Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig 2perce livescore még Csigának adta a góltLeomessi14 írta:Nem a ZSENINEK adtak a goltbence-barca írta:Chigirinsky () gólt lőtt az Arsenalnak 1-1
legalabis livescore szerint nem.
Nem a ZSENINEK adtak a goltbence-barca írta:Chigirinsky () gólt lőtt az Arsenalnak 1-1
Köszönöm!daffy írta:milan - realKalap1988 írta:Hol lehet nézni ma meccseket? Nem találok egy működő linket. Ahová nem kell szoftver
milan - realKalap1988 írta:Hol lehet nézni ma meccseket? Nem találok egy működő linket. Ahová nem kell szoftver
Kobenhavn - Barca az, de most nem ez a lényeg.LG írta: Azért sztem az sem mind1, h ki az ellenfél. Azért egy Totteanham-Inter jóval nagyobb rangadó, mint a Pana-Barca.
én több gólt várok,mondjuk egy "2-3"-as végeredményt.S.Agüero írta:Mai Milan-Real meccshez:
Izgalmas meccset várok ahol 1-1 lesz a végeredmény.
Pato és Ronaldo lesznek a gólszerzők.
Hajrá Milan!![]()
jöjjön a mixem
Egyetértek! Szerintem sem illik ő ide, és máshova sem. Az ő játék stílusa egyértelműen a PL-be való. ÉS nem lehet azt mondani hogy ne lenne jó helyen mert a Spurs egy remek csapat, remek körülményekkel. Egyébként 100%-ig biztos vagyok benne hogy a City elképesztő ajánlatokkal fogja bombázni hamarosan!LG írta:Ha jól tudom, korábban szélső hátvéd volt, és nem régiben lépett előre szélsőnek, határozottan jó döntés volt őt feljebb tolni.
Azért akik már Barcába követelik, azok gondolkodjanak el rajta, h vajon bele illene-e a mi játékunkba? Mert sztem egyértelműen NEM. Ő nagyon jó helyen van Angliában, máshol sztem nem lenne ennyire jó.
Azért sztem az sem mind1, h ki az ellenfél. Azért egy Totteanham-Inter jóval nagyobb rangadó, mint a Pana-Barca.messideco írta:Érdekes statisztika
Tény, hogy a TV2 elterjedtebb meg minden. Ha az átlagember szabadon dönthetne, akkor inkább a Barcát nézné, mint az Intert, nem?
Ha jól tudom, korábban szélső hátvéd volt, és nem régiben lépett előre szélsőnek, határozottan jó döntés volt őt feljebb tolni.hol a túróban tárolták eddig ezt a bél gyereket?
Hát figyelj,hála a digisportnak,nem lehet mást nézni ilyenkor,csak a tv2t.ab1daL írta:OMG, többen nézték itt a Spurs-Inter meccset, mint a mienket?AZmunka....