Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát beírod a deviant keresőjébe hogy 'light texture',aztán kidob egy csomót.Ezeket ugyanúgy letöltöd,mint a háttereket,megnyitod PSben és valahogy összekombinálod a háttérrel,hátterekkel. Tehát ugye játszol az átfedéssel vagy mivel,meg a stílusnál is állítgathatsz.House írta:
wááá ezeket kerestem!!! de hogyan tudom betenni photoshopba?
wááá ezeket kerestem!!! de hogyan tudom betenni photoshopba?socio66 írta:Ezek ilyen fénycsóvák,vagy effektek,amiket be lehet építeni egy képbe,hogy látványosabb legyen.House írta: Light Texture-okkal mit tudok kezdeni?![]()
hát ez valami fantasztikusLa Pulga írta:
Ezek ilyen fénycsóvák,vagy effektek,amiket be lehet építeni egy képbe,hogy látványosabb legyen.House írta: Light Texture-okkal mit tudok kezdeni?![]()
Light Texture-okkal mit tudok kezdeni?socio66 írta:LM10!
A háttereid elég egyszerűek,pedig nem nagy kunszt ütősebbeket leszedni a netről..(deviantart)
Azonkívül eddig az összes képednél ugyanazt a betűtípust használtad,abból is vannak jobbak..(dafont)
Továbbá próbálkozhatsz light texture-okkal is,amik szintén a deviantartról tölthetők le.
Messiboy19 írta:vki segítene hogy amit LM10 csinált siget hogy kell beilleszteni ? (pl. a képre klikk---kép más....)
Komolyan mondom ne legyél már ennyire értelmetlen!Varga Tamás írta:A saját Profilodban az "Aláírás" mezőbe beírod a kívánt szöveget.Messiboy19 írta:Vki segítene, hogy hogyan kell bemásolni a hozzászólás alá a vonal után képet bemásoni?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
A háttéren egy kicsit javítanál? persze csak ha nem gondLM10 írta:Az új bannerem:
lionel_messiEzt csináltam nemtudom, hogy tetszik-e.
Az avataron szerintem kéne egy kicsi fény, de különben ütős.MichaaBee írta:Újabb avatar kísérlet.
Vélemények?
szerk.:
Megéri folytatni?![]()
Két ilyen tag közé beilleszted ezt a linket(a profilban,az aláírásnál):Messiboy19 írta:vki segítene hogy amit LM10 csinált siget hogy kell beilleszteni ? (pl. a képre klikk---kép más....)