Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
G-Jay ne haragudj, de te egy picit el vagy varázsolva. Guddy az idényben bajnoki meccsen 5, a BL-ben 3, a spanyol kupában szintén 3 gólt lőtt. Tette mindezt úgy, hogy a kameruni barátunk 4 hónapot kihagyott sérülés miatt. Ez minden, csak nem teljesítmény. Csak viszonyításképpen: a qumma sokat mellőzött Saviola összesen 12 gólt lőtt! Ezen gondolkozzunk el! A tények önmagukért beszélnek, kár lenne velük vitatkozni.G-Jay írta:Ja ez mind szép, de amikor Guddy is minden meccsen játszott, róla is lehetett ilyet csinálni! És lásd most elküldenénk.noname írta:ezt művelte idén a Fioban
A cikk a video mellett arról szól h Chivura is vadászunk.
Ugyanmár nem kell nekünk Mutu! Akkor inkább maradjon Gudjános! Ennyi
Ezt most remélem nem gondoltad komolyan...G-Jay írta:Ja ez mind szép, de amikor Guddy is minden meccsen játszott, róla is lehetett ilyet csinálni! És lásd most elküldenénk.noname írta:ezt művelte idén a Fioban
Ugyanmár nem kell nekünk Mutu! Akkor inkább maradjon Gudjános! Ennyi
Ja ez mind szép, de amikor Guddy is minden meccsen játszott, róla is lehetett ilyet csinálni! És lásd most elküldenénk.noname írta:ezt művelte idén a Fioban
Nem értem az hogy cigány azzal mit fejezel ki?Nóbi írta:mert az is. egy cigány. nem kell ő ide. ha románt akarnak, akkor vegyék meg Chivut, de mást semmiképp se!barca99 írta:Román válogatottakkal erősítünk?Mutu középcsatár, ha jól emlékszem a Fiorentínából. Ő volt az, aki elvitte a sérült játékos elől a labdát, majd még 2-őt kicselezett, és gólt lőtt, erre az ellenfél edzője nemes egyszerűséggel le-"román cigány"-ozta...
mert az is. egy cigány. nem kell ő ide. ha románt akarnak, akkor vegyék meg Chivut, de mást semmiképp se!barca99 írta:Román válogatottakkal erősítünk?Mutu középcsatár, ha jól emlékszem a Fiorentínából. Ő volt az, aki elvitte a sérült játékos elől a labdát, majd még 2-őt kicselezett, és gólt lőtt, erre az ellenfél edzője nemes egyszerűséggel le-"román cigány"-ozta...
jah.valoszinuleg annyira hulye mindenki a fiorentinánál, hogy toni utan a masik csatarukat is eladjak.noname írta:A Viola alatt a Fiot értik és ha a Gyulás dolog igaz, elég jó esély lenne Mutura.Sir Maxwell írta: A Viola(ez nem tom ki/mi lehet) felajánlott 3 éves szerződést gyulának, ami a Mutu átigazolásban érdekes tényező lehet
Ja értem, én is arra tippeltem, de nem jött össze nekem a kép sehogyse:)noname írta:A Viola alatt a Fiot értik és ha a Gyulás dolog igaz, elég jó esély lenne Mutura.Sir Maxwell írta: A Viola(ez nem tom ki/mi lehet) felajánlott 3 éves szerződést gyulának, ami a Mutu átigazolásban érdekes tényező lehet
A Viola alatt a Fiot értik és ha a Gyulás dolog igaz, elég jó esély lenne Mutura.Sir Maxwell írta: A Viola(ez nem tom ki/mi lehet) felajánlott 3 éves szerződést gyulának, ami a Mutu átigazolásban érdekes tényező lehet
azért mindent nem kell eladni:)Messinho írta:Én azt olvastam, hogy Iniesta-t a Juve és a REAL is meg akarja venni,
meg hogy az év végén Ronaldinhot vagy Eto'o-t eladjuk és, hogy a Real meg akarja venni Eto'o-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tiszta rémálom és egy hatalmas nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!
Hírek: tribalfootball.com