David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2011.08.19. 13:44:00

lluisllach89 írta:
Barcaman14 írta:Nagy kérdés hogy mi lehet a gond Villával?! Az szerintem egyértelmű hogy jól illik ebbe a csapatba, de valamiért mégis túlságosan merevnek, görcsösnek érzem. Egy egy megoldása bejön de aztán hosszú percekre eltűnik. Fejben valami nem az igazi nála, nagyon kéne neki egy jó sorozat, amikor 2,3 vagy 4 meccsen keresztül betalál a kapuba! Talán ez lenne a megoldás.
Az a gond vele hogy kezd kiveszni a mai fociból az igazi center.

Hibátlan kis területen, jól lő, kapu előtt mindig tökös volt.
De a szélen haldoklik, nem várhatod el tőle hogy rendszeresen verje meg a védőjét, ezért Alexis leginkább őt szoríthatja ki.

Nem a szélen lenne a helye, ez a baj.
ennyi.

már idejövetele előtt megmondtam, ha guardiola kiteszi szélre mint anno eto'o-t, akkor vége lesz. hiába hogy mind2 gyors, jól cselező jatekos, ők csak akkor érvényesülnek, ha középen játszanak.

ahhoz képest szerintem jol tolja, lövi a golokat.

bár továbbra sem értem messit miért kellet betenni középre, villat meg baloldalra... messi jobbon is veszelyes, goleros volt, de ezzel az értelmetlen lépéssel lényegében vesztettünk 1 embert...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.19. 13:08:22

Barcaman14 írta:Nagy kérdés hogy mi lehet a gond Villával?! Az szerintem egyértelmű hogy jól illik ebbe a csapatba, de valamiért mégis túlságosan merevnek, görcsösnek érzem. Egy egy megoldása bejön de aztán hosszú percekre eltűnik. Fejben valami nem az igazi nála, nagyon kéne neki egy jó sorozat, amikor 2,3 vagy 4 meccsen keresztül betalál a kapuba! Talán ez lenne a megoldás.
Az a gond vele hogy kezd kiveszni a mai fociból az igazi center.

Hibátlan kis területen, jól lő, kapu előtt mindig tökös volt.
De a szélen haldoklik, nem várhatod el tőle hogy rendszeresen verje meg a védőjét, ezért Alexis leginkább őt szoríthatja ki.

Nem a szélen lenne a helye, ez a baj.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.19. 12:55:16

Nagy kérdés hogy mi lehet a gond Villával?! Az szerintem egyértelmű hogy jól illik ebbe a csapatba, de valamiért mégis túlságosan merevnek, görcsösnek érzem. Egy egy megoldása bejön de aztán hosszú percekre eltűnik. Fejben valami nem az igazi nála, nagyon kéne neki egy jó sorozat, amikor 2,3 vagy 4 meccsen keresztül betalál a kapuba! Talán ez lenne a megoldás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.19. 12:23:00

[quote="Piqué"][quote="Barcaman1993"]Pintot nem kell félteni. Ha jól emlékszem tavaly Arbeloát ütötte meg. :D Bár az ilyet nem szoktam támogatni, de jól tette. Az ilyen Mou, Pepe, Marcelo és társai féléket jól pofán kéne vágni... Aztán talán gondolkoznak. Ha meg nem, akkor meg az van ami szerda este.[/quote]

Én pont azon gondolkodtam,hogy miért nem áldozzuk be Pintot,jól megcsapkodta volna Mourinhot aztán mivan ha eltiltják pár meccsre. :D :D[/quote]

Ja!!!! :D:D Nem rossz ötlet. A csapat simán nélkülözi a fejvesztett kirohanásait!
Villa-val kapcsolatban meg osztom azt a véleményt, hogy kacsa a hír... az is kacsa volt, amikor talán Marcelo sírdogált, hogy lemajmozták!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Piqué
Jugador d'estrella

2011.08.19. 12:18:06

Barcaman1993 írta:Pintot nem kell félteni. Ha jól emlékszem tavaly Arbeloát ütötte meg. :D Bár az ilyet nem szoktam támogatni, de jól tette. Az ilyen Mou, Pepe, Marcelo és társai féléket jól pofán kéne vágni... Aztán talán gondolkoznak. Ha meg nem, akkor meg az van ami szerda este.
Én pont azon gondolkodtam,hogy miért nem áldozzuk be Pintot,jól megcsapkodta volna Mourinhot aztán mivan ha eltiltják pár meccsre. :D :D
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.08.19. 11:53:47

