Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg vizkoves is lexel ráadásulCharlie írta:Vizet nem ixok,mert abban tudniillik baxnak a halak!!!
C.
sztem a VBK meg a vodkás narancs a legjobbVito írta:milyen szeszt szoktatok inni???
én Whiskey párti vagyok
Sráácok, nagyot csalódtam bennetek...Charlie írta:Mestermű
C.
Tequila...az a jó!Zsolti írta:hát én pálinkapárti,mert abban van a vitamin!![]()
![]()
meg a tequilát is szeretem,meg a söröt,meg a borot egy kis szódával megbolondítva.
vizet meg igyanak az állatok!
Nekem mind1,cask 40% felett legyen.Vodka,Hubertus,Beher,Sligovica,Abszint(zöld,piros),jöhet,UNICUM.Vito írta:milyen szeszt szoktatok inni???
én Whiskey párti vagyok
Ezt a menynisgéet mi 6an ittuk,táras közben...Szval körülbelül ,2percenként kellett ledönteni 1felest,30percig ment körülbelül a játék...Vito írta:fénykoromban ezt a mennyiséget két haverommal letudtukCharlie írta:Nem vagyok egy nagy művészlélek,de jövő nyáron amikor megrendezésre kerül az I.(nem utolsó) Eurobarcás találkozó,hasonló csendélettel szeretnék találkozni!
Mestermű
C.
fénykoromban ezt a mennyiséget két haverommal letudtukCharlie írta:Nem vagyok egy nagy művészlélek,de jövő nyáron amikor megrendezésre kerül az I.(nem utolsó) Eurobarcás találkozó,hasonló csendélettel szeretnék találkozni!
Mestermű
C.