Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hol nézed?HAnonymus írta:Gyerekek, EGY ISTENTELEN NAGY MESSI-GÓLLAL VEZETNEK AZ ARGENTINOK!!!!!!!!![]()
![]()
Ami Kaká-t illeti detto! Fantasztikus játékos, jelenleg szerintem a világ legjobb támadó középpályása! Azt hallottam, hogy Rivaldo a menedzsere. Ha Rivaldo még maradt volna pár évet nálunk, akkor talán Kaká is hozzánk igazolt volna! És hogy mi köze ennek Messihez? Hát ő is fantasztikus támadó középpályás lesz!Maxi írta:Ááááá, az kizárt!Mert ha kijutna Messi a Vb-re és összekerülne eme két csapat akkor a braziloknak szurkolnék mert ott a nagy kedvencem Ronnie!Ja és Kaka't is imádom!Zsolti írta:majdcsak belejöttök!!!!!!![]()
![]()
![]()
nem nehéz,higyjétek el!
Ááááá, az kizárt!Mert ha kijutna Messi a Vb-re és összekerülne eme két csapat akkor a braziloknak szurkolnék mert ott a nagy kedvencem Ronnie!Ja és Kaka't is imádom!Zsolti írta:majdcsak belejöttök!!!!!!![]()
![]()
![]()
nem nehéz,higyjétek el!
Én is most fogok ellenük szurkolni elöször!Maxi írta:Sztem most fogok először szurkolni Argentinának a Brazilok ellen!Hajrá Argentína hajrá Messi!
Bla-Bla,és semmi újat nem mondtál ezzel,nem erről beszéltem.De kösz a hozzászólást!Morminho írta:Mert Messi még csak 17 éves, és Ő nem csatár, hanem hasonló mint RonaldinhoCharlie írta:Nem értem hogy ha annyira ragaxkodunk Messihez,akkor miért nem kell nekünk Nyuszi,hasonló kaliber!
C.
Mert Messi még csak 17 éves, és Ő nem csatár, hanem hasonló mint RonaldinhoCharlie írta:Nem értem hogy ha annyira ragaxkodunk Messihez,akkor miért nem kell nekünk Nyuszi,hasonló kaliber!
C.