Élő közvetítések 09/10
- barcafan0911
- Entrenador del Barça

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- KissTito14
- Barça B
Fecooo írta:nah emberek, megmutattuk hányféleképpen lehet jellemezni a semmit
nagyok voltunk, respect mindenkinek!
(bár ne ezen kéne viccelődni, sajnos a meccs nem szórakoztató...)
megmutattuk, de ez az utolsó ULTRASZ*R jelző volt a legtalálóbb...

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Talán tényleg ez a legjobb megfogalmazás.Ilúvatar írta:Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
egy nagyon tömör összefoglaló: ultrasz*r.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- mekkora
- Jugador d'estrella
jól beszélsz!danikaa10 írta:Egy Henry - Bojan cserét helyesnek látnék. Nem mintha bajom lenne Titivel, de Ibrát most nem hoznám le, jó lenne mielőbb betalálnia és annyira Henryben sincs benne a gól.
nah emberek, megmutattuk hányféleképpen lehet jellemezni a semmit 

Nagyon fegyelmezetten védekezik a Shakhtar ez is hozzájárul, hogy nem megy nekünk. Persze ez nem kifogás több mozgással fel lehetne törni ezt a zonás védekezést.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Alves nem?barcafan0911 írta:Becsülöm Messit. Az egyetlen aki akar ma footballozni.Fecooo írta:nah legalább Leo mutatott valamit!

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Titinho
- Director del Fútbol
1 kapura lövés a 33. percben.Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
Sok izzadság.
Ratyi pálya.
8 szöglet.
Ennyi.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Ennél unalmasabb meccs nem sok van. Tömren ennyi. Gyenge játék stb..Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?

Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
semmi...ennyi történt, dög meleg van, rossz a pálya minősége, Ibra szobrot játszik, a többiek is fásultak, nulla meccs....
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Becsülöm Messit. Az egyetlen aki akar ma footballozni.Fecooo írta:nah legalább Leo mutatott valamit!
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- KissTito14
- Barça B
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Egy Henry - Bojan cserét helyesnek látnék. Nem mintha bajom lenne Titivel, de Ibrát most nem hoznám le, jó lenne mielőbb betalálnia és annyira Henryben sincs benne a gól.

Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...
Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?

nah legalább Leo mutatott valamit!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen. Jól tenné, ha néha meg is mozdulna...Állófocihoz nem vagyunk hozzászokva, nem is szeretjük, és el se fogadjuk.Fecooo írta:Ibra csak várja a labdákat, továbbra se szakad meg, Messiéknek azért tegnap volt egy kötelezettségük...
No, a többiek se panaszkodhatnak...gombfociban több a mozgás, mint nálunk.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Csak Pedrot ne! Lehet hogy több benne a mentalitás mint néhány pályán lévőben, de szerintem nem tudna többet hozzá tenni a játékhoz. Bojan viszont jöhet.

Henrynak ma nem nagyon megy, nem kéne erőltetni. Én lehoznám, aztám beküldeném az ünnepeltet!!!
szerk .: Bár szinte senkinek se megy ma este!
szerk .: Bár szinte senkinek se megy ma este!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ticsi 23 2009.08.28. 22:04:11-kor.

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi