Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ennyi.lluisllach89 írta:Az a gond vele hogy kezd kiveszni a mai fociból az igazi center.Barcaman14 írta:Nagy kérdés hogy mi lehet a gond Villával?! Az szerintem egyértelmű hogy jól illik ebbe a csapatba, de valamiért mégis túlságosan merevnek, görcsösnek érzem. Egy egy megoldása bejön de aztán hosszú percekre eltűnik. Fejben valami nem az igazi nála, nagyon kéne neki egy jó sorozat, amikor 2,3 vagy 4 meccsen keresztül betalál a kapuba! Talán ez lenne a megoldás.
Hibátlan kis területen, jól lő, kapu előtt mindig tökös volt.
De a szélen haldoklik, nem várhatod el tőle hogy rendszeresen verje meg a védőjét, ezért Alexis leginkább őt szoríthatja ki.
Nem a szélen lenne a helye, ez a baj.
Az a gond vele hogy kezd kiveszni a mai fociból az igazi center.Barcaman14 írta:Nagy kérdés hogy mi lehet a gond Villával?! Az szerintem egyértelmű hogy jól illik ebbe a csapatba, de valamiért mégis túlságosan merevnek, görcsösnek érzem. Egy egy megoldása bejön de aztán hosszú percekre eltűnik. Fejben valami nem az igazi nála, nagyon kéne neki egy jó sorozat, amikor 2,3 vagy 4 meccsen keresztül betalál a kapuba! Talán ez lenne a megoldás.
Én pont azon gondolkodtam,hogy miért nem áldozzuk be Pintot,jól megcsapkodta volna Mourinhot aztán mivan ha eltiltják pár meccsre.Barcaman1993 írta:Pintot nem kell félteni. Ha jól emlékszem tavaly Arbeloát ütötte meg.Bár az ilyet nem szoktam támogatni, de jól tette. Az ilyen Mou, Pepe, Marcelo és társai féléket jól pofán kéne vágni... Aztán talán gondolkoznak. Ha meg nem, akkor meg az van ami szerda este.
Szerintem a szélről indulva nem az igazi huzamosabb ideig, 1-2 meccsen persze ebben a felállásban is villan. Én néha betenném meccs közben középre, míg Messi ekkor kimehetne a jobb szélre, mint ahol pályafutását is kezdte. Lehetne úgy variálgatni, hogy Villának is jó legyen.Sanama írta:Nulla. Nem tudok mit mondani rá. Mezőnyben semmi, és még helyzetbe se tud kerülni. Ha megkapja a labdát beleviszi az emberébe.
Jól jött Alexis... mert ha Villa nem javul,akkor hamarosan új csatár3mast köszönthetünk szerintem.
Pintot nem kell félteni. Ha jól emlékszem tavaly Arbeloát ütötte meg.Chino írta:Én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem vmi olyasmi történhetett, hogy max Villa eleresztett egy káromkodást amibe egy isten szó volt -ugye ezt minden nap hallani- a muzulmánoknak pedig a vallási nézeteik pedig egy kicsit "merevebbek" mint a keresztényeknek és Özil magára vette, ha egyáltalán igaz, bár olyat is hallottam, hogy Özilnek nincs is Twitter oldala. Kicsit sántít a hasonlat, de olyasmi mintha lemajmozol vkit, aki például én is szoktam, de ha egy feketének mondod akkor elszáll az agya. Persze ez nem menti fel Villát, de nem hiszem, hogy pont a vallási irányultságát pécézte volna ki, inkább a pofon lehetett a ludas.
Elfogulatlanság nélkül mondom -bár egy kicsit eltértem a témától – nekem azért úgy tűnt hogy a madridistákat is mi fogtuk le Higuaintól kezdve Özilig, nálunk meg csak Villa, esetleg Pinto szállt el.
- bármelyik kupában/bajnokságban vagy mérkőzésen letöltheti??, illetve amíg nincs hivatalos állásfoglalás a büntetését illetően, addig játszhat pl. a bajnokságban?messideco írta:Minimum egy meccs, majd fölülvizsgálják. Attól függ mennyire súlyos, lehet 2-3 is. Nem láttam a második félidőt, ú.h. nem tudom mit követett el.Messidona10 írta:A piros lapja von valami következményt maga után?
Mivelhogy Messi van középen, neki csak ott marad hely. De ez már elég régóta így van. Amúgy nem idegen tőle az poszt, sztem nem emiatt ilyen gyatra.Stalkyard írta:Nagyon nem megy neki ez a szélső szerepkör, egyáltalán nem olyan típusú játékos, aki az oldalvonal mellett jól érzi magát. Nem értem, miért erőlteti Guardiola ezt a posztot, mikor nyilvánvalóan szenved Villa.
Szerintem arra gondolsz h 'equalizer', ami az egyenlítő gólt jelenti.S.Agüero írta:[
off:
sokszor mondják a kommentárok, h: nikolájze! az mit jelent és hogy kéne leírni?
Official medical report: Alexis Sanchez got injured during warming up. Muscle injury left thigh. Recovery: later tests, but probably 1 weekBlade írta:Alexis megsérült ezt meg hol olvastad?amúgy ténleg Villa tegnap a pályán nem volt egyáltalán, Alexis-Messi-Pedri hármast kell elől játszatni, ha Villa nem javit...
2011-ből kb. két dolog maradt meg Villától: a vasárnapi, és a MU elleni a gólja. Ami mind2 gyönyörű volt, és nagyon fontos. De azt leszámítva ezeken a meccseken sem csinált sok mindent, meg úgy egész évben sem.Sanama írta:Nulla. Nem tudok mit mondani rá. Mezőnyben semmi, és még helyzetbe se tud kerülni. Ha megkapja a labdát beleviszi az emberébe.
Jól jött Alexis... mert ha Villa nem javul,akkor hamarosan új csatár3mast köszönthetünk szerintem.
off:palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA
Imádom ezt a kommentátort!!! A kitörő "sikoly" arra enged következtetni, hogy neki is bejött Villa lökete...