Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baros nem megy a Schalkébe!!!!!!!!!!!!!!!Morminho írta:Zaragozának kéne Corradi
GrönkjaerStuttgart
Coco (Inter)Ajax
BarosSchalke
Azt hallottam hogy Tacchi a Villarreal-ba igazolt, de a többi meglepő, főleg CicinhoMorminho írta:TacchinardiVillareal
CicinhoJuventus
BridgeTottenham
Gonzalo RodriguezAC Milan
Ti szegényekColin írta: Dehát, a bőség zavarában szenvedünk
Állok elébe!Colin írta:aha, értelek, a forma szó zavart megHAnonymus írta:Ha bárhonnan kerítetek egy olyan mókust, aki leigazol hozzátok mint csatár, akkor neked is jövök egy sörrel, mert szerintem nincs olyan pofa aki egy csapatnál 6-7. számú ember akar lenni egy bizonyos posztra...Csatárt nem igazolunk egyenlőre... Egyébként azzal h Baptistát megcsíptük lehet h nem jön Luque... Bár én jobban örültem volna 1 spanyolnak, de hát Baptista jobb játékos, ez a helyzet. De ha mégis igazolnánk, azt a sört behajtom rajtad
![]()
![]()
Raul, Ronaldo, Owen, Robinho... Baptistát NEM csatárnak vettük hanem támadó középpályásnak. Legalábbis szerintem. Mert ugye h Figo menni akar, és Solari elment, a bal oldal enyhén szólva üres... Portillo aligha fog lehetőséget kapni, szerintem el fog igazolni.. Maradt ugye Raul, Ronaldo, Robinho, Owen... Hát a legvalószinűbb SAJNOS az h Owen eligazol. mert ő a világ bármely klubjában kezdő lenne kivéve itt. Dhát, a bőség zavarában szenvedünkMorminho írta:Télleg mi lesz most ColinMert hát 6 csatárotok van és nem hiszem, h Owen belenyugodna abba h 6. számú csatár lesz
aha, értelek, a forma szó zavart megHAnonymus írta:Ha bárhonnan kerítetek egy olyan mókust, aki leigazol hozzátok mint csatár, akkor neked is jövök egy sörrel, mert szerintem nincs olyan pofa aki egy csapatnál 6-7. számú ember akar lenni egy bizonyos posztra...
Jaaaa.... Hát sztem pedig inkább te fogsz a végén tartozni nekiHAnonymus írta:Abban fogadtunk hogy leigazoljátok e Luque-t. Én amellett voltam hogy annál katalánabb minthogy odamenjen, ő meg amellett hogy annál több pénzetek van mint amennyire ő katalán...
Hát igen. Ez 1 olyan hsz volt amire nem igazán tudok reagálni sajna így van, de én azért szurkolok neki nagyon mert Jobban örülnék ha a brazilok helyett spanyolokból állna a királyi gárda. Épp ezért örülök annyira annak h végre Luxa a tehetséges fiatalokat beépíti a csapatba.HAnonymus írta:Azért kérdeztem mert őrá nemcsak mondták hanem minden létező gólrekordot átírt ha jól emlékszem (legalábbis Real utánpótlás-szinten), és az elég furcsa meg szomorú egy fiatalnál hogy két éve 3x olyan jól nyomta mint most... Lehet hogy nem visszafelé kéne fejlődnie.