Sanama írta:Nulla. Nem tudok mit mondani rá. Mezőnyben semmi, és még helyzetbe se tud kerülni. Ha megkapja a labdát beleviszi az emberébe.
Jól jött Alexis... mert ha Villa nem javul,akkor hamarosan új csatár3mast köszönthetünk szerintem.
Szerintem a szélről indulva nem az igazi huzamosabb ideig, 1-2 meccsen persze ebben a felállásban is villan. Én néha betenném meccs közben középre, míg Messi ekkor kimehetne a jobb szélre, mint ahol pályafutását is kezdte. Lehetne úgy variálgatni, hogy Villának is jó legyen.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.19. 11:51:51

Chino írta:Én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem vmi olyasmi történhetett, hogy max Villa eleresztett egy káromkodást amibe egy isten szó volt -ugye ezt minden nap hallani- a muzulmánoknak pedig a vallási nézeteik pedig egy kicsit "merevebbek" mint a keresztényeknek és Özil magára vette, ha egyáltalán igaz, bár olyat is hallottam, hogy Özilnek nincs is Twitter oldala. Kicsit sántít a hasonlat, de olyasmi mintha lemajmozol vkit, aki például én is szoktam, de ha egy feketének mondod akkor elszáll az agya. Persze ez nem menti fel Villát, de nem hiszem, hogy pont a vallási irányultságát pécézte volna ki, inkább a pofon lehetett a ludas.
Elfogulatlanság nélkül mondom -bár egy kicsit eltértem a témától – nekem azért úgy tűnt hogy a madridistákat is mi fogtuk le Higuaintól kezdve Özilig, nálunk meg csak Villa, esetleg Pinto szállt el.
Pintot nem kell félteni. Ha jól emlékszem tavaly Arbeloát ütötte meg. :D Bár az ilyet nem szoktam támogatni, de jól tette. Az ilyen Mou, Pepe, Marcelo és társai féléket jól pofán kéne vágni... Aztán talán gondolkoznak. Ha meg nem, akkor meg az van ami szerda este.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2011.08.19. 11:40:45

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem vmi olyasmi történhetett, hogy max Villa eleresztett egy káromkodást amibe egy isten szó volt -ugye ezt minden nap hallani- a muzulmánoknak pedig a vallási nézeteik pedig egy kicsit "merevebbek" mint a keresztényeknek és Özil magára vette, ha egyáltalán igaz, bár olyat is hallottam, hogy Özilnek nincs is Twitter oldala. Kicsit sántít a hasonlat, de olyasmi mintha lemajmozol vkit, aki például én is szoktam, de ha egy feketének mondod akkor elszáll az agya. Persze ez nem menti fel Villát, de nem hiszem, hogy pont a vallási irányultságát pécézte volna ki, inkább a pofon lehetett a ludas.
Elfogulatlanság nélkül mondom -bár egy kicsit eltértem a témától – nekem azért úgy tűnt hogy a madridistákat is mi fogtuk le Higuaintól kezdve Özilig, nálunk meg csak Villa, esetleg Pinto szállt el.
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2011.08.18. 21:56:59

messideco írta:
Messidona10 írta:A piros lapja von valami következményt maga után?
Minimum egy meccs, majd fölülvizsgálják. Attól függ mennyire súlyos, lehet 2-3 is. Nem láttam a második félidőt, ú.h. nem tudom mit követett el.
- bármelyik kupában/bajnokságban vagy mérkőzésen letöltheti??, illetve amíg nincs hivatalos állásfoglalás a büntetését illetően, addig játszhat pl. a bajnokságban? :roll:
Egyáltalán mi a ráknak ment oda keménykedni??, mikor az Pinto dolga... :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 15:45:18

Stalkyard írta:Nagyon nem megy neki ez a szélső szerepkör, egyáltalán nem olyan típusú játékos, aki az oldalvonal mellett jól érzi magát. Nem értem, miért erőlteti Guardiola ezt a posztot, mikor nyilvánvalóan szenved Villa.
Mivelhogy Messi van középen, neki csak ott marad hely. De ez már elég régóta így van. Amúgy nem idegen tőle az poszt, sztem nem emiatt ilyen gyatra. :? Meg gondolom, Alexis sem véletlenül lett leigazolva, hanem sztem Guardioláék is látták tavasszal, h ez így nem lesz jó.
barcadv7
Barça B

2011.08.18. 12:59:32

Tényleg :) Boldog születésnapot a kis pöttömnek.

Egyébként ez a dolog h Villa a vallásával szekálta Özilt hatalmas pletykának ígérkezik. Twitterről terjedt el ha minden igaz. Egyébként sem hiszem hogy Villa ilyenekkel jönne, hiszen vannak csapattársai különböző vallási nézetekkel akikkel kölcsönösen tisztelik egymást.
NIka
Barça C

2011.08.18. 12:50:40

HB Olaya Villa pivi lánya ma két éves :)
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.18. 12:37:32

Nagyon nem megy neki ez a szélső szerepkör, egyáltalán nem olyan típusú játékos, aki az oldalvonal mellett jól érzi magát. Nem értem, miért erőlteti Guardiola ezt a posztot, mikor nyilvánvalóan szenved Villa.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messideco
Presidente del Barça

2011.08.18. 12:33:40

Messidona10 írta:A piros lapja von valami következményt maga után?
Minimum egy meccs, majd fölülvizsgálják. Attól függ mennyire súlyos, lehet 2-3 is. Nem láttam a második félidőt, ú.h. nem tudom mit követett el.
Kép
"And my heart will leave you never."
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.08.18. 12:29:53

A piros lapja von valami következményt maga után?
kurdt
Megmentő :)

2011.08.18. 12:07:43

S.Agüero írta:[
off:
sokszor mondják a kommentárok, h: nikolájze! az mit jelent és hogy kéne leírni? :oops:
Szerintem arra gondolsz h 'equalizer', ami az egyenlítő gólt jelenti.

Más: Most azt láttam valahol, hogy Özil szerint Villa beszólt neki, sértően beszélt Özilről és a vallásáról. Nagyon, nagyon remélem, hogy ez nem igaz, mert ha igen.... [-X [-X [-X
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.18. 10:46:33

Blade írta:Alexis megsérült ezt meg hol olvastad? :shock: amúgy ténleg Villa tegnap a pályán nem volt egyáltalán, Alexis-Messi-Pedri hármast kell elől játszatni, ha Villa nem javit...
Official medical report: Alexis Sanchez got injured during warming up. Muscle injury left thigh. Recovery: later tests, but probably 1 week
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.18. 10:19:54

Rajta már régóta látszik egyfajta zavar, s remélem nem Henry féle leeresztésnek leszünk tanúi idén :roll:
Volt egy árulkodó kép ami megmaradt tegnapról is, mikor az oldalvonal mellett beugrott elé egy védő, mert körülményes volt, s a partjelző meg a Realnak ítélte a labdát (lehet hozzáért Villa, de nagyon reklamált, hogy nem)!És hátrafordult kérdően talán Pepre, hogy Mester még ez se jött össze!Az első meccsen a gólja valami félelmetes volt, viszont tegnap is nagyon eltűnt, s nehéz is volt megjátszani, amikor a félidő végére picit variált Pep, s átküldte jobbra, voltak ígéretes mozdulatai,de összességében halvány volt!Pedig egy jó gólerős Villára szükség van, s remélem megvan még benne a kellő étvágy, s átlendül ezen a holtponton!
Kép
Kép
Kép
Blade
Barça B

2011.08.18. 09:42:03

Alexis megsérült ezt meg hol olvastad? :shock: amúgy ténleg Villa tegnap a pályán nem volt egyáltalán, Alexis-Messi-Pedri hármast kell elől játszatni, ha Villa nem javit...
Kép
V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
Talma
Jugador d'estrella

2011.08.18. 09:23:58

LG: Teljes mértékben egyetértek véleményeddel. Alexis véleményem szerint beállt volna Villa helyére az 50-60. perc tájékán, csak hát bemelegítés közben megsérült... (Előreláthatólag ~1 hetet kell kihagynia)

Gyakorlatilag a mai napon 2 támadóval verte meg a Barcelona a Realt...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 09:15:52

Sanama írta:Nulla. Nem tudok mit mondani rá. Mezőnyben semmi, és még helyzetbe se tud kerülni. Ha megkapja a labdát beleviszi az emberébe.
Jól jött Alexis... mert ha Villa nem javul,akkor hamarosan új csatár3mast köszönthetünk szerintem.
2011-ből kb. két dolog maradt meg Villától: a vasárnapi, és a MU elleni a gólja. Ami mind2 gyönyörű volt, és nagyon fontos. De azt leszámítva ezeken a meccseken sem csinált sok mindent, meg úgy egész évben sem. :roll: Bizony Alexis-nak a jelenlegi Villával nem lesz nehéz dolga, mert ezt alulmúlni nagyon nehéz, szinte lehetetlen.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:56:45

Nulla. Nem tudok mit mondani rá. Mezőnyben semmi, és még helyzetbe se tud kerülni. Ha megkapja a labdát beleviszi az emberébe.
VillaFCB
Barça B

2011.08.16. 16:49:03

Equalizer... azt jelenti hogy egyenlítő gól...
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.16. 16:41:26

palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA

Imádom ezt a kommentátort!!! A kitörő "sikoly" arra enged következtetni, hogy neki is bejött Villa lökete... 8)
off:
sokszor mondják a kommentárok, h: nikolájze! az mit jelent és hogy kéne leírni? :oops:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.08.16. 16:33:27

http://www.youtube.com/watch?v=xTGBjNAyZyA

Imádom ezt a kommentátort!!! A kitörő "sikoly" arra enged következtetni, hogy neki is bejött Villa lökete... 8)
Lezárt