2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fecooo írta:nah emberek, megmutattuk hányféleképpen lehet jellemezni a semmit
nagyok voltunk, respect mindenkinek!
(bár ne ezen kéne viccelődni, sajnos a meccs nem szórakoztató...)
Talán tényleg ez a legjobb megfogalmazás.Ilúvatar írta:Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
egy nagyon tömör összefoglaló: ultrasz*r.
jól beszélsz!danikaa10 írta:Egy Henry - Bojan cserét helyesnek látnék. Nem mintha bajom lenne Titivel, de Ibrát most nem hoznám le, jó lenne mielőbb betalálnia és annyira Henryben sincs benne a gól.
Alves nem?barcafan0911 írta:Becsülöm Messit. Az egyetlen aki akar ma footballozni.Fecooo írta:nah legalább Leo mutatott valamit!
1 kapura lövés a 33. percben.Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
Ennél unalmasabb meccs nem sok van. Tömren ennyi. Gyenge játék stb..Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
Cali írta:Most értem haza a munkahelyemről, lemaradtam 60 percről...Valaki írna egy rövid és tömör összefoglalót az eddig történtekről?
Becsülöm Messit. Az egyetlen aki akar ma footballozni.Fecooo írta:nah legalább Leo mutatott valamit!
Igen. Jól tenné, ha néha meg is mozdulna...Állófocihoz nem vagyunk hozzászokva, nem is szeretjük, és el se fogadjuk.Fecooo írta:Ibra csak várja a labdákat, továbbra se szakad meg, Messiéknek azért tegnap volt egy kötelezettségük...