neki!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Még nem tettem meg,így most: sok sikert az új prezidentének, üdv Rosell ezen a poszton is.
meghaladni nem hiszem,h meghaladhatja Laportát, hihetetlenül meg lennék már azzal is elégedve, ha semmit se rontana le, és maradna ez a színvonal minden téren, ehhez kívánok sok sikert!
meghaladni nem hiszem,h meghaladhatja Laportát, hihetetlenül meg lennék már azzal is elégedve, ha semmit se rontana le, és maradna ez a színvonal minden téren, ehhez kívánok sok sikert!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
rosellnek nem csak abban volt döntő szerepe, h ronaldinnyót idehozta, hanem az egész projekt egyik alapembere volt, amit a barca megújítására hoztak létre anno, amikor laporta lett az elnök. magyarul: neki is kumma nagy része van abban, h most itt tart a Klub, ezt annak ellenére mondom, h egy ideje inkább kintről kiabált. tehát abszolút nem kerültek rossz kézbe a dolgok.
laporta meg nem ok nélkül neheztelt a noisra, mivel anno halálosan megfenyegették egy spontán aszfaltrajzverseny keretében a háza előtt.
de mostanra már velük sem annyira meleg a pite, ha minden igaz.
laporta meg nem ok nélkül neheztelt a noisra, mivel anno halálosan megfenyegették egy spontán aszfaltrajzverseny keretében a háza előtt.

de mostanra már velük sem annyira meleg a pite, ha minden igaz.
PUYOL-XAVI-INIESTA