Az 5:5 arány szvsz megfelelő lenne. A részelteket pedig majd eldönti majd Poldi, LP valamint a többi szervező/zsűri, mint pl. Peti.

Köszi. Még meggondolom aztán ha úgy van akkor felírom magam a listára...La Pulga írta: Hát még nem döntöttük el, de olyan 10 fordulós kb.
Hát még nem döntöttük el, de olyan 10 fordulós kb.torrentkiller írta:A szervezőket kérdezném hogy a verseny hány fordulós lenne kb. Mert lehet h indulnék én is csak mostanában nem sok időm lenne az érettségi meg a többi cullang miatt. Köszi a választ előre is
Hát nekem így is, úgy is mindegy, eddigi nevezettekhez képest is simán én vagyok a legrosszabbLa Pulga írta:Pont ezért írtam, hogy nagyon örülnénk ha Aprietoék is zsűriznének.Danka00792 írta: Szerk.: Egyébként jó ötlet, hogy kell olyan zsüri is, aki ért a photoshophoz, de én inkább azokat preferálnám (legjobb ha ilyen is és olyan is van a zsürik között) akik nem annyira a technikát/ps tudást nézik, hanem magát a képet. Mert lehet nemtudok annyi effect-et mint Poldi(ék), de lehet hogy nélküle, szolidan is jól néz ki a kép, amit Bányász/m.b/apriétóék tudtak értlkelni, mig lehet hogy egy pro photoshoppos lepontozná, mert nincs sok csicsa a képen. Szal értitek?![]()
De mondom, legjobb ha vegyesen van a zsüri. Sztem.![]()
De ha ők nem akarnak, akkor majd zsűrinek is lehet jelentkezni.
Pont ezért írtam, hogy nagyon örülnénk ha Aprietoék is zsűriznének.Danka00792 írta: Szerk.: Egyébként jó ötlet, hogy kell olyan zsüri is, aki ért a photoshophoz, de én inkább azokat preferálnám (legjobb ha ilyen is és olyan is van a zsürik között) akik nem annyira a technikát/ps tudást nézik, hanem magát a képet. Mert lehet nemtudok annyi effect-et mint Poldi(ék), de lehet hogy nélküle, szolidan is jól néz ki a kép, amit Bányász/m.b/apriétóék tudtak értlkelni, mig lehet hogy egy pro photoshoppos lepontozná, mert nincs sok csicsa a képen. Szal értitek?![]()
De mondom, legjobb ha vegyesen van a zsüri. Sztem.![]()
Tehát,La Pulga írta:Az előző versenyben felmerült az az öltet, hogy Poldi és Én legyünk a zsűrik.
Mondtátok , hogy legyenek olyan zsűrik akik értenek is hozzá. De ez olyan verseny lenne, ahol nem csak siget hanem avatart és háttérképet is kellene csinálni. Ha van kedvük Aprietoék is jöhetnek zsűrizni.
Ha van kedvetek hozzá írjátok ide magatokat:
1. House
2.
3.
...