Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kell ezt razogni....nem bizonyították rá,nem doppingoltGame90 írta:Bebizonyították, hogy doppingolt? Nem!fcbarcelonazsombi írta:Elfelejtet elmenni jó duma. Mit mondjon, hogy nem ment el , mert félt , hogy alkapják.
Bebizonyították, hogy doppingolt? Nem!fcbarcelonazsombi írta:Elfelejtet elmenni jó duma. Mit mondjon, hogy nem ment el , mert félt , hogy alkapják.
Figy...a múlt héten akartak éppen kicsapni a suliból mert 16-an lógtunk utolsó előtti nap...elmentük focizni...megkérdezték mit csináltam...beteg voltam és otthon voltam csak elfelejtettem szólni muternak reggel...most akkor én télleg beteg voltam?fcbarcelonazsombi írta:Elfelejtet elmenni jó duma. Mit mondjon, hogy nem ment el , mert félt , hogy alkapják.Game90 írta:Úgy emlékszek, hogy RF nem doppingolt. Csak elfelejtett elmenni a doppingvizsgálatraMihu írta:Rio Ferdinand is lebukott szóval ez szerintem nem leht annyira gáz...
Elfelejtet elmenni jó duma. Mit mondjon, hogy nem ment el , mert félt , hogy alkapják.Game90 írta:Úgy emlékszek, hogy RF nem doppingolt. Csak elfelejtett elmenni a doppingvizsgálatraMihu írta:Rio Ferdinand is lebukott szóval ez szerintem nem leht annyira gáz...
Ha jól tom végül Mutu büntetése jóval kevesebb lett(nemtom pontosan mennyi). Amúgy meg nem doppingvizsgálat volt, hanem kiderült h kokainozik.lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.
Úgy emlékszek, hogy RF nem doppingolt. Csak elfelejtett elmenni a doppingvizsgálatraMihu írta:Rio Ferdinand is lebukott szóval ez szerintem nem leht annyira gáz...
Oklionelmessi19 írta:Beírtam, mint érdekesség.
Am. nem láttam még játszani, lehet h jó.Ha padozni hajlandó lenne, és azt mondjátok h jó, akkor egy próbát megér.
hugyoznia kellett a doppingvizsgálaton, akkor dőlt meg kokainnal.fcbarcelonazsombi írta:Nem igaz egy fél évre volt eltiltva és csak kokain ügye volt . Dopping nem volt. Milyen dopping ügyet tudsz???lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.
Rio Ferdinand is lebukott szóval ez szerintem nem leht annyira gáz...mindenkinek vannak sáros foltjai a múltjában...Rionak is volt ilyen és mégis a világ 5 legjobb középhátvéde közt van...lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.
Nem igaz egy fél évre volt eltiltva és csak kokain ügye volt . Dopping nem volt. Milyen dopping ügyet tudsz???lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.
Beírtam, mint érdekesség.Game90 írta:Ez igaz. És?lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.![]()
Azóta megjavult állítólag és nem rossz játékos. A román Beckhamnek hívják
Ez igaz. És?lionelmessi19 írta:Mutut doppingvizsgálaton egyszer lebuktatták kokainnal, el volt tiltva 2 évig.
hát nem tudom Hennryvel kapcsolatba vegyes érzelmeket táplálok. Nem egy fiatal ő sem már. Viszont egy klaszis. Én amugy utálom a franciákat de ez nem számit.noname írta:Ennek én csak örülnék.fcbarcelonazsombi írta:Ha Mutut leigazoljuk akkor Hennry biztos, hogy nem fogjuk.Elismerem a francia tudását, de nem itt van az ő helye.
Mutu sztem azért válna be, mert miután visszatért az eltiltásából a Juvéban csak mint csere kapott lehetőséget, ráadásul nem középcsatárként, hanem a szélen és mégis elég jól játszott.Mutu már bebizonyította h csereként se rossz.G-Jay írta:Tamás!
Ezek szerint félreérthető voltam picit! Tisztázom.
Szóval itt egy szép idény videója Muturól, amikor megvettük Guddyt akkor ugyanilyen videot mutogattak egyesek róla, hogy nem rossz a srác! Éppen azt próbálom kifejteni, hogy amikor a Chelseaban kezdő volt, akkor bizony jól is játszott pár éve!!! Arra gondolok tehát hogy Mutu lehet h ügyes kezdőként, de majd ugyanaz lesz vele talán mint Guddyval, hogy nem válik be! Én Gudjónás nem ezen idei teljesítményéről beszélek!
Savióla meg egyértelmüen jobb nála!
ez már nem is fej, hanem fúj.Vito írta:
a disznaja:Galliani: "El primer objetivo del Milan es Eto'o"
Vito írta:a disznaja